Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

Votim: Mendoni Qe Virtualiteti Eshte Po Aq i Sakte Sa Realiteti?

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 1 e 2 12 Faqja e funditFaqja e  fundit
Rezultatet 1 deri nė 25 prej totalit 40

Tema: Dashuria Ne Internet

Dashuria Ne Internet

*Virtualiteti dhe Realiteti*

" stories" neper internet...per shume nga ne mund te jete teper praktike,kemi rastin te njohim meshkuj ose femra qe nuk do ti kishim rastisur kurre dhe gjithashtu parakalojme ate ndjenje mosguximi ne real, te ashtuquajturen te jesh "i turpshem",ose e "turpshme"!
    Por ama problemi mund te qendroje ketu.....
    Meqenese nuk jemi pare ose njohur ne te vertete ne idealizojme dhe prej saj ndonjehere nuk eshte e lehte te kalosh ne jeten e vertete pa pesuar nje fare zhgenjimi!

Mos mendoni psh qe eshte Johnny Depp ose Jenifer Lopez!
    Problemi ne virtualitet eshte se ai i le shume vend te rendesishem imagjinacionit.
    Aq me teper qe edhe ne jeten reale ne fantazmojme....ne internet fuqia shumezohet me 1000!
    Pa llogaritur psh nje chat,ku shume bukur mund te jemi ne diten tone me te mire morale dhe gabimisht njeriu qe mund te njohim na pelqen vetem sepse na tregon nje foto e cila edhe mund te mos jete e tij ose e saj!
    Ne internet,ne te shkruar dmth,njerezit e turpshem behen llapazane,analfabetet ne ortografe na duken idiote,chatistat na duken simpatike ne sjellje...dmth qe ajo ose ai qe pelqeni ne virtual dhe qe eshte kaq i shkathet ne shkrim dhe ne fjale dhe qe u hapet kaq shume,mbase perballe jush nuk mund te jete i ose e tille,ndoshta mund te jete teper i ose e rezervuar.
    Nuk mund te bejme dhe te krijojme nje ide mbi personin thjesht ne te lexuar.Nuk mund te krijojme nje gjykim mbi te thjesht me ato qe na jane shkruar.
    Mendoj se duhet te jemi vigjilente duke menduar ndonjehere qe ky lloj imazhi qe kemi krijuar per personin ndonjehere mund te jete edhe i rremte!

Psh ne virtualitet ne mund te humbim kohen tone me nje femer ose nje mashkull qe ndoshta nuk do ate gje qe ne duam ose kerkojme,mund te biem ne krahet e nje joshesi,nje Don Zhuani,ose nje joshese Don Zhuane,kur ne mund te kerkojme fare bukur nje histori serioze dhe ku keta te tillet shume bukur mund te jene aty per te kaluar kohen.
    Ne nje kohe qe dikush nga ne enderron pasionin tjetri ose tjetra kalon nje pjese kohe!
    Ups...Cfare ndryshimi!

Nqs kerkoni dicka serioze eshte mire te flasim per projektet dhe idete e perbashketa me sinqeritet dhe jo vetem per gjerat qe na cojne ne krevatin e nje dhome gjumi!
    Nuk eshte nevoja te luajme nje loje.Duke treguar ne te vertete ate qe kerkojme ne mund te shtyjme tjetrin te na hapet dhe ta njohim ne te vertete.
    Ndonjehere kur njihemi me personin ne realitet zhgenjehemi pasi jemi perballe njeri tjetrit dhe nuk jemi ne gjendje te themi dy fjale!
    Stresohemi edhe para nje takimi dhe na duket vetja sikur do ikim ne nje provim ku ne te cilin na duhet patjeter te kalojme klasen!
    Dhe pikerisht arrijme te skuqemi,te dridhemi dhe te jemi dikush tjeter...
    Megjithate nqs tjetri ose tjetra jane njerez te mire nuk mund tju gjykojne ne sekondat e para te takimit ose ne diten e pare!

Duhet ti rrish besnik ose besnike nje imazhi te krijuar...
    Ashtu si ju edhe tjetri ose tjetra ka idealizuar .
    Ka fantazmuar te floket bjond dhe syte e bukur?Hm....mund te jemi me floke me te erreta se fotoja!
    Ka pelqyer humorin,stilin?Hm......mund te jemi ndryshe!
    Prandaj duhet te jemi qe ne fillim dakort me imazhin qe kemi dhene mbi profilin dhe me bisedat tona.Ai ose ajo ju pelqen per ate qe ka pare te ju dhe nuk eshte nevoja te shndrrohemi ne dike tjeter!
    Megjithese mund te keni shume kohe duke folur me te ne virtual,megjithese mund t,iu duket i ose e sinqerte dhe e keni per zemer,megjithese mund te keni krijuar besimin,duhet te perfitoni ne realitet per ti bere pyetje mbi te vertetat...
    Cfare pret nga jeta?
    Kush eshte stili qe ai ose ajo pelqen te tjetra ose te tjetri?!
    Perballe nuk eshte kollaj te genjesh.....

Kam arritur te besoj te njohjet e verteta ne virtualitet,te njohjet qe jane bere reale dhe kane sukses,po nga ana tjeter ka edhe plot qe mund te kene kaluar ne disfata ose zhgenjime!
    Personalisht mendoj qe edhe ne virtualitet duhet te jemi ai person qe eshte ne reel.

A besoni ju te lidhjet ne virtualitet?
    A ju kane dale ato mendime qe keni patur per personin apo jeni zhgenjyer?

pupupupu ne kete ore te nates more Bruno sa i gjate qenka postimi ...do ta lexoj me me nge dhe do ti pergjigjem po kaq gjate sa ty ...eshte ora gati 2 e nates e pse jam ne forum,skam shume frymezim ahahah...

Por nje pergjigje te shkurter tani per tani po ta jap.

Une besoj ne dashurine e vertet,dhe nese ajo eshte e vertet atehere edhe ne internet mund te egzistoj..........Por si gjithmon,si dicka jetesore per ta jetuar dhe realizuar eshte te kthehet ne realitet,me bashkimin e dy shpirtrave ne dy trupa e ndjenja qe te jetohen me gishta jo me ne tastiere por me nderthurjen me njera-tjetren.....Dashuria lind ne cdo situate,por jeton vetem duke qene prane.
    Koha nuk pret njeri.Mblidh cdo moment qe te mbetet,sepse ka nje vlere te madhe.
    Ndaji me nje person te vecante,dhe do behet akoma me e rendesishme.

ska per te qen kurr si ne realitet kot nuk thojn larg syrit larg zemres
    Po tė mori malli, mė trego
    Sytė mos i fshi, e mė shiko

jam i te njejtit mendim me Melody,njeriu ka nevoje ta ndej dashurine prane ne situata te ndryshme.............

DON'T WORRY,BE HAPPY>>>>>

une mendoj se jo .

Une mendoj se po..Ka njerez qe po i jetojne dashurite e internetit dhe qe jane kthyer ne realitet te bukur....prandaj them qe asnjehere nuk mund te jemi te sigurte per dicka deri sa nuk e provojme......Ndoshta per mendimin tim dashuria ne internet mund te jete edhe me terheqese dhe me e bukur,me sexy madje.....Nuk eshte e thene qe te jemi larg...se mund te dashurohemi..psh....ti ne elbasan e tjetri ne tirane e keshtu qe takoheni,nuk eshte ky problemi.......Problemi eshte se sa skeptik jemi ne e nese nisemi nga prezuposte mosbesues atehere patjeter qe jo do themi.

.

une jam kunder dashurise virtuale pasi te vret shume .

edhe eshte e munder edhe jo se ka raste qe jane dashuruar ne net
    ▌ ║││█║▌Tė Dashurosh Eshtė Vepėr, Te Tradhėtosh Eshtė Kryeveper ▌ ║││█║▌
    ♥♥Innamorato
    sempre di pił
    in fondo all'anima
    sei sempre tu.
    Perché non č una promessa
    ma č quel che sarą
    domani e sempre♥♥

Un spo votoj ... jan 50% me 50% ... varet sa e presin njeri tjetrin personat dhe sa e zjarrt esht dashuria
    Elbasanllije 1-brezshe
    kush ka problem
    tna rruj sqetllet e majt
    ti qe je kondra
    n'() sames vafsh !!

Pergjigja ime ishte pjo por votova per jo....me beri pershtypja pergjigja e King arthur jam kunder sepse te vret...dhe une jam per kete...mendoj nese te dy palet jane te sinqerte qe ne fillim pa i fshehur asgje njeri tjetrit edhe pse mund te kete floket pak me te erreta apo te jete pak me i shkurter apo me i gjate sbesoj se prish pune...por nese marrdhenia ne virtualitet ndertohet mbi baze genjeshtre as realiteti ska cben me....ne pergjithsi jam shume dyshuese ndaj dashurive te tilla me duken pa perfundim por nese virtualiteti kalon ne realitet mendoj se pse jo mundet te bashkohen dy njerez...
    Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..

Sdi cte votoj ...
    at first Chat

Cito Postuar fillimisht nga Inter Shiko Postimin
    Sdi cte votoj ...
    lene bosh plako

O Bruno me mir do ishte te kishe dhene dhe nje opsion te trete pasi nuk dihet se ne cfar njeriu biesh. Mund te jete edhe Po edhe Jo.
    Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.

Tashme Sdi C'te Them, Por Ne Raste Se Njeriu Bie Ne Dashuri (Qofte edhe Nga Interneti) Ska Kufinje Dhe Do i Duket Sikur e Perjeton Ne Realitet...

Mendoj qe po sepse njesoj eshte, ate person do e takoj edhe ne realitet, madje interneti eshte nje menyre me e lehte per te dashuruar sepse ske aq emocione sa kur je ne rruge e te thot tjetri tjap i kafe ne sy tgjithve lol

mua me duket si dicka qe ka pak gjasa te ndodhi.sepse nuk e di kurre nese eshte e sinqert ne ato qe thote ose ben.nuk e di nese sillet vetem me ty keshtu apo dhe me njerez te tjere.

Cito Postuar fillimisht nga nemo Shiko Postimin
    mua me duket si dicka qe ka pak gjasa te ndodhi.sepse nuk e di kurre nese eshte e sinqert ne ato qe thote ose ben.nuk e di nese sillet vetem me ty keshtu apo dhe me njerez te tjere.
    kjo sndodh vetem ne dashurit nepermjet internetit...kshuqe isoj i bi

Cito Postuar fillimisht nga bella Shiko Postimin
    Une mendoj se po..Ka njerez qe po i jetojne dashurite e internetit dhe qe jane kthyer ne realitet te bukur....prandaj them qe asnjehere nuk mund te jemi te sigurte per dicka deri sa nuk e provojme......Ndoshta per mendimin tim dashuria ne internet mund te jete edhe me terheqese dhe me e bukur,me sexy madje.....Nuk eshte e thene qe te jemi larg...se mund te dashurohemi..psh....ti ne elbasan e tjetri ne tirane e keshtu qe takoheni,nuk eshte ky problemi.......Problemi eshte se sa skeptik jemi ne e nese nisemi nga prezuposte mosbesues atehere patjeter qe jo do themi.

.

Edhe une bashkohem me mendimin tend.
    Une mendoi se mund te gjeshe dashuri ne indernet, ose me mire shoqeri qe kthehet ne dashuri pasi e takon dike.
    I can be your hero, baby
    I can kiss away the pain
    I will stand by you forever
    You can take my breath away

Cito Postuar fillimisht nga Melody Shiko Postimin
    kjo sndodh vetem ne dashurit nepermjet internetit...kshuqe isoj i bi
    epo ne internet eshte me shume e mundshme te ndodhi.

Tung!

Kjo esht pikerisht nje shpifje e qellluar per interesa tjera, perfitime lekesh, qe sa me shum njerez te blejn internetin me shpres se do ta takojn shpirtin binjak. Sikur shpirti binjak ndodhet ne kabllot e internetit..., pfff...
    Shqiperia veriore u be shtet i pavarur dhe sovran, por kjo s'do te thote se duhet ndalur ketu...apo?

Replikė: Dashuria Ne Internet

Cito Postuar fillimisht nga Driloni Shiko Postimin
    Tung!

Kjo esht pikerisht nje shpifje e qellluar per interesa tjera, perfitime lekesh, qe sa me shum njerez te blejn internetin me shpres se do ta takojn shpirtin binjak. Sikur shpirti binjak ndodhet ne kabllot e internetit..., pfff...
    Shpirtin binjak jemi me fat nese e gjejme ne realitet e jo me ne internet. Spo flitet per shpirtin binjak por a mund te besosh ne dashuri....internet apo realitet eshte relativisht e parendesishme.

Mashtrimet e zhgenjimet egzistojne ne cdo situate, reale apo virtuale....e nese nisemi me keto gjykime atehere i bie qe sbesojme tek dashuria, sduhet te jemi skeptik por dhe sduhet te leme shume liri besimit...kjo vlen per te dyja rastet.

Interneti eshte nje mjet i shpejte per tu njohur me njerez...dashuris i japim kohe dhe e zbulojme ne realitet e cila vjen si pasoje e njohjes ne virtual.

Cito Postuar fillimisht nga bella Shiko Postimin
    Shpirtin binjak jemi me fat nese e gjejme ne realitet e jo me ne internet. Spo flitet per shpirtin binjak por a mund te besosh ne dashuri....internet apo realitet eshte relativisht e parendesishme.

Mashtrimet e zhgenjimet egzistojne ne cdo situate, reale apo virtuale....e nese nisemi me keto gjykime atehere i bie qe sbesojme tek dashuria, sduhet te jemi skeptik por dhe sduhet te leme shume liri besimit...kjo vlen per te dyja rastet.

Interneti eshte nje mjet i shpejte per tu njohur me njerez...dashuris i japim kohe dhe e zbulojme ne realitet e cila vjen si pasoje e njohjes ne virtual.
    gjithmone jam dakort me ty sidomos ne kte teme...
    Interneti vetem te njeh realiteti mund ta beje njohjen te plote...
    Bella ke pare ti qe kam filluar te besoj une ..

It can happen .. but is hard to bring it into the real life and you end up hurting yourself...most of the times, this is what happenes (so i have heard)

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 1 e 2 12 Faqja e funditFaqja e  fundit

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. ceshte dashuria per ju
    By Stari in forum Romancė dhe Dashuri
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-02-12, 09:35 AM
  2. Dashuria pa sex
    By halle_berry in forum Romancė dhe Dashuri
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 22-12-10, 02:31 AM
  3. Xhelozia dhe Dashuria
    By Bruno in forum Psikologjia
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 14-05-08, 07:20 AM
  4. a ju tremb dashuria...
    By selina 87 in forum Romancė dhe Dashuri
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 28-02-08, 05:09 PM
  5. Dashuria dhe respekti
    By neryl in forum Romancė dhe Dashuri
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 28-02-08, 04:43 PM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5