Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 1 e 3 123 Faqja e funditFaqja e  fundit
Rezultatet 1 deri nė 25 prej totalit 56

Tema: Dini te gatuni?

Dini te gatuni?

he se edhe te dish te skuqesh vez quhet gatim... po fillestar lol
    Po tė mori malli, mė trego
    Sytė mos i fshi, e mė shiko

Me pelqen te gatuaj por di pak fareeee

sigurisht e kam shume fikksim te gatuaj po qe rralle me bije radha per te gatuar
    ▌ ║││█║▌Tė Dashurosh Eshtė Vepėr, Te Tradhėtosh Eshtė Kryeveper ▌ ║││█║▌
    ♥♥Innamorato
    sempre di pił
    in fondo all'anima
    sei sempre tu.
    Perché non č una promessa
    ma č quel che sarą
    domani e sempre♥♥

po te dish te fusesh picen ne furre 350 grade per 10 minuta quhet gatim?
    si vis pacem para bellum

ahahah po quhet se te pakten e mer mundimin... ta nxjerresh nga frigoriferi, ta heqesh nga kutija, pastaj nga plasmasi, edhe ta fusesh ne furr...

se ka edhe ca qe vetem i bin telefonit loool

bravo angel ur one step closer to becoming the next great chef lol

vallaj di me gatu
    Kthhhhhhhhh!!!

Cito Postuar fillimisht nga Melody Shiko Postimin
    ahahah po quhet se te pakten e mer mundimin... ta nxjerresh nga frigoriferi, ta heqesh nga kutija, pastaj nga plasmasi, edhe ta fusesh ne furr...

se ka edhe ca qe vetem i bin telefonit loool

bravo angel ur one step closer to becoming the next great chef lol
    hahahaa tallu ti talluuuu :P cti bej qe per gatim jam "totalmente negato" si thone italianet. kam ndenjur dhe 6 vjet ne itali e akoma skam mesuar si behet pasta

Cito Postuar fillimisht nga SEND_ME_AN_ANGEL Shiko Postimin
    hahahaa tallu ti talluuuu :P cti bej qe per gatim jam "totalmente negato" si thone italianet. kam ndenjur dhe 6 vjet ne itali e akoma skam mesuar si behet pasta
    kjo sdurohet lool ste vjen turp nga vetja lool ku do gjesh gru ti ditet e sotme po smsove me gatu lol
    hajde ktu shpejt (I will help you jst Concentrate!)

Melody deri sa isha ne studime me vinte rradha te gatuaj ndonihere , mirpo tani kam harruar se cka eshte gatimi , nuk e di a ahet, a piet, apo e lyesh buken me gatim..
    Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.

ahahhaha mkujtove portokallin prap :P

cesht kjo pun me cunat e sotcem msoni te gatuni se ska lezet kshu lol

ahhahaa nuk ke faj eshte ska lezet keshtu, po cte besh....njiher eme rra rradha te bej nje supe dhe e kisha mbushur gjith uje, duheshte me lupe ta gjesh supen se ishe humbur...

une di te bej vetem gjera te skuqura

Eshte nje art i shijshem gatimi.

A di une te gatuaj? Me thoni nje goce shqiptare qe nuk di te gatuaje . Disa tradita fatmiresisht kurre s'do ti harrojme.

aha nuk punon hipnotizimi ktu :P melody na posto ca receta gatimi te thjeshta fare qe te futem ne boten e panjohur e misterioze te kuzhines. se deri tani vetem boten e frigoriferit njoh (sidomos kur ka akullore, mmmmmm)

cka nuk qahem...vezet di ti ziej....
    Sorry like the angel havent let a date with u .......

iiiii pse e ha vezen e zier ti?:P

iiiii pse e ha vezen e zier ti?:P
    Pse ti e ha te paperpunuar e?

hahahaahahaha, jo jo, e ha te perpunuar mekanikisht dhe jo termikisht. dmth e ha te rrahur :P

aha nuk punon hipnotizimi ktu :P melody na posto ca receta gatimi te thjeshta fare qe te futem ne boten e panjohur e misterioze te kuzhines. se deri tani vetem boten e frigoriferit njoh (sidomos kur ka akullore, mmmmmm)
    hahaha dakorttt kur te shkoj ne shpi sot me ket pun do merem lool shikoj qe se paske qef vezen... sdo shkojm shum mir bashk loool

pse ti e ke qef vezen? nuk e kuptoj si mund ta besh kete krim te shemtuar, te hash zogun e pules pa celur akoma nga veza. ky eshte makabritet, eshte pulocid (pak a shume si genocidi por ne boten pulore) eshte krim kunder pulezimit eshte vrasje me gjak te ftohte e embrioneve te pafajshem qe ndoshta mund te ishin bere ne te ardhmen mbreter te pulave, ose kllocka te mira

P.S. nqs sta kam shpifur vezen akoma me thuaj te vazhdoj :P

pse ti e ke qef vezen? nuk e kuptoj si mund ta besh kete krim te shemtuar, te hash zogun e pules pa celur akoma nga veza. ky eshte makabritet, eshte pulocid (pak a shume si genocidi por ne boten pulore) eshte krim kunder pulezimit eshte vrasje me gjak te ftohte e embrioneve te pafajshem qe ndoshta mund te ishin bere ne te ardhmen mbreter te pulave, ose kllocka te mira

P.S. nqs sta kam shpifur vezen akoma me thuaj te vazhdoj :P
    shiko si esht puna me mir te hash vezen sesa pulen vet qe sbon dot mo vez :P

Me thoni kur te keni mbaruar qe te nderhyj e t'ju tregoj nje histori me pulen dhe me vezen

e di qe duhet hapur nje teme filozofike "vezen apo pulen" :P por meqe jam shume pertac po vazhdoj filozofine time te mbrojtjes se te drejtave te pulave ketu :P po te hash pulen te pakten i jep nje shanc qe te rritet njecike dhe te beje zgjedhjen e jetes se vet. ne qofte se ajo zgjedhje konsiston ne qendrimin ne kotec, atehere je i/e autorizuar ta hash me gjithe kocka. po te jete e zgjuar pula iken fare nga koteci dhe kshu nuk e ha ti por skifteri. pra natyra ka menduar per cdo gje :P

nji minut ju lutmi... ti sikur the qe e haje vezen e rrahur? cke qe me mbron vezen tani lol

leje Moonlight te shprehet..
    *hap syt te nigjoj Moonlight"

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. A e dini se ?
    By sabah in forum Kuriozitete
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-01-11, 05:04 PM
  2. Gjėra qė nuk i dini pėr gjumin
    By Romina in forum LifeStyle
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-12-10, 04:04 PM
  3. Duhet te dini... !!!
    By bella in forum Eros
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 13-11-08, 05:22 PM
  4. a e dini se?
    By a_r_t_GR_ in forum Kuriozitete
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-03-08, 11:39 PM
  5. A e Dini Qė...
    By Bruno in forum Kuriozitete
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-08, 03:51 PM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5