Mesfushori mund tė grumbullohet nga Prandeli pėr miqėsoren me Gjermaninė: Ėshtė njė nėdėrr pėr mua
Preferoj tė qėndroj me kėmbėt nė tokė, por nėse do tė vinte telefonata do tė isha i lumtur, do tė ndihesha i privilegjuar tė jetoja kėtė situatė. Kam pasur shumė gėzime nga futbolli por ky do tė ishte njė nga mp tė bukrit.
Nga Interi te kombėtaria e Italisė. Tiago Mota nuk e ka fshehur gėzimin e njė grumbullimi tė mundshėm nga Ēezare Prandeli qė nuk ia ka mbyllur kurrė derėn brazilianit me pashaportė italiane. Fola me Prandelin, por jo vetėm pėr kombėtaren dhe mė ka dhėnė besim dhe qetėsi, por nuk e di akoma nėse do tė grumbullohem.
Mesfushori zikaltėr ka treguar se ka folur gjatė me Marko Materacin pėr mundėsinė e njė debutimi tė tij me Italinė. Debutim qė mund tė vijė pas vetėm njė jave, mė 9 shkurt nė Dortmund nė miqėsoren kundėr Gjermanisė.
Marko mė ka treguar se ēfarė emocioni dhe nderi ndien kur vesh fanellėn e Italisė. Por, Tiago Mota ka pranuar se nuk e njeh himnin e axurrėve. Do tė mė ndihmojnė ta mėsoj nė Apiano, ka qeshur mesfushori qė ka lindur nė Brazil de ka dashur tė nėnvizojė lidhjen e tij me Italinė:
Kėtu kam familjen dhe qė kur kam ardhur nė kėtė vend jeta ime ka ndryshuar nė nivel futbollistik dhe personal. Pėr kėtė arsye ose do tė luaj me kombėtaren e Italisė ose vetėm me Interin. Duke lėnė mėnjanė pėr njė moment ėndrra axurre Tiago Mota ka folur pėr fitoren me pėrmbysje tė rezultatit kundėr Palermos falė njė Pacini tė mrekullueshėm.
Nuk ėshtė e lehtė tė debutosh nė Meaca me fanellėn e Interin dhe tė pėrmbysėsh i vetėm njė ndeshje, por Pacini ėshtė njė kampion i madh, dhe e ka treguar kėtė me Fiorentinėn dhe Sampdorian.
Nė dhomat e zhveshjes jemi tė kėnaqur qė ka ardhur, ėshtė me tė vėrtetė njė djalė i aftė, - ka shpejguar Mota, - ka ardhur nė Apiano dhe menjėherė ka shkuar nė fushė pėr t;u stėrvitur sepse donta tė luante. Thelbėsor ka qenė edhe Hulio Sezar duke pritur atė penallti tė shkaktuar pikėrisht nga Tiago Mota.
Pasi bėra faull isha nė tokė i dėshpėruar, por Hulio mė ka thėnė tė ringrihem sepse do ta kishte pritur penalltinė, dhe kėshtu ka bėrė. Pėrndryshe do tė kishte qenė shumė e vėshtirė ta fitonim atė ndeshje.
Presidenti i Palermos
Zamparini: Rosi ka probleme nė mbrojtje
Janė ndeshje tė ēuditshme: mund tė kishim marrė 6 pikė kundėr Interit nė dy ndeshje. Por nė fund jemi larguar nga fusha e lojės me zero. Palermo ishte skuadra mė e mirė nė fushė por Interi ka pasur mentalitetin fitues.
Ne nuk e kemi pasur. Unė nė fundin e pjesės sė parė do tė kisha qenė mė pragmatik dhe do tė kisha futur njė mbrojtės qėndror. Rosi ka fjetur pak: ėshtė zemanian nė ndėrtimin e fazės sulmuese, por ėshtė i paaftė nė atė mbrojtėse.
Ka qenė shumė kritik Mauricio Zamparini, pas humbjes sė marrė nė Meaca kundėr zikaltėrve, ku skuadra e tij e ka mbyllur pjesėn e parė nė vanatazh tė dy golave. Kjo skuadėr do tė luante mirė me ēdo trajner, siē po bėn Maxarri te Napoli, jo klubi. Nuk mund tė dominojmė ndeshjen pėr 45 minuta dhe mė pas tė pėsojmė tre gola nė pjesėn e dytė, ka pėrfunduar presidenti i Palermos!

Pėrgjigju me citim