Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

Votim: SA raciste jeni? Votoni meposhte nga 0 - sjam fare, deri tek 9 - "Hitler"

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 2 e 2 Nė fillimNė fillim 12
Rezultatet 26 deri nė 36 prej totalit 36

Tema: Sa raciste jeni? Votoni meposhte nga 0 -sjam fare, deri tek 9 - "Hitler" ;)

Replikė: Sa raciste jeni? Votoni meposhte nga 0 -sjam fare, deri tek 9 - "Hitler" ;)

jam dakort me inven.
    ishalla nuk je ajo brunja ti se mduket se rash ne dashuri

Replikė: Sa raciste jeni? Votoni meposhte nga 0 -sjam fare, deri tek 9 - "Hitler" ;)

do te thoja qe cuni ka ngritur disa pyetje me vend. ketyre pytjeve pergjigjuni dhe do te shihni se sa raciste jeni...
    p.s. inva, cuni eshte me verte alamet cuni....

persa me perket mua, mund te me gjykoni nga fotoja...

Jam ca po jo dhe aq shum!

Po,kur behet fjale per mbrojtjen e identitetit te kombit shqiptar jam i gatshem te perleshem me kedo qe sulmon.Keshtu normalisht bej pjese tek numuri 5.
    SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE

une mendoj se shqipetaret ne pergjithsi jan shume rracist.....
    Atdhetar i perjetshem

Cito Postuar fillimisht nga Player Shiko Postimin
    Pavaresisht se temat kane te perbashket fjalen rracizem,ato kane ndryshime te medha nga njera tjetra.Tema e pare ka te beje me urrejtjen raciste ne pergjithesi qe ekziston midis njerezve kudo ne bote.Ndersa ne temen e dyte e hapur disa kohe me vone behet fjale vec per urrejtjen karshi njerzve me lekure te zeze.Keto tema jane te hereshme ketu e 4 vjet me pare.Ne nje fare menyre une jam i mendimit qe keto tema edhe mund te shkriheshin ne nje teme.Sidoqofte kjo nuk me takon mua ta bej.Nese shihet e arsyeshme mund te behet nga Bruno i cili eshte autor i njeres nga keto tema.

Ndoshta edhe une u nxitova pak, por u mbeshteta me teper te titujt e temave.
    Megjithate, jam e te njejtit mendim me ty, temat duhen shkrire ne nje.

Nuk kuptoj pse duhet pritur autori i temes ne kete rast?
    Nese veprimi behet po nga stafi, dhe stafi merret vesh me njeri-tjetrin, nuk shoh ku eshte problemi?!
    N/A

Nuk eshte problemi se bashkimin e ketyre temave duhet ta bej patjeter Bruno, por eshte se keto 2 tema jane te ndryshme dhe secila ka sondazhin e vet dhe per kete arsye nuk mund te bashkohen.

Nese problemi ka te beje me mbrojtjen e vlerave morale dhe ruajtjen e identitetit kombetar duhet me qene racist.Cdo shtet ne themel te politikes i ruan keto vlera.Perderisa ketu tek ne nuk kujdeset shteti na bie barra ne si qytetare ti ruajme keto vlera.Nuk ka rendesi se dikush na quan racist per kete rast.

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 2 e 2 Nė fillimNė fillim 12

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-01-12, 09:21 AM
  2. Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-11-09, 03:16 PM
  3. Korrupsioni, "Fiks Fare" kap mat prokurorin
    By King_Arthur in forum Lajmet e Dites
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-02-08, 11:03 AM
  4. "Top Fest", nis nesėr Edicioni i 5-tė nė "Top Channel"
    By King_Arthur in forum Telefona/Celulare/PDA
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-02-08, 04:22 AM
  5. AC MILAN-Tifozat "Djajt Kuq e ZI" - "RosoNero"
    By rosonero in forum Futbolli Italian
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 14-01-08, 04:23 AM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5