Mbreme pashe Scarface me protoganist Al Pacino-n.
Mbreme pashe Scarface me protoganist Al Pacino-n.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
say hello to my................. un uomo che non mantiene la parola č un scarafaggio
Shprehje nga filmi:-
si te quajne? Antonio Montana , e ty , ti si do tč quheshe ?
une gjithcka qe kam ne kete bote jane vetem 2 gjera :- k++++ e mia dhe fjalen time e jane gjithmone te nderuar u shpjegova??
une jam tony montana , nje i burgosur politik
cfare te kam thene une , cfare te kam thene une, ne kete vend duhet te besh te fortin e kur te besh te fortin ke edhe fuqine e kur te kesh fuqine je ti ai qe vendos
nuk e ke idene se per cfare po flas buburrec i shemtuar
heyyy prit prit laj gojen kur te flas me mua, me ke dreqin mendon se flet heyy heyyyy do lufte lufte do gjesh
rora ste paska met asi batut pa msu permenc.
habitem kur shoh qe ka femra kaq te fiksuara pas filmave me mafioz!
Atdhetar i perjetshem
hhahah Cuni nč včnd e martoj nje si puna e Tony Montanes, ai eshte burrč ,, nuk vriste fčmij e gra por vetem Burra
Alfredo James ndryshe i njohur si Al-Pacino eshte artist i njohur i kinematografise amerikane.Ai lindi ne vitin 1940 ne Me talentin e tij si aktor ai ka bere emer ne boten e filmit.Jane te paharueshme per spektatorin rolet e tij te interpretuara ne filmin Godfather nen emrin Michael Corleone ,apo roli i tij si Frank Slade nė "Arome gruaje " qe fitoi ne Academy Award si aktori me i mire per vitin 1992, pas marrjes se shtate nominimeve Oscar te meparshme.Megjithate me rolin e tij si Tony Montana ne "Scarface"Alfredo James mbetet nje nder artistet me te shkelqyer te botes se filmit.Eshte interesante te nenvizojme se edhe pse ai kurre nuk ka qene i martuar, Al-Pacino e ka pasur marredhenie te ndryshme me aktore te ndryshme dhe ka tre femije.
e kisha fjalen per Tonyn personazhin imagjinar qč interpretohet nga Al Pacino, protagonistin e filmit