Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 7 prej totalit 7

Tema: ckemi

Kinema, filma televeizjon ckemi

pershendetje une jam enealb, webi juaj eshte teper i mbingarkuar te ngaterron nese do te kontaktosh apo te komentosh te merr shume kohe do t'iu rekomandoja ta lehtoni pak, gjithsesi mendimi im eshte ky ju pershndes kaloni mire tung

...ore vertet te ngaterroka ky nuk po e gjej si te publikoj kete shkrim...

Replikė: ckemi

enealb me sa kuptoj une ti ngaterrohesh me veten tende.Thua edhe keshtu edhe ashtu.Po tani si arrite ta publikosh shkrimin?
    SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE

Cito Postuar fillimisht nga enealb Shiko Postimin
    pershendetje une jam enealb, webi juaj eshte teper i mbingarkuar te ngaterron nese do te kontaktosh apo te komentosh te merr shume kohe do t'iu rekomandoja ta lehtoni pak, gjithsesi mendimi im eshte ky ju pershndes kaloni mire tung

...ore vertet te ngaterroka ky nuk po e gjej si te publikoj kete shkrim...
    mire dakort se ne i mirpresim edhe kritikat se na ndihmojne, po ti duhet te jesh me i qarte, se persa i perket postimit ajo eshte gjeja me e thjeshte per tu bere.
    Atdhetar i perjetshem

mu nuk me duket kaq veshtire!

ka thene nje nga te stafit para ca kohesh, po nuk diten te regjistrohen edhe kaq lehte sa eshte bere, nuk ke se ci do si antare.
    I like soft, round things
    behu antar i klubit tim ketu! si dhe lexo my blog

pershendetje te gjithve jam anisa vij nga korca dhe jetoj prej 16 vitesh ne belgjike jam e martuar dhe punoj ne nje qender sociale si asistente prane njerzve me probleme shendetsore kam nje pervoje te mjaftueshme per te komunikuar me njerzit prandaj shpresoj qe tja kalojme mire dhe pse jo te shprehim dhe mendimet tona per tema qe jane interesante jufaleminderit

Pershendetje Anisa! Je e mirepritur ne forumin tone.

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5