Kliko pėr version me te madh

Emri:	Aferdita-Shpati.jpg
Heret qė ėshtė pare:	14
Madhesia:	45.5 KB
ID:	1811

Ashtu siē kemi shkruar dhe disa javė mė herėt, Afėrdita Dreshaj do tė ishte favoritja kryesore pėr tė pėrfaqėsuar Republikėn e Kosovės nė “Miss Universe” dhe ashtu ndodhi. Nė mesin e shumė bukurosheve kosovare, ishte Afėrdita ajo e cila grumbulloi numrin mė tė madh tė votave nga juria profesionale e kėtij spektakli. Pėrveē ēmimit kryesor, ajo fitoi edhe “Miss Press”, si njė nga personazhet mė tė pėrfolura nė mediat shqiptare. “Ēdo herė kam pasur dėshirė qė njė ditė tė shkoj nė “Miss Universe”, dhe thashė qė do ta provoj kėtė vit. E vėrteta ėshtė se kam pasur shumė dėshirė ta provoj vitin e kaluar, por ndodhi shumė shpejt. Kėtė vit thashė do tė aplikoj, meqenėse shumė njerėz mė kanė thėnė pse nuk e provon.

Thashė ta provoj kėtė vit e tė shoh se ēfarė do tė ndodhė, dhe ja ku jam!”. Kėshtu ka thėnė nė njė intervistė Afėrdita pas fitores, ndėrsa mė tej arsyetohet pėr vonesėn qė ka bėrė, edhe pse provat pėr garėn kishin filluar. “Unė kam shkuar nė hotel “Kalaja. Atė ditė ishte shumė mjegull dhe u vonova. Nė orėt e aeroporti shkova direkt nė hotel ku ishin tė gjitha vajzat. Nga dita e nesėrme nė ora 8 nė mėngjes e deri nė nė orėt e vona tė mbrėmjes kemi pasur ushtrime e angazhime tė shumta. Kėshtu ka vazhduar pothuajse ēdo ditė. Por jemi tė kėnaqur, nuk ka pasur probleme mes vajzave, probleme tė cilat edhe ndodhin sepse nga 20 konkuren ēdonjėra pretendon kurorėn”. Gjithashtu ka theksuar se kėtė vit ka pasur shumė vajza tė bukura, bukuroshe kėto tė pasura me njė bagazh nė botėn e modės dhe sfilatave, por duke pasur besim nė vetvete ajo ka dhėnė maksimumin.

Se ēfarė pret nga gara nė shtator tek “Miss Universe” qė do tė mbahet nė Brazil, Afėrdita ėshtė shprehur: “Unė dua patjetėr edhe njė kurorė, por nuk duhet tė flas deri atė ditė. Duhet tė pėrgatitem shumė. Gjuhėn angleze e di, sepse kam jetuar nė Amerikė 12 vjet, gjė qė ėshtė njė plus i madh pėr mua. I besoj shumė personalitetit tim, qė ka tė bėjė shumė nė kėtė fushė. Kurse pėr bukuri besoj se juria ėshtė ajo qė do ta vlerėsojė. Kėtė nuk mund ta ndryshoj, apo jo?!”. Nė “after party”-n e organizuar me rasin e kėsaj fitore, Afėrdita, pėrkrahje tė madhe ka pasur edhe nga i fejuari i saj, kėngėtari Shpat Kasapi, pėr tė cilin thoshte se ai kishte udhėtuar ēdo ditė nga Shkupi nė Vushtri pėr ta vizituar atė gjatė provave tė spektaklit!