Me shume vdekja e juaj apo e nje njeriu qe ti e don?
Mua me tremb,sepse jam i sigurte se pas vdekjes ska asgje?E do te duen qindra miliarda vjet per tu formuar perseri(teoria e big bengut)rethi vicios?
Sepse nuk jam idealist por besoj ne materie.![]()
Me shume vdekja e juaj apo e nje njeriu qe ti e don?
Mua me tremb,sepse jam i sigurte se pas vdekjes ska asgje?E do te duen qindra miliarda vjet per tu formuar perseri(teoria e big bengut)rethi vicios?
Sepse nuk jam idealist por besoj ne materie.![]()
NJĖ KOMB, NJĖ GJUHĖ, NJĖ E ARDHME.......
Gėzuar Kombi Im
"The most important kind of freedom is to be what you really are. You trade in your reality for a role. You trade in your sense for an act. You give up your ability to feel, and in exchange, put on a mask. There can't be any large-scale revolution until there's a personal revolution, on an individual level. It's got to happen inside first."
Nuk me tremb, sepse besoj te kunderte, qe pas vdekjes ka dickapastaj edhe sikur te besosh se nuk ka asgje, pse duhet te trembesh nga dicka qe nuk e eviton dot?
si vis pacem para bellum
Nuk me tremb asgje as edhe vdekja.Pasi i thone nji fjale se "ēke mbjelle do te korresh". Une per vete jam i pastert![]()
Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.
me trremb vdekja e te afermeve te mi jo e imja...
Po tė mori malli, mė trego
Sytė mos i fshi, e mė shiko
ajo edhe mua...ndoshta eshte dhe pak ndjenje egoizmi sepse s'dua te humbas njerezit e dashur, e di qe do te ndihesha keq...
Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..
Nuk me tremb vdekja mbase eshte ndrim prej nje jete ne jeten tjeter,ndonjehre me tremb vetmia rugetimit mbas vdekjes.
vallaj nga noi her them qe mund te jete bukur ndjesia qe mund te kete njeriu kur vdes, dhe kam kuriozitet me e provu iher , por pastaj pa pritur mendoj dhe them ''jeta eshte shume e bukur per ta vrare , une do e jepja dhe jeten vetem mos vdisja''
ndersa idea qe njerzit qe dua mund te vdesin!!!! me trrorizon nuk me tremb
shpresoj te jem ne gjume kur te vdes keshtu te mos marr vesh gje.sa per te afermit as neper mend nuk me shkon se ndihem keq.
Aspak, eshte dicka qe e di se nje dite do te ndodhe dhe une dua te vdes vetem njehere si burrat e jo nga frika 100 here...
Bota eshte shume me e vogel se dashuria ime per TY!
Nuk me tremb vdekja sepse e di qe me pret nje bote tjeter ne te cilen edhe do te takohemi me krijuesin ...... Nuk kemi -pse te friksohemi sepse kemi lind qe te vdesim dhe te ringjallemi ne Diten e Gjykimit .... Respekt .....
Vdekja eshte pak e frikshme kur degjohet si fjale, por djeri sa njeriu ta provoje smund te japi opinion, gjithsesi te dalim ne teme mua me tremb pak por eshte dicka qe nje dite do te ndodh dhe kjo nuk evitohet!
Me tremb pak vdekja,por ajo e parakohshme me tremb me shume.....se nese vjen natyral dhe vdes kur plakem dhe i kam pare familjaret e mi mire e bukuratehere jam ne rregull me jeten qe kam bere .
Koha nuk pret njeri.Mblidh cdo moment qe te mbetet,sepse ka nje vlere te madhe.
Ndaji me nje person te vecante,dhe do behet akoma me e rendesishme.
vetem ai qe nuk mendon per te ardhmen, nuk i trembet vdekjes
Pajtohem me Bellen ,por vete fjala Vdekje me lene te ftohet .![]()
Me tremb jeta, vdekja sme bene frike !
Me tremb te perjetoje vdekjen e te afermeve ...eshte shume me e mjerueshme dhe e frikeshme.
Nje Person eshte :
- Librat qe ka lexuar
- Pikturat qe ka pare
- Muzika qe ka degjuar dhe harruar
- Rruget qe ka pershkuar
Nje person eshte : femijeria e tij , familja e tij, miqte e ndryshem, ndonje dashuri e filluar dhe e lene pergjysem.
Nje person eshte nje Shume e ulur nga Zbritje te pafundme
Vdekja eshte gjeja me e mire qe mund t'i ngjaje nje njeriut - edhe me e mire nese ajo te vjen ne rini.
Ardhte ne kohen e duhur, por do e pranojme sic e kane pranuar te gjithe. Sot dhe une them qe nuk kam frike por kur imagjinoj gjysherit tane sa frike kane pasur .... sepse thone qe "pleqeria eshte si femija"..... Ardhte pa vuajtje e ti lem pas te gjthe ata qe do duam.... Sa per te afermit eshte tmerresisht e dhimbshme. SEPSE ME VDEKJEN E CDO NJERIT PREJ TYRE VDES DHE NJE PJESE E JONA.... NJE BISEDE, NJE PERKEDHELJE, NJE BUZEQESHJE...