Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 11 prej totalit 11

Tema: Perse Zoti lejon vuajte

Perse Zoti lejon vuajte

Perse Zoti lejon qe shume njerez te vuajne nga semundje, luftra edhe nga uria?

Sepse jeta eshte prove. Zoti ka lene njeriun e lire te vendose per jeten e tij, por meqe jeta ne kete toke nuk eshte pa fund, ka dhe semundje fatkeqesira etj. ama duhet mbajtur mend qe me shume njerez vdesin per faj te njerezve te tjere, se sa per faj te natyres apo fenomeneve te pakontrollueshem kshu qe ne njefare menyre ja bejme vetes
    si vis pacem para bellum

Cito Postuar fillimisht nga SEND_ME_AN_ANGEL Shiko Postimin
    Sepse jeta eshte prove. Zoti ka lene njeriun e lire te vendose per jeten e tij, por meqe jeta ne kete toke nuk eshte pa fund, ka dhe semundje fatkeqesira etj. ama duhet mbajtur mend qe me shume njerez vdesin per faj te njerezve te tjere, se sa per faj te natyres apo fenomeneve te pakontrollueshem kshu qe ne njefare menyre ja bejme vetes
    me pelqen pergjigja jote,shume e sakte,jeta eshte krijuar te lindim dhe vdesim nje dite,shume fatkeqesi ndodhin,si per shembull kur ndodhesh ne kohe te gabuar ne vende te gabuara dhe shumicat vijne nga vete njerezia per fat te keq,por ka dhe semundje vdekeprurese qe nuk i komandojme dot,cdo njeri e ka te shkruar se si do vdese dhe ditet e gjata nuk shkurtohen,e vetmja gje qe i kerkoj Zotit te mos vuaj shume dhe te mos vuaj familja ime.

DON'T WORRY,BE HAPPY>>>>>

Ke te drejte, e vetmja gje qe mund te bejme (per ata qe besojne) eshte te lutemi qe te mos na ndodhin te papritura te pakendshme. per ata qqe nuk besojne, mund tja hedhin gjithmone fajin fatit

Cito Postuar fillimisht nga SEND_ME_AN_ANGEL Shiko Postimin
    Ke te drejte, e vetmja gje qe mund te bejme (per ata qe besojne) eshte te lutemi qe te mos na ndodhin te papritura te pakendshme. per ata qqe nuk besojne, mund tja hedhin gjithmone fajin fatit
    po por une them te mundohemi te lutemi edhe per ata qe nuk besojne

jo, me keqkuptove nuk doja te thoja te lutemi vetem per ata qe besojne, por ata qe besojne te luten

Re: Perse Zoti lejon vuajte

Shpesh here kete pyetje ja bej vehtes... dhe pergjigjja e vetme qe arrij si konkulzion eshte sepse nuk do te ishte jeta interesant pa vuajtje .
    Sikur te kishte ndonje pergjigje me te mire sigurisht te gjith do ju largoheshim vuajtjve dhe do te ishim te gezuar dhe te lumtur ne cdo moment te jetes tone. Do te kishim te gjithe ata gjera cka duam...
    Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.

une mendoj se njerezit ia shtojne vuajtjet vetes ....njerezit duke kerkuar gjithmone gjene e tjetrit e duke shkaktuar luftera e te tilla gjera qe ndikojne ne shkaterrimin e shoqerise...zoti une per vete nuk besoj shume ne nje fuqi te tille hyjnore ...jam pak ateiste se nese zoti do te ishte per te gjithe njesoj atehere do te na niste te gjithe nga nje start dhe aty do te shihnim zotesine e secilit per te ecur perpara...por ca lindin te pasur e ca lindin te varfer e kjo sme duket nje pune e mire e zotit...dola jashte teme por gjithmone kam menduar se zoti nuk egziston ose dhe nese egziston e ndan boten me hile...vetem njeriu vendos per fatin e tij dhe zoti nuk vendos per asgje...
    Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..

Cito Postuar fillimisht nga sweet_s_shejtone Shiko Postimin
    une mendoj se njerezit ia shtojne vuajtjet vetes ....njerezit duke kerkuar gjithmone gjene e tjetrit e duke shkaktuar luftera e te tilla gjera qe ndikojne ne shkaterrimin e shoqerise...zoti une per vete nuk besoj shume ne nje fuqi te tille hyjnore ...jam pak ateiste se nese zoti do te ishte per te gjithe njesoj atehere do te na niste te gjithe nga nje start dhe aty do te shihnim zotesine e secilit per te ecur perpara...por ca lindin te pasur e ca lindin te varfer e kjo sme duket nje pune e mire e zotit...dola jashte teme por gjithmone kam menduar se zoti nuk egziston ose dhe nese egziston e ndan boten me hile...vetem njeriu vendos per fatin e tij dhe zoti nuk vendos per asgje...
    me pelqen pergjigja jote sepse eshte e vertet.njeriut vuajtjen me te madhe ja ben vetvetja.une mendoje se te gjithe besojne ne zot vetem sepse i kanmesur te paret e tyre te besojne jo per diqka tjeter.

Replikė: Perse Zoti lejon vuajte

dmth ju thoni qe kjo jet eshte prov per ne...

dmth te miret do vuajn dhe te keqinjt jo..duhet te presin ferrin
    lol
    nuk do ishte me e thjesht te jetonit per veten tuaj pa menduar zoti/hallau etj etj ? ...
    Banish night! Welcome light! love is the brightest star!
    There is no end. There is no beginning. There is only the infinite passion of life.

Sure, you heard of all freaky shit they say about me...

Replikė: Perse Zoti lejon vuajte

qč ti njihet emri Gezimit
    e cdo ishte nje mjek pa nje pacient???
    e njejta gje (pak a shume) cdo ishte nje bote pa vuajtje???

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-11, 04:50 PM
  2. Karta qė ju lejon tė mbani filma nė celular
    By sabah in forum Telefona/Celulare/PDA
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-04-10, 08:31 AM
  3. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 08-10-08, 07:57 PM
  4. Ju Rujt ZoTi Te Gjithve
    By Mandi in forum Prezantime
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 24-01-08, 12:55 PM
  5. Zoti dhe JashtėTokėsorėt
    By King_Arthur in forum Besimi dhe Fete
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 21-01-08, 07:08 AM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5