jam dakort me inven.
ishalla nuk je ajo brunja ti se mduket se rash ne dashuri
jam dakort me inven.
ishalla nuk je ajo brunja ti se mduket se rash ne dashuri
do te thoja qe cuni ka ngritur disa pyetje me vend. ketyre pytjeve pergjigjuni dhe do te shihni se sa raciste jeni...
p.s. inva, cuni eshte me verte alamet cuni....
persa me perket mua, mund te me gjykoni nga fotoja...
Jam ca po jo dhe aq shum!
Po,kur behet fjale per mbrojtjen e identitetit te kombit shqiptar jam i gatshem te perleshem me kedo qe sulmon.Keshtu normalisht bej pjese tek numuri 5.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE
une mendoj se shqipetaret ne pergjithsi jan shume rracist.....
Atdhetar i perjetshem
http://www.pafjale.com/showthread.ph...je-Per-Zezaket
http://www.pafjale.com/showthread.ph...itler-quot-%29
Dy tema te njejta.
Sa per info, ehh. :P
Pavaresisht se temat kane te perbashket fjalen rracizem,ato kane ndryshime te medha nga njera tjetra.Tema e pare ka te beje me urrejtjen raciste ne pergjithesi qe ekziston midis njerezve kudo ne bote.Ndersa ne temen e dyte e hapur disa kohe me vone behet fjale vec per urrejtjen karshi njerzve me lekure te zeze.Keto tema jane te hereshme ketu e 4 vjet me pare.Ne nje fare menyre une jam i mendimit qe keto tema edhe mund te shkriheshin ne nje teme.Sidoqofte kjo nuk me takon mua ta bej.Nese shihet e arsyeshme mund te behet nga Bruno i cili eshte autor i njeres nga keto tema.
Ndoshta edhe une u nxitova pak, por u mbeshteta me teper te titujt e temave.
Megjithate, jam e te njejtit mendim me ty, temat duhen shkrire ne nje.
Nuk kuptoj pse duhet pritur autori i temes ne kete rast?
Nese veprimi behet po nga stafi, dhe stafi merret vesh me njeri-tjetrin, nuk shoh ku eshte problemi?!
N/A
Nuk eshte problemi se bashkimin e ketyre temave duhet ta bej patjeter Bruno, por eshte se keto 2 tema jane te ndryshme dhe secila ka sondazhin e vet dhe per kete arsye nuk mund te bashkohen.
Nese problemi ka te beje me mbrojtjen e vlerave morale dhe ruajtjen e identitetit kombetar duhet me qene racist.Cdo shtet ne themel te politikes i ruan keto vlera.Perderisa ketu tek ne nuk kujdeset shteti na bie barra ne si qytetare ti ruajme keto vlera.Nuk ka rendesi se dikush na quan racist per kete rast.