Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

Votim: Jeni pro ndalimit te duhanit?

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 20 prej totalit 20

Tema: Per duhanpiresit!!!

Per duhanpiresit!!!

Shikojeni kete video para se te votoni dhe mesoni se cilat jane pasojat qe shkakton duhani!!!

YouTube - smoking damage
    Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.

Tani sa here e ndez nje cigare me dalin para sysh gjerat qe i shikova ne videon me lart

Ama e pike duhanin? Un akoma nuk arrij ta kuptoj pse njerzit pijne duhan, pse e fillojne, kam degjuar lloj lloj "arsyesh", jo stresi jo kshu jo ashtu, aman dhe un kam qene stressed por sme ka shkuar noihere mendja te filloj duhanin. Cfare te mire ka? Asgje, eshte helm per gjithcka, jo vetem per brenda trupit, por per lekuren, per floket, per gojen, per dhembet.Me e bukura eshte se e dine cilat jane demet, dhe prap vazhdojne ta pijne. Un kam bere dhe po i bej kto gjera ne shkolle dhe me te vertete eshte dicka alarmuese. Pikerisht duke pare dhe mesuar gjera te tilla jo vetem per duhanin, por dhe per alkolin, mua sme shkon mendja ti filloj. Mendoj, nje trup kam per gjith jeten, perse duhet ta shkaterroj? Ah se harrova, edhe Second Hand Smoking,( se di si quhet ne shqip) eshte e rrezikshme, madje me keq.
    Kthhhhhhhhh!!!

woww se dija qe te qerronte gjithashtu...
    Po tė mori malli, mė trego
    Sytė mos i fshi, e mė shiko

Jom kundra ndalimit te duhanit per arsyen qe kush do e pi kush sdo se pi nese nje person do me e pi me i bo keq vetes le ta pij eshte i lire ta bej.

une e pi duhanin dhe nuk po e le dot me jepni ndonje keshille

Re: Per duhanpiresit!!!

Une jam Pro

Re: Per duhanpiresit!!!

pro

Replikė: Per duhanpiresit!!!

pro choice
    te gjithe te kene te drejte te zgjedhin.
    I'm a consequence made of all you think you want to know

votova kunder sepse nuk kishte apstenim.
    po mendoj qe te gjith i dine pasojat qe ka pirja e duhanit, po vazhdojne e pine sepse i shijon, nuk mund tia heqesh kete te drejte besoj....
    3-5 cigare nuk bejne keq......perkundrazi

Cito Postuar fillimisht nga JetMir Shiko Postimin
    Tani sa here e ndez nje cigare me dalin para sysh gjerat qe i shikova ne videon me lart
    Duhanxhiu thote hiqni duhanin ahahaha...
    Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..

Mendoj se kush e pi e ka nje arsye,kush gjen ngushellim te cigarja kush nga halli kush nga qefi , kush nga turbullimet e mendimeve , kush e pi per qetesi (nicotina) kush e pi per X motiv kush per Y ,,,,, atehere pse nuk bllokojne fabirikat e cigareve ??????????Pse nuk marrin nen kontroll shitjen e tyre?????????

p.s. gjyshi im e pi qe 13 vjec ,, mosha aktuale 89 ,,, e duket do e zgjas akoma me moshe ,,,,,,,,,,

Cito Postuar fillimisht nga King_Arthur Shiko Postimin
    une e pi duhanin dhe nuk po e le dot me jepni ndonje keshille
    edhe pse paske qene aktiv ne 2008 jemi ne 2010 pergjigjen e mendimin personale ta jap:- mendo pozitivisht per jeten ,,,

Ishin 2 miq, njeri e pinte cigaren tjetri jo , Ai qe nuk e pinte i tha atij qe e pi:- une me kaq lek sa ke pire ti cigare kisha bere vilat .Ai qe e pinte , pasi mbaroi cigaren tha :- hajde shkojme shikojme vilen tende .

Cigarja eshte nje ves qe njeriu e perfiton ne rradhe te pare nga ambienti shoqeror qe e rrethon.Zihet lehte po eshte cik e veshtire per ta lene.Thuhet qe duhani demton shendetin,kjo ne rradhe te pare nga mjeket te cilet edhe pse i dine rreziqet dhe pasojat qe duhani krijon tek njeriu shume perj tyre jane duhanpires te rregullt.
    SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE

Cito Postuar fillimisht nga sabah Shiko Postimin
    Cigarja eshte nje ves qe njeriu e perfiton ne rradhe te pare nga ambienti shoqeror qe e rrethon.Zihet lehte po eshte cik e veshtire per ta lene.Thuhet qe duhani demton shendetin,kjo ne rradhe te pare nga mjeket te cilet edhe pse i dine rreziqet dhe pasojat qe duhani krijon tek njeriu shume perj tyre jane duhanpires te rregullt.

O ti Supermoderator, flet shume me TEORI e jo Praktik.

sa per temen 100 % pro te ndalohet por nuk niset nga individi,, jane organe dmth istitucione te caktuara qe duhet te marrin kete iniciative,, si nga doganat,, ministria e shendetesise... individi kur mos te gjej pakete cigare neper dyqane nuk e ble , max 3 dite zgjat cudia e do e lčrč..shko e thuaja Shtetit apo Ministrise.

Cdo njeri e ka vete veten ne dore.Personalisht mesatarisht pi 5-6 cigare ne dite,ka dite qe pi edhe me shume.Mund te kete rast qe pi 1-2 ose edhe fare fare.Rendesi ka te mos jesh i varur nga duhani.Shteti vertet ben politika te tilla per ndalimin e duhanit,por ne fund te fundit nuk ka interes qe ta ndaloje ate.Duhani eshte nje biznes fitimprures dhe shteti vjel te ardhura te konsiderueshme prej tij.Keshtu qe shteti ben kot per mendimin tim.Ka plot shtete ne evrope ,por edhe ne Amerike qe po pergatiten te legalizojne perdorimin e drogave si marihuana ej,keshtu qe per ndalimin e duhanit sbesoj qe do te ndermeren masa te metejshme se ne kuader te reklamave qe shperndajne ministria e shendetsise

Bingo . Dole ku duhej.

SEcili per vete, Zoti (kush beson ) per te gjithe .

duhani eshte mjalt

mir e ke ti e plako po shiqet mo ai po filloi

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5