Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 3 prej totalit 3

Tema: Shkollat e larta ne Shqiperi?A keni ndonje Universitet te preferuar?

Shkollat e larta ne Shqiperi?A keni ndonje Universitet te preferuar?

Eshte bere dicka me se e zakonshme tashme ne Tirane qe cdo 500 metra te perballesh me nje Universitet te ri . A mendoni ju se kerkesa e studenteve shqiptare eshte kaq e larte apo e shikoni si nje levizje te sforcuar dhe nje oferte e tepert e cila rezulton me nje cilesi te ulet dhe aspak perfqaqesuese.
    AS mendoni se ka ndonje universitet privat qe ofron nje cilesi te larte dhe nje standart nderkombetar ne oferte akademike dhe infrastrukture?

Replikė: Shkollat e larta ne Shqiperi?A keni ndonje Universitet te preferuar?

Universitetet private ne rastin me te mire jane per te marre paret.Sa per nga ana cilesore mendoj se studentet qe frekuentojne universitetet publike jane me te pergatitur.
    SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE

Replikė: Shkollat e larta ne Shqiperi?A keni ndonje Universitet te preferuar?

Ka dhe Universitete te mira private, te cilat numerohen me gishtat e njeres dore normalisht, por ka. Nuk jane te regjistruar vetem studente te dobet ne to ka dhe studente shume te mire. Kete qe po e them e kam nga pervoja personale. Shumica jane studente te cilet nuk arrijne dot te fitojne ne Universitet Shteteror por ka dhe nga ata qe zgjedhin Universitetet private se shohin tek to cilesi te mira te mesimdhenies dhe ambjenteve.

Une mendoj se eshte bere si lluks ne te shumten e rasteve ku ti degjon qe te thuhet, babi im ka kete biznes, babi im ka ate etj etj.

Pervoja qe po flas vjen sepse une i kam frekuentuar te dyja tipet e Universiteteve, por mbetem fanatike e Universitetit Shteterr.

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5