Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 8 prej totalit 8

Tema: Bleona: Shqip? Jam amerikane

Bleona: Shqip? Jam amerikane

Ajo dėshpėrimisht po kėrkon famė ndėrkombėtare, dhe kėtė po e bėn duke harruar gjithēka qė ka lėnė pas vetes.

Vėrtetohen raportimet se Bleona Qerreti u distancua nga gjuha e saj amtare kur u lut ta thotė njė fjalė tė vetme si Faleminderit.

Kjo video e shfaq Bleonėn duke folur si njė adoleshente 16 vjeēare pėr atė se sa mirė ėshtė tė jesh njė emigrante nė Amerikė qė sapo e ka fituar shtetėsisė, dhe se sa i pėlqen Starbucks. Kur nė fund tė intervistės sė shkurtėr, gazetari amerikan e lut t’i tregoj se si thuhet Faleminderit nė shqip, ajo ia kthen po nė anglisht: Thank You, pėr tė vazhduar: “Njeri, jam amerikane. Harrove. Starbucks e kėto”.

Bleona nė kėtė mėnyrė nuk merr dot mėsim nga Eliza Dushku, qė me statusin e njė ylli dhe e lindur e rritur nė Amerikė, kudo qė shkon thotė me krenari qė ėshtė shqiptare. Plus, kėnga mė e re e Bleonės quhet “Naked” ose “E zhveshur lakuriq”.
    SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE

Replikė: Bleona: Shqip? Jam amerikane

Po kurre mos folt shqip! Keto plehrat si puna e kesaj vetem me na ul koken jane...

amon mer burr se nuk eshte noi humje e modhe Bleona!
    le te jete ca te doje po he, se asiher nuk ka shkeqy si kongtare, po thuj shyqy qe pati fatin te kete nje trampoline si cuni i biznesmenit Ekrem Bardha
    Atdhetar i perjetshem

Me vjen keq qe humbi kohe me kete... eshte nje nje femer pa talent fare si kegetare, manipulese ne kulm, gjithmone ka ngjitur shkallet duke bere gojore, gjeti nje sylesh ketu ne amerike, u martua edhe e shtrydhi per interesat e saja, kaloi tek sallami i zezakut, tani ska ku shkon me se... te thuash te drejten u plak edhe ka me te reja per gojore. tani eshte e fishkur.
    brenda vitit do harrohet them une.
    I like soft, round things
    behu antar i klubit tim ketu! si dhe lexo my blog

He se i kemi pare te gjitha keto kengetare qe kane shkuar per fame ne Amerike.E kane marre me vrull fillimisht dhe me pas kane perfunduar amvisa shtepie apo dicka tjeter.Ka edhe nga ato qe si pune e qenusheve kane futur bishtin nder shale dhe jane rikthyer ne shqiperi.Gjithsesi kjo Bleona keshtu ka qene mendjelehte dhe tani po ne te njejtin standart.

injoranca
    !!!!!!!!!!!!!!!!! sa keq per ate

futini ndonje dislike ne youtube me ate rast qe ta marre mesazhin. tek ajo foto mesiper do te duket sikur eshte e paster. nuk ka uje qe ja lan idjotesite

po ca te folme ne interviste, jasht mase e sforcuar qe te dukej origjinale, ke do te imitoje ajo?!

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Realpolitika amerikane dhe shqiptarėt
    By sabah in forum Politike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-02-11, 04:48 AM
  2. C’po kurdis Bleona Qerreti?
    By sabah in forum Thashetheme/Celebrity Gossip
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-12-10, 10:48 AM
  3. Bleona Qerreti pozon lakuriq
    By Bruno in forum Thashetheme/Celebrity Gossip
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-09-10, 04:40 PM
  4. Bleona, e dobėsuar dhe e nxirė si asnjėherė!
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-05-10, 04:04 PM
  5. Bleona reklamon gjoksin nė internet!
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-04-10, 08:07 AM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5