Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 9 prej totalit 9

Tema: i dashuri dhe shoqja e ti....!

Pyetje i dashuri dhe shoqja e ti....!

do te doja thjeshte te dija nje mendim tuajin rreth kesaj historie qe do tregoj...nese doni mund te ktheni prgj...:
    i dashuri im ka nej shoqe te cilen e konsideron (moter)..kjo moter ka disa kohee cila nuk sillet me si e tille por ben disa veprime te cilat cdo kush mund ti keqkuptonte..por..edhe i dashuri im kembengul dhe thote e kam moter....e theksoj un me ate vajze nuk flas sepse jemi zene per kete arsye...tani kur un jam afer tyre i dashuri im sme flet ajo ben veprime te cilat mua me stresojne vertet por nuk e jap veten ....rri me te gjithmone flasin ne tel cdo min..cdo sec por me e forta eshet se ai nuk epranon qe ka dicka....mes tyre ai vazhdon em idene e kam moter por e theksoj i dashuri im behet xheloz kur ato veprime un i bej me shokun time te ngushte (dihet per inat te tyre)...si mendoni mund ta kuptoj nje mashkull kur shoqja e tij e do me shuem se nje shok..cme sugjeroni te bej..plz me jepni nje mendim...!

Replikė: i dashuri dhe shoqja e ti....!

Me vje keq qe po them po i dashtmi jot......nuk eshte mo vetem i dashuri jot, por edhe i dashuri i shoqes se tij te ngushte.
    Atdhetar i perjetshem

hahahahah flm qe ma the ....por ai gjithmone me ben te besoj qe jo.."e kam vetem moter" me thote por kush nuk do ta kuptonte....pfff

Qe ta vertetosh se i dashuri yt shkon me shoqen tende,mjafton te besh per vete nje shok te te dashurit tend.Pyete ate dhe ai me siguri do te jape nje pergjigje te sakte rreth ketij meraku qe ke ti.Ciao Ana!

flm cocaina fr por e kam bere dhe pffff ka shume gjera te ngaterruara shoku i tij me tha qe mua ashtu me duket (dmth ka dicka midis tyre) por ai thote e kam moter pffff eshte shumee ngaterruar gjendja....!gjithsesi shm flm e respektoj...!

Bravo djali me dy! ana sweet mos u bej kaq sweet se po ta fut ai
    I like soft, round things
    behu antar i klubit tim ketu! si dhe lexo my blog

te gjitha motra dalin, ne fund dhe ty ashtu do te te quaje pas disa kohesh mos u merzit.... se dhe femrat te gjithe kusherinj i kane meshkujt ne fund te fundit....

e di e di...dhe e kam pranuar qe me te smund te vazhdoj me dhe prandaj jam ndare por ai me lendoj shume....kshu qe po mundohem tja bej jeten pak te veshtire sepse fubdj ai se pranon qe e ka te dashur a dick atjeter...dhe un thjshte po ja nxij jeten ehhh mua sma fut dot njeri guest..gjithsesi flm shume per prgjigjen...

thjeshte me vjen inat qe nuk e pranon qe e ka dicka me shume se moter pse eshet kaq mashtrues dhe pse vazhdon te me thoje 'te dua...."eshte kafshe e vertet..!

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5