Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 9 prej totalit 9

Tema: Ta pėrdor vajin e ullirit pėr flokėt?

Ta pėrdor vajin e ullirit pėr flokėt?

Vaji i ullirit ėshtė shumė i shėndetshėm pėr shėndetin e njeriut dhe gjithashtu, edhe pėr flokėt.
    Vaji ėshtė i lehtė dhe ushqen lėkurėn. Thuhet qė gjithashtu se ai zhbėn dėmet e shkaktuara nė lėkurė nga sapunėt, uji me klor e gjithashtu, ndotėsit kimikė dhe pėrmban antioksidantė qė e mbrojnė lėkurėn nga degjenerimi i shkaktuar nga ekspozimi ndaj diellit. Thėnė ndryshe, ai mbron nga mplakja dhe nuk pėrdoret vetėm pėr flokėt, por edhe pėr lėkurėn nė pėrgjithėsi.

Vaji, gjithashtu, ushqen flokėt dhe ėshtė nė veēanti i dobishėm pėr flokė tė yndyrshėm,
    me zbokth. Njė herė nė javė, aplikoni vajin e ullirit nė flokė, mbuloji i flokėt me peshqir tė ngrohtė, mbajini 30 minuta dhe mė pas, pastroji me shampon. Nė kėtė mėnyrė, do tė riparoni ndarjet nė fund tė flokut (mitilat) dhe flokėt do tė shkėlqejnė mė shumė .se kurrė.

Vaji ėshtė gjithashtu shumė i mirė nė trajtimin e flokėve tė tharė, tė dėmtuar dhe tė egėrsuar. Thjesht vėni njė pikė vaj ulliri nė shuplakė tė dorės, fėrkoni duart dhe mė pas, lėmoni fundin e flokėve pėr t' i hequr qafe fundet e egėrsuara tė flokut./Telegrafi/

Replikė: Ta pėrdor vajin e ullirit pėr flokėt?

Ose mund te blesh shampo me ekstrakt Vaj ulliri, dhe eviton gjithe keto peripeci,
    Respect my uh-thawr-i-tah!

wow admin qe komenton postimet e rores ,,thnx admin edhe duku ndonjehere demek na i hidh pak syte kur te na shohesh ,,,

Cito Postuar fillimisht nga admin Shiko Postimin
    Ose mund te blesh shampo me ekstrakt Vaj ulliri, dhe eviton gjithe keto peripeci,
    dhe te evitosh morrat....
    Atdhetar i perjetshem

Per mirembajtjen e flokut edhe vaji i ullirit mund te kete ndikim,por nuk e vlen barra qerane kur sot ekzistojne shampo qe plotesojne kete sherbim per cdo lloj floku dhe cdo lloj problemi qe mund te ekzistoje.Rori,te falemnderoj per informacionin interesant.
    SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE

Cito Postuar fillimisht nga cuni Shiko Postimin
    dhe te evitosh morrat....
    ahahhahhahahha sa kam qeshur per zotin ahahahahaahhaahhahahah
    edhe une e kam bere ihere ne muaj me keto peripeci :P skam morra ahahhahahahhaha
    svine morrat nga vaji :P se e lan flokun sdo e lesh me vaj .
    Nejse vaji forcon rrenjen e flokut dhe e bene ate me te shendetshem.
    Nje Person eshte :
    - Librat qe ka lexuar
    - Pikturat qe ka pare
    - Muzika qe ka degjuar dhe harruar
    - Rruget qe ka pershkuar
    Nje person eshte : femijeria e tij , familja e tij, miqte e ndryshem, ndonje dashuri e filluar dhe e lene pergjysem.
    Nje person eshte nje Shume e ulur nga Zbritje te pafundme

Cito Postuar fillimisht nga Eloidette Shiko Postimin
    ahahhahhahahha sa kam qeshur per zotin ahahahahaahhaahhahahah
    edhe une e kam bere ihere ne muaj me keto peripeci :P skam morra ahahhahahahhaha
    svine morrat nga vaji :P se e lan flokun sdo e lesh me vaj .
    Nejse vaji forcon rrenjen e flokut dhe e bene ate me te shendetshem.
    Duke pasur parasysh qe vajrat ne pergjithsi kane aftesine te thithin pluhrat dhe papastertite mendova per morrat, po meqe e paske provu dhe spaske pas probleme, qe sot e tutje vetem voj ullini.....

Cito Postuar fillimisht nga cuni Shiko Postimin
    Duke pasur parasysh qe vajrat ne pergjithsi kane aftesine te thithin pluhrat dhe papastertite mendova per morrat, po meqe e paske provu dhe spaske pas probleme, qe sot e tutje vetem voj ullini.....
    une njehere e perdora se pertoje por eshte mire per shendetin e flokut ahahah MORRAT veri dhe pak benxine dhe je ne rregull dhe nje shkrepse me vete dhe mbledh mendjen :P ashtu dendesohet ahahahahah

Vaji i ullirit eshte me ekonomik, por ne vend te tij eshte me mire qe te perdoret vaj flokesh qe eshte apostafat per ate pune.

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5