Klodian Duro: Do tė kthehem te Tirana
Klodian Duro ėshtė pranė rikthimit te Tirana. Mesfushori i Kombėtares shqiptare, pranon nė njė intervistė pėr Panorama Sport se ka folur me drejtuesit e klubit bardheblu dhe, me shumė mundėsi, do tė luajė pėr 24-herė kampionėt nė sezonin e ri. Megjithatė, ai pret njė sinjal nga klubet austriake dhe nėse deri tė dielėn, kur nis grumbullimi i Kombėtares, nuk ka diēka konkrete, atėherė shanset pėr rikthimin te Tirana janė tė mėdha. Po nuk firmosa nė Austri, besoj se do tė luaj pėr bardheblutė. Me rikthimin nė Shqipėri, sigurisht qė edhe karrierėn do ta mbyll te Tirana,- ka thėnė, ndėr tė tjera, futbollisti 33-vjeēar. Aktualisht po stėrvitem te skuadra ku mbylla sezonin, Lask Linz, megjithatė, ende nuk kam vendosur pėr tė ardhmen. Por, do pres edhe pak ditė dhe do ta ndajė mendjen pėrfundimisht. Kam marrė disa oferta kėtu nė Austri, por asnjėra nuk mė ka bindur dhe nuk kam gjetur akordin. Nė fundjavė do vendos pėr tė ardhmen dhe gjasat janė qė tė vishem bardheblu, deklaroi futbollisti i kombėtares sė Shqipėrisė. Kam folur me drejtuesit e Tiranės. Do tė ulemi pėr tė biseduar mė konkretisht pėr kontratėn qė mund tė nėnshkruaj, por unė jam optimist se gjėrat do tė shkojnė si duhet. Nė fakt, Duro ėshtė pėrfolur pėr njė konflikt nė tė shkuarėn me presidentin Halili, por e mohon njė gjė tė tillė. Nuk kam asnjė problem me Halilin. Kur kam qenė nė Tiranė jemi takuar dhe sigurisht kemi folur pėr mundėsinė e rikthimit tim. Gjithēka i pėrket sė kaluarės. Unė kam luajtur disa vite pėr Tiranėn, kam fituar trofe dhe e njoh mirė ambientin aty, pėrfundoi deklaratėn e tij Klodian Duro, duke lėnė tė nėnkuptohet se sezonin e ardhshėm do e shohim me fanellėn e bardhebluve.

Pėrgjigju me citim