Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 2 e 2 Nė fillimNė fillim 12
Rezultatet 26 deri nė 40 prej totalit 40

Tema: A jane meshkujt me inteligjente se femrat?

problemi eshte qe nuk e merr dot barazine apo te drejtat e tua nqs nuk i kerkon ato me force nqs femrat inteligjente lidhen me dumbasses atehere nuk meritojne barazi, barazia ka te drejta, ka dhe kushte qe duhen permbushur per ta arritur.
    si vis pacem para bellum

inetelektuale?????ti bij shkurt do thosha qe femrat jane teper me "DINAKE" se meshkujt,,dhe kjo i ben disi me te squta,,,megjithate,,meshkujt ne pergjithesi jane me tolerant,,,me pak xheloz per te njejtin sex,,edhe me te permbjatur,,,keshtu qe besoj se balancohet

Cito Postuar fillimisht nga guest Shiko Postimin
    Se dija qe lufta eshte fuqi e mendjes femer :P
    lol, lufta e trojes
    ne Kohet e lashta kerkoheshin shume luftetare sepse armet ishin te kufizuara ..leshonin topa zjarri dhe shigjeta ..sot qe teknologjia ka perparu kush i do harketaret kur nje arme me fokus , madje me silenciator te qellon pa e mar vesh hic....one shot and u drop dead
    E verteta eshte qe fuqite analitike qe kane meshkujt jane gjithnje e me pak te kerkuara persa kohe ka kompjutera qe i zgjidhin ne te qinden e sekondes problemet matematikore ....
    Sot eshte koha e aftesive sociale ose le ti quajne personal interaction ..kerkohen more soft skills than rigid ones dhe femrat kto i kane me shumice ...so kujt i perket e ardhmja ????
    YoU force all the blood into my heart ........

Cito Postuar fillimisht nga SEND_ME_AN_ANGEL Shiko Postimin
    Organza nuk eshte puna se une doja patjeter te te gjeja ne gabim dhe bera nje lidhje te paqene. Problemi qendron se ti poston dicka mbi "mangesite" e meshkujve ne nje teme qe mban titullin "kush jane me inteligjente, meshkujt apo femrat?" dhe normale qe keqkuptohet nga te tjere, duket sikur do te thuash qe femrat jane me inteligjente. Pastaj mund ta mohosh sa te duash me sofizma nga me te ndryshmet, ajo eshte ne doren tende vertet kam nja 4-5 vjet qe nuk studjoj me biologji, por pak a shume e kapa se cfare ke shkruar, po ta kishe shkruar ne nje teme tjeter nuk do ta merrja per keq. Dhe mos u bej merak per gjuhen e perdorur, se Charles Darwin nuk ka qene goce :P
    Pikerisht, biologjia moderne konteston sot nje pjese te mire te teorive te Darwinit, pastaj shumica e kerkueseve femra ne historine e shkencave kane qene te persekutuara dhe te diskriminuara.
    Dukesh icik i ndjeshem si cun ti :P
    JE FAIS L'AMOUR ET LA REVOLUTION

u banalizua tema me duket me punen e menyres se nxjerrjes se mbeturinave ne forme te lengshme nga trupi i njeriut, studjuar me perkushtim nga guest ne kuadrin e diferences se sekseve :P

P.S. une jam per barazine e sekseve, por barazia nuk arrihet me fjale apo duke denigruar seksin tjeter besoj femrat duhet te jene me te pavarura dhe me te organizuara ne qofte se duan te ndryshojne dicka

P.P.S nje rast interesant per tu studjuar nga ana sociale jane vendet skandinave, kryesisht Danimarka, ku barazia nuk eshte e plote por megjithate shume afer plotesimit

Cito Postuar fillimisht nga Amantia Shiko Postimin
    Mqs ktu ska dal ndonji M te kundershtoje qe femrat jane me te zgjuara .....sdm pas spjegimit shkencor te Organzes ( Organza next time spjegoje me ne shqip , icik e veshtire per audiencen M )
    temes duhet ti ndryshohet titulli si me lart, lol
    FEMRAT JANE ME ITELIGJENTE ME FUT DJADHIN NE SHISHE.......

une jam femer por shkenca ka vertetuar se meshkujt jane me inteligjente se femrat...ka te beje me genet a ku di une nuk po zgjatem shume...mire sme vjen ta them por meshkujt jane me te zgjuar se femrat...
    Sorry like the angel havent let a date with u .......

Normal qe jane ... Femra eShte mbreteresh ne Bulevard nikoqire ne Guzhine Dhe kur..v...e ne Krevat ... : Zik Mut Froijd
    Shume Bir Ku..r..ve Shume P!..dh none le e rrit ne rrug tirone Kur vje Puna me Bo t Vjetren MoS Kap Te 3-ten Po Kap 8-Ten

Cito Postuar fillimisht nga selina 87 Shiko Postimin
    une jam femer por shkenca ka vertetuar se meshkujt jane me inteligjente se femrat...ka te beje me genet a ku di une nuk po zgjatem shume...mire sme vjen ta them por meshkujt jane me te zgjuar se femrat...
    Dhe Cila shkence e paska thene kete?
    Tani mbrenda mundesive specifikohe te lutem, do te thuash qe meshkujt jane me te zgjuar referuar rastit tend apo eshte perfundim i pergjithshem i cili globalizon seksin femer ne teresin e tij?

Replikė: A jane meshkujt me inteligjente se femrat?

Cito Postuar fillimisht nga selina 87 Shiko Postimin
    ehh e verteta eshte e hidhur , ===> une jam femer por shkenca ka vertetuar se meshkujt jane me inteligjente se femrat ( )

Cito Postuar fillimisht nga InTriGa Shiko Postimin
    Normal qe jane ... Femra eShte mbreteresh ne Bulevard nikoqire ne Guzhine Dhe kur..v...e ne Krevat ... : Zik Mut Froijd
    hej , ju , me vendodhje ne inferno , rri aty se ja paskeni gjetur včndin vetes.

Cito Postuar fillimisht nga SUPER-FIGO Shiko Postimin
    FEMRAT JANE ME ITELIGJENTE ME FUT DJADHIN NE SHISHE.......
    djallin (shejtanin ) doje te thoje ,POR kane lčnč shishen hapur .........

Zoti femrave u ka dhene bukurine,ndersa meshkujve zgjuarsine.Keshtu qe persa i perket shkalles se intelektit meshkujt qendrojne gjithmone me lart se femrat.Perjashtime ka,nuk diskutohet qe ka edhe femra qe kane bere histori me zgjuarsine e tyre por jane raste te rralla keto.
    SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE

nė pergjithesi meshkujt, por nw shume raste femrat jane gjeniale ne krahasim me shume meshkuj

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 2 e 2 Nė fillimNė fillim 12

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Femrat, pak mė tė zgjuara se meshkujt
    By Romina in forum LifeStyle
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 28-09-11, 08:34 AM
  2. Rėnia e flokėve te meshkujt dhe femrat .
    By Rori in forum LifeStyle
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-12-10, 02:42 AM
  3. Fėmijėt gėnjeshtarė janė mė inteligjentė
    By Romina in forum Kuriozitete
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-05-10, 05:17 AM
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-12-09, 01:24 PM
  5. Meshkujt Vs Femrat
    By Royal in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 16-06-08, 01:16 AM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5