Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 1 e 2 12 Faqja e funditFaqja e  fundit
Rezultatet 1 deri nė 25 prej totalit 29

Tema: A ju tremb vdekja?

A ju tremb vdekja?

Me shume vdekja e juaj apo e nje njeriu qe ti e don?
    Mua me tremb,sepse jam i sigurte se pas vdekjes ska asgje?E do te duen qindra miliarda vjet per tu formuar perseri(teoria e big bengut)rethi vicios?
    Sepse nuk jam idealist por besoj ne materie.
    NJĖ KOMB, NJĖ GJUHĖ, NJĖ E ARDHME.......
    Gėzuar Kombi Im

"The most important kind of freedom is to be what you really are. You trade in your reality for a role. You trade in your sense for an act. You give up your ability to feel, and in exchange, put on a mask. There can't be any large-scale revolution until there's a personal revolution, on an individual level. It's got to happen inside first."

Nuk me tremb, sepse besoj te kunderte, qe pas vdekjes ka dicka pastaj edhe sikur te besosh se nuk ka asgje, pse duhet te trembesh nga dicka qe nuk e eviton dot?
    si vis pacem para bellum

me tremb se kam borxhe per te lare, do shkoj ne ferr me duket... do me mallkojne kalamajte qe kam lene rrugve
    I like soft, round things
    behu antar i klubit tim ketu! si dhe lexo my blog

Cito Postuar fillimisht nga SEND_ME_AN_ANGEL Shiko Postimin
    Nuk me tremb, sepse besoj te kunderte, qe pas vdekjes ka dicka pastaj edhe sikur te besosh se nuk ka asgje, pse duhet te trembesh nga dicka qe nuk e eviton dot?
    pas vdekjes ka dicka po kush e pa dhe erdhi na e tha?...
    dakort qe nuk e evitojme dot ndaj eshte e kote te kesh frike por gjithsesi mua me tmerron frika e vdekjes..
    Sorry like the angel havent let a date with u .......

Nuk me tremb asgje as edhe vdekja.Pasi i thone nji fjale se "ēke mbjelle do te korresh". Une per vete jam i pastert
    Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.

Cito Postuar fillimisht nga selina 87 Shiko Postimin
    pas vdekjes ka dicka po kush e pa dhe erdhi na e tha?...
    dakort qe nuk e evitojme dot ndaj eshte e kote te kesh frike por gjithsesi mua me tmerron frika e vdekjes..
    prandaj quhet besim, sepse ne boten racionale nuk e spjegon dot

me trremb vdekja e te afermeve te mi jo e imja...
    Po tė mori malli, mė trego
    Sytė mos i fshi, e mė shiko

ajo edhe mua...ndoshta eshte dhe pak ndjenje egoizmi sepse s'dua te humbas njerezit e dashur, e di qe do te ndihesha keq...

nuk esht egoizem jo esht dashuri

Cito Postuar fillimisht nga Melody Shiko Postimin
    me trremb vdekja e te afermeve te mi jo e imja...
    dakort me ty melody...eshte me e veshtire te shohesh te afermit e tu te vdesin...kam frike nga vdekja por se evitojme dot...jemi te detyruar te vdesim nje dite..
    Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..

nuk me tremb aspak sepse nje dite te gjithe do vdesim

Replikė: A ju tremb vdekja?

Nuk me tremb vdekja mbase eshte ndrim prej nje jete ne jeten tjeter,ndonjehre me tremb vetmia rugetimit mbas vdekjes.

vallaj nga noi her them qe mund te jete bukur ndjesia qe mund te kete njeriu kur vdes, dhe kam kuriozitet me e provu iher , por pastaj pa pritur mendoj dhe them ''jeta eshte shume e bukur per ta vrare , une do e jepja dhe jeten vetem mos vdisja''
    ndersa idea qe njerzit qe dua mund te vdesin!!!! me trrorizon nuk me tremb

shpresoj te jem ne gjume kur te vdes keshtu te mos marr vesh gje.sa per te afermit as neper mend nuk me shkon se ndihem keq.

Aspak, eshte dicka qe e di se nje dite do te ndodhe dhe une dua te vdes vetem njehere si burrat e jo nga frika 100 here...
    Bota eshte shume me e vogel se dashuria ime per TY!

Nuk me tremb vdekja sepse e di qe me pret nje bote tjeter ne te cilen edhe do te takohemi me krijuesin ...... Nuk kemi -pse te friksohemi sepse kemi lind qe te vdesim dhe te ringjallemi ne Diten e Gjykimit .... Respekt .....

Vdekja eshte pak e frikshme kur degjohet si fjale, por djeri sa njeriu ta provoje smund te japi opinion, gjithsesi te dalim ne teme mua me tremb pak por eshte dicka qe nje dite do te ndodh dhe kjo nuk evitohet!

Me tremb pak vdekja,por ajo e parakohshme me tremb me shume.....se nese vjen natyral dhe vdes kur plakem dhe i kam pare familjaret e mi mire e bukur atehere jam ne rregull me jeten qe kam bere .
    Koha nuk pret njeri.Mblidh cdo moment qe te mbetet,sepse ka nje vlere te madhe.
    Ndaji me nje person te vecante,dhe do behet akoma me e rendesishme.

vetem ai qe nuk mendon per te ardhmen, nuk i trembet vdekjes

Pajtohem me Bellen ,por vete fjala Vdekje me lene te ftohet .

Me tremb jeta, vdekja sme bene frike !
    Me tremb te perjetoje vdekjen e te afermeve ...eshte shume me e mjerueshme dhe e frikeshme.
    Nje Person eshte :
    - Librat qe ka lexuar
    - Pikturat qe ka pare
    - Muzika qe ka degjuar dhe harruar
    - Rruget qe ka pershkuar
    Nje person eshte : femijeria e tij , familja e tij, miqte e ndryshem, ndonje dashuri e filluar dhe e lene pergjysem.
    Nje person eshte nje Shume e ulur nga Zbritje te pafundme

Vdekja eshte gjeja me e mire qe mund t'i ngjaje nje njeriut - edhe me e mire nese ajo te vjen ne rini.

Cito Postuar fillimisht nga Fragile Shiko Postimin
    Vdekja eshte gjeja me e mire qe mund t'i ngjaje nje njeriut - edhe me e mire nese ajo te vjen ne rini.
    po tallesh shpresoj!?
    Atdhetar i perjetshem

Cito Postuar fillimisht nga cuni Shiko Postimin
    po tallesh shpresoj!?
    Jo, nuk tallem. Sa me gjate jetojme, aq me shume zhytemi ne mekate nga me te rendat...

Ardhte ne kohen e duhur, por do e pranojme sic e kane pranuar te gjithe. Sot dhe une them qe nuk kam frike por kur imagjinoj gjysherit tane sa frike kane pasur .... sepse thone qe "pleqeria eshte si femija"..... Ardhte pa vuajtje e ti lem pas te gjthe ata qe do duam.... Sa per te afermit eshte tmerresisht e dhimbshme. SEPSE ME VDEKJEN E CDO NJERIT PREJ TYRE VDES DHE NJE PJESE E JONA.... NJE BISEDE, NJE PERKEDHELJE, NJE BUZEQESHJE...

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 1 e 2 12 Faqja e funditFaqja e  fundit

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Vdekja e Holbrooke, keqardhje nė Kosovė
    By Romina in forum Lajmet e Dites
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-12-10, 04:32 PM
  2. Veshėt e mėdhenj e shpėtojnė nga vdekja
    By Romina in forum Kuriozitete
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-05-10, 02:51 PM
  3. Austri, 20 eurot e shpetojne nga vdekja
    By Romina in forum Kuriozitete
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-02-10, 04:06 PM
  4. a ju tremb dashuria...
    By selina 87 in forum Romancė dhe Dashuri
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 28-02-08, 05:09 PM
  5. A ju tremb Vdekja?
    By tester in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 30-08-07, 04:40 AM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5