hahahahhah
po me po.se po ja kontrollove nuk te iken fare prj duresh.
dhe telefonat kane edhe opsionin delete.
hahahahhah
po me po.se po ja kontrollove nuk te iken fare prj duresh.
dhe telefonat kane edhe opsionin delete.
Mendoi se jo nuk do te ishte mir ti kontrollohet tel. pasi qe qdo njeri ka disa sekrete personale .
Une e le te ma kontrollojne dhe kontrolloj kur ma jep truri.e kam vdekje ta bej te dashurit tim dicka si molle e ndaluar dhe tja bej fixim ate gje.
Nuk e kam bere, nuk e bej dhe nuk do ta bej kurre, sikur qe nuk dua edhe ajo ta bej nje veprim te tille te pa mend!
Bota eshte shume me e vogel se dashuria ime per TY!
Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..
jo. kategorikisht jo
Duhet me ja kontruolluar me dinakeri... ben fjala se ja mer celularin per te luajtur lojra dhe opaaaaaaaa![]()
Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.
blingbling, JetMir,
Eshte shprehje e mosbesimit, sepse sikur te ishte besimi i plote ai/ajo do te ta jipte vete celularin apo jo?
Kontrollimi me dinakeri ka te njejtin perfundim-mosbesimin!
Ylli po nese ja kontrollon nuk eshte ndonje gjee keqe per mendimin tim.... hajt ty se nese ka ndonje gje per te fshehur nuk do ta len aty qe ta shohesh... da ta fsij me kohe.![]()
JetMir, ta them nga pervoja: Sa me shume qe e kontrollon aq me shume do te mesheh, prandaj duke u mbeshtetur ne thenjen popullore: "Gruaja burrin dhe burri gruan nuk mund ta ruajn kurre" - them ndertoni besim te ndersjelle dhe jo mosbesim, sepse kjo e shkaterron lidhjen...
Mendoj se nuk eshte e e drejte qe ti kontrollohet celulari partnerit. as e drejte dhe as dicka e mire sepse hyjne ne mes, mosbesimi, frika dhe dyshimi ne cift.
Nuk eshte kontrollimi i celularit shpetimi yne nga nje tradhti e mundshme![]()
Koha nuk pret njeri.Mblidh cdo moment qe te mbetet,sepse ka nje vlere te madhe.
Ndaji me nje person te vecante,dhe do behet akoma me e rendesishme.
Nuk para ia kontrolloj dhe nuk dua qe as ai ti lexoi mesazhet e mija apo te verifikoj numrat qe me kane marre ne telefon. Sme pelqen te jap llogari.
.
ta Kontrollosh,ben Gabim Se Duket Sikur Nuk Beson,te Mos E Kontrollosh Ndihesh Keq Se Mund Te Fsheh Dicka.po Duket Femra Dhe Mashkulli Kur Tradhetojen.po Me Mire Tja Kontrollosh Qe Nga Agenda Mundesisht!!eshte Thejsht Fiksimi Jot,pa Jo Se Do Kete Gje Ne Tel!
e drejt sesht tia kontrollosh por kur e ke ne dor te shkreten ste rrihet pa e hap icik:P
Jjjjjjjjooooooooooooooo cfare eshte kjo gje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te me kontrolloje celularin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
mua do me pelqente te mos kish sekrete midis nje cifti po jo te behej e merzitur me pyetje
Une mendoj se jo...
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE