Shih shih, njera e vecante, tjetra unike, paskemi kete ekzemplar per muze hahahahahha
Shih shih, njera e vecante, tjetra unike, paskemi kete ekzemplar per muze hahahahahha
Bota eshte shume me e vogel se dashuria ime per TY!
Me gjithe te bukurat dhe te metat qe mi fali natyra dhe me te cilat jetova deri me tani, do vazhdoj te jetoj e till duke ju falenderuar zotit ti till siq me krijoj. Perderisa nuk ka njerz te perkryer te perkryeren nuk do e arrijm dot...
As me ka vajtur ndermend per te bere nje gje te tille.. Jam e kenaqur me pamjen time.![]()
ktu ke kjo tema paska vetem njerez qe nuk tregokan te verteten .
e them me plot gojen qe jeni te kompleksuarrrrrrr
he mer amon se u bote bajat fare.
po me thoni kush nga ju eshte Adriana lima kush nga ju eshte Scarlett Johansson kush nga ju eshte Monica Belucci po Charlize Theron etj etj...dhe sa nga ju nuk do donin te ishit si keto ikona te bukurise. dhe ju lutem mos thoni une jo
bo bo se mos lavderoni noi njonen ju femrat!!
Ne meshkujve as qe na bie ne mend kjo pune.Por edhe femrat duhet ti gezohen ate cfare i ka dhuruar zoti.Operacionet plastike jo vetem kane kosto te larte financiare,por paraqesin edhe rrezikshmerine e ndonje komplikacioni gjate operimit.Thika thike mbetet,varet si te merr.Seshte e thene se te behesh e bukur dhe do ti besh per vete personat qe te rrethojne.Mund te mos jesh e bukur,por me sjelljet e tua te behesh person simpatik per rrethin shoqeror ,por edhe me gjere.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE
po masanej?!
ka qene yll eshte bo super yll!
Atdhetar i perjetshem
Nuk do te kisha nryshuar as dhe nje gje me te vogel ne paraqitjen time.