cfare do ti thonit personit te zemres ne kete moment....![]()
cfare do ti thonit personit te zemres ne kete moment....![]()
Sorry like the angel havent let a date with u .......
kjo teme vetem per gocat eshte? se pashe titullin e topic "cfare do ti thoni te dashurit ne kete moment" :P pa ndryshuar titulli refuzoj te pergjigjem sepse s'dua te kete keqkuptime :P
si vis pacem para bellum
Te dashures nese me degjon ne kete moment do ti thoja : me ka marre malli per ty....
Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.
keshtu po ka lezetpuna eshte se une s'kam fare te dashur :P
paske gjet cun per shpi derisa te ka blere unazehajde te trashegohesh pra e na thirr ne dasem
![]()
ajo ishte fjalia per cupat e reja. Une jam e martuar prej kohesh
Por me nje fjale te tille do te te genjeje ndonjera edhe ty, kur te kaloni se bashku krahas ndonje Tiffany's store do te te thote 'shpirti sa po me pelqenka ajo unaza' e qe keshtu, ti i qorruar nga buzeqeshja marramendese e saj, ti nuk mendon, por vepron duke i propozuar per martese aty
![]()
hahahaahahahahahhahahahaahahahahaahahaha c'me shkrivepo pse me ndjell ters aman, une njeri i mire, s'i bie ne qafe kujt :P
ahahahah angel ti paske frik nga shum gjona ke frik se mos i con rreze te dashures ajo unaza eee?
lum kush do te mari lol
Po tė mori malli, mė trego
Sytė mos i fshi, e mė shiko
pergjigju pytjes ti, mos bej devijime si Schumacher kur parakalonte Hakkinen :P
P.S. ca rrezesh mi, se mos do blej unaze prej uraniumi une :P
hahahahaahahaahahahahahahaha, une po te kisha do i thoja "te zente gjumi ke shinat e trenit" sa e keqe qe je ti mendo ta hane qent cunin e botes, sa me dhimbje qe vdes![]()
![]()
Une ne kete momente do i thoja qe sta fal asnjeher qe si mbajte premtimet
Zemer te dua te adhuroj te mendoj cdo sekond te jetes sime dhe te perqafoj nga larg
quku jot
<-->
hihihihihihiihiiiiiiiiiiiiii do shkosh te me blesh turshi??????????????