Nuk i njoh nga afer.Vec miq nuk do ti beja kurre.
Nuk i njoh nga afer.Vec miq nuk do ti beja kurre.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE
a e dini qe ka dal moda me u shoqeru me zezak, femrat shqipetare kane filluar te shoqerohen dhe te kene nje afeksion te vecante per zezaket. u kenoqen futbollistat Afrikan.
Atdhetar i perjetshem
Ajo lloj mode ka dale dhe ndiqet nga llumi i shoqerise, jo vetem ne Shqiperi, por edhe ketej.
Nuk ndjeje asnje lloje urrejtje per asnje lloje rrace .
Zezaket kane ngjyre ashtu sikurse ne .
Ata na vijne era ne dhe ne ju vijme era atyre. Shoqerine time e kam nga Shqiperia deri tek Kinezet, Japonezet, Marokienet(x keta skam ndonje konsiderat kushedi por flas nje pershendetje) Zezake etj.
Kam disa shoqe zezake dhe jane goca shume te mira me te pastra se disa te bardha dhe me me zakone e tradita se shume shqiptare qe kam takuar![]()
Me vjen keq qe them kete gje: po kur shef Shqiptaret qe e bejne koken PLLAKE TE BARDHE..e vishen si te rrugeve...
ndersa keto gocat qe kam ne universitet vishen me kostumet e vendit te tyre : mbajne zakonet dhe traditat e tyre dhe jane dhe shume te vuajtura, nga lufterat dhe vdekjet familjare qe kane pesuar ne lufterat civile, ne epidemite e ndryshem.
Tani jo te gjithe jane te mire e te pashem si ne !!!
Nje njeri nuk paragjykohet nga ngjyra...me vjen inat ne disa raste.
Une nuk po them te vemi e ti martojme por nuk duhen vene KUFIZIME MENDORE KUR NUK EKZISTOJNE.
Pse ti japesh shanc injorances te mbizoteroje, kur mund te njohesh nje kulture ndryshe ?
Pse sepse je me i mire se je lekure bardhe ....
Nje Person eshte :
- Librat qe ka lexuar
- Pikturat qe ka pare
- Muzika qe ka degjuar dhe harruar
- Rruget qe ka pershkuar
Nje person eshte : femijeria e tij , familja e tij, miqte e ndryshem, ndonje dashuri e filluar dhe e lene pergjysem.
Nje person eshte nje Shume e ulur nga Zbritje te pafundme
Eloidette ku jeton ti? dhe sa vite ke ?
Une ne filifistun po ku jetoje emigrante si gjithe te tjeret
sa vjet kam 8 vjet qe jetoje ketu ku jam ....
Kjo e gjitha ka te beje me INTEGRIM cuni asgje me teper .
Ne kete integrim nuk humbet Shqiptarine por thjeshte duke qene vetvetja
dmth me tradita dhe zakone, te arrish te pranosh dhe ndryshimet kulturore etj qe kane te tjeret.
Nuk dua te shes dengla por nga shkolla qe kam bere profesioni qe dua te arrije
me kane mesuar keto gjera:
BOTA ESHTE E BUKUR SEPSE ESHTE E NDRYSHME
ATEHERE LE TA JETOJMEpa komplikime.