he se edhe te dish te skuqesh vez quhet gatim... po fillestar lol
he se edhe te dish te skuqesh vez quhet gatim... po fillestar lol
Po tė mori malli, mė trego
Sytė mos i fshi, e mė shiko
sigurisht e kam shume fikksim te gatuaj po qe rralle me bije radha per te gatuar
▌ ║││█║▌Tė Dashurosh Eshtė Vepėr, Te Tradhėtosh Eshtė Kryeveper ▌ ║││█║▌
♥♥Innamorato
sempre di pił
in fondo all'anima
sei sempre tu.
Perché non č una promessa
ma č quel che sarą
domani e sempre♥♥
po te dish te fusesh picen ne furre 350 grade per 10 minuta quhet gatim?![]()
si vis pacem para bellum
ahahah po quhet se te pakten e mer mundimin... ta nxjerresh nga frigoriferi, ta heqesh nga kutija, pastaj nga plasmasi, edhe ta fusesh ne furr...
se ka edhe ca qe vetem i bin telefonit loool
bravo angel ur one step closer to becoming the next great chef lol
Melody deri sa isha ne studime me vinte rradha te gatuaj ndonihere , mirpo tani kam harruar se cka eshte gatimi , nuk e di a ahet, a piet, apo e lyesh buken me gatim..![]()
![]()
![]()
Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.
ahahhaha mkujtove portokallin prap :P
cesht kjo pun me cunat e sotcem msoni te gatuni se ska lezet kshu lol
ahhahaa nuk ke faj eshte ska lezet keshtu, po cte besh....njiher eme rra rradha te bej nje supe dhe e kisha mbushur gjith uje, duheshte me lupe ta gjesh supen se ishe humbur...![]()
Eshte nje art i shijshem gatimi.
A di une te gatuaj? Me thoni nje goce shqiptare qe nuk di te gatuaje. Disa tradita fatmiresisht kurre s'do ti harrojme.
![]()
aha nuk punon hipnotizimi ktu :P melody na posto ca receta gatimi te thjeshta fare qe te futem ne boten e panjohur e misterioze te kuzhines. se deri tani vetem boten e frigoriferit njoh (sidomos kur ka akullore, mmmmmm)
cka nuk qahem...vezet di ti ziej....![]()
Sorry like the angel havent let a date with u .......
hahahaahahaha, jo jo, e ha te perpunuar mekanikisht dhe jo termikisht. dmth e ha te rrahur :P
pse ti e ke qef vezen? nuk e kuptoj si mund ta besh kete krim te shemtuar, te hash zogun e pules pa celur akoma nga veza. ky eshte makabritet, eshte pulocid (pak a shume si genocidi por ne boten pulore) eshte krim kunder pulezimit eshte vrasje me gjak te ftohte e embrioneve te pafajshem qe ndoshta mund te ishin bere ne te ardhmen mbreter te pulave, ose kllocka te mira
P.S. nqs sta kam shpifur vezen akoma me thuaj te vazhdoj :P
Me thoni kur te keni mbaruar qe te nderhyj e t'ju tregoj nje histori me pulen dhe me vezen![]()
e di qe duhet hapur nje teme filozofike "vezen apo pulen" :P por meqe jam shume pertac po vazhdoj filozofine time te mbrojtjes se te drejtave te pulave ketu :P po te hash pulen te pakten i jep nje shanc qe te rritet njecike dhe te beje zgjedhjen e jetes se vet. ne qofte se ajo zgjedhje konsiston ne qendrimin ne kotec, atehere je i/e autorizuar ta hash me gjithe kocka. po te jete e zgjuar pula iken fare nga koteci dhe kshu nuk e ha ti por skifteri. pra natyra ka menduar per cdo gje :P
nji minut ju lutmi... ti sikur the qe e haje vezen e rrahur? cke qe me mbron vezen tani lol
leje Moonlight te shprehet..
*hap syt te nigjoj Moonlight"![]()