Te Nderuar Anetare Te AlbStation.Com
Do Donim Te Dinim Nese Ju Pelqejne Makinat Me Marsha Automatike Apo Manuale!
Diskutim Te Mbare!
Te Nderuar Anetare Te AlbStation.Com
Do Donim Te Dinim Nese Ju Pelqejne Makinat Me Marsha Automatike Apo Manuale!
Diskutim Te Mbare!
Automatikeeeee, kush rri ngatarro nervat me marsha. Me marsha i pelqejne cunat me sa kam pare...
Kthhhhhhhhh!!!
me marshe jane me sportiveune skam patente akoma kshu qe skam votuar gje
si vis pacem para bellum
send im suprised... shyqyr qe te gjeta ty se u bom dy pa patent :P
Po tė mori malli, mė trego
Sytė mos i fshi, e mė shiko
pse pa patent ti Send me an angel,,,,,bad boy,,,ska gje se vete une ke xhaxhi polici per patenten tate
![]()
une per vete e preferoj automatike seepse eshte me e lehte dhe sot makinat luksoze ashtu jane
▌ ║││█║▌Tė Dashurosh Eshtė Vepėr, Te Tradhėtosh Eshtė Kryeveper ▌ ║││█║▌
♥♥Innamorato
sempre di pił
in fondo all'anima
sei sempre tu.
Perché non č una promessa
ma č quel che sarą
domani e sempre♥♥
kuptohet qe automatike, 100 her me mir.)
Mundsisht te kishte dhe ndonje kshu tip expresso machine in the back sdo ishte keq.
Manuale mor ta marrsha , sme pelqejne automatiket , automatike e kisha dhe e nderrova , jo per gje por nuk me rrine duart rehat dhe kam qejf ti leviz , keshtu qe me manuale , vej duart ne levizje![]()
Vota ime shkoi per Automatke eshe pse se kam problem shume se si jan marshat
Une e kam me marsh manuel dhe i pelqej te tillat. Keto automatiket me duken sikur jane per te moshuar dhe njrez me te meta!
Bota eshte shume me e vogel se dashuria ime per TY!
Makinen automatike e kam ndersa kur shkoj ne Shqiperi kur i shoh ato manualet me bejn shume konfuze,me duket se ma heq menjden nga rruga kur duhet te ndroj marshet
kambio automatike tiptronik sport eshte ajo idelia , kurse automatikja e thjeshte eshte per bobat . manualja eshte vari lesht fare masananej, ka dale nga qarkullimi fare pothuajse.
o nemo je komplet ne gabim , eshte e kunderta, me fal qe po ta them
Mua pervete me pelqen semi auto ose me nderrim marshi tek timoni si formula 1
Aotumatik sme pelqen kur bej gara![]()
Me rėndėsii eshte te jet makin sprish pun se eshte manual apo automatik![]()
Marshe me mire.
Nėse edukon njė femėr ke edukuar gjithė shoqerinė.
Askurrkund gruaja nuk ėshtė e bukur sesa me rrobat e shtratit,ajo ėshtė uniforma e zanatit tė sajė.
Makinat me kamio automatike jan me komode me kete trafik qe ndeshemi sot,te pakten ky eshte mendimi im dhe nga eksperienca ime
mire e ka besniku
me Marshe me mire
e kam provuar edhe me automatike por o zot se si me dukeshe lol
P.S me perpara thonin qe makinat automatike jan per femra ndersa tani jan edhe per dembelat :P:P:P
Red and Black
i dress eagle on my chest
its good to be an ALBANİAN.
Keep my head on high
for flag i die
I'm proud to be an ALBANİAN
Cdo tip automjeti ka avantazhet dhe te metat kundrejt nji tjetri.Keshtu eshte edhe pune e ketyre makinave me marshe automatike dhe manuale.P.sh.ato me marshe automatike jane me te voliteshme neper qytete me trafik te larte dhe urban.Ndersa kur je ne rruge me terren te thyer apo ne autostrade ska si makina me marshe manuale.Gjithsesi kjo eshte preferenca ime per te cilen edhe dhashe voten ne kete sondazh.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE