problemi eshte qe nuk e merr dot barazine apo te drejtat e tua nqs nuk i kerkon ato me forcenqs femrat inteligjente lidhen me dumbasses atehere nuk meritojne barazi, barazia ka te drejta, ka dhe kushte qe duhen permbushur per ta arritur.
problemi eshte qe nuk e merr dot barazine apo te drejtat e tua nqs nuk i kerkon ato me forcenqs femrat inteligjente lidhen me dumbasses atehere nuk meritojne barazi, barazia ka te drejta, ka dhe kushte qe duhen permbushur per ta arritur.
si vis pacem para bellum
inetelektuale?????ti bij shkurt do thosha qe femrat jane teper me "DINAKE" se meshkujt,,dhe kjo i ben disi me te squta,,,megjithate,,meshkujt ne pergjithesi jane me tolerant,,,me pak xheloz per te njejtin sex,,edhe me te permbjatur,,,keshtu qe besoj se balancohet
lol, lufta e trojes
ne Kohet e lashta kerkoheshin shume luftetare sepse armet ishin te kufizuara ..leshonin topa zjarri dhe shigjeta ..sot qe teknologjia ka perparu kush i do harketaret kur nje arme me fokus , madje me silenciator te qellon pa e mar vesh hic....one shot and u drop dead
E verteta eshte qe fuqite analitike qe kane meshkujt jane gjithnje e me pak te kerkuara persa kohe ka kompjutera qe i zgjidhin ne te qinden e sekondes problemet matematikore ....
Sot eshte koha e aftesive sociale ose le ti quajne personal interaction ..kerkohen more soft skills than rigid ones dhe femrat kto i kane me shumice ...so kujt i perket e ardhmja????
YoU force all the blood into my heart ........
JE FAIS L'AMOUR ET LA REVOLUTION
u banalizua tema me duket me punen e menyres se nxjerrjes se mbeturinave ne forme te lengshme nga trupi i njeriut, studjuar me perkushtim nga guest ne kuadrin e diferences se sekseve :P
P.S. une jam per barazine e sekseve, por barazia nuk arrihet me fjale apo duke denigruar seksin tjeterbesoj femrat duhet te jene me te pavarura dhe me te organizuara ne qofte se duan te ndryshojne dicka
P.P.S nje rast interesant per tu studjuar nga ana sociale jane vendet skandinave, kryesisht Danimarka, ku barazia nuk eshte e plote por megjithate shume afer plotesimit
une jam femer por shkenca ka vertetuar se meshkujt jane me inteligjente se femrat...ka te beje me genet a ku di une nuk po zgjatem shume...mire sme vjen ta them por meshkujt jane me te zgjuar se femrat...![]()
Sorry like the angel havent let a date with u .......
Normal qe jane ... Femra eShte mbreteresh ne Bulevard nikoqire ne Guzhine Dhe kur..v...e ne Krevat ... : Zik Mut Froijd
Shume Bir Ku..r..ve Shume P!..dh none le e rrit ne rrug tirone Kur vje Puna me Bo t Vjetren MoS Kap Te 3-ten Po Kap 8-Ten
Zoti femrave u ka dhene bukurine,ndersa meshkujve zgjuarsine.Keshtu qe persa i perket shkalles se intelektit meshkujt qendrojne gjithmone me lart se femrat.Perjashtime ka,nuk diskutohet qe ka edhe femra qe kane bere histori me zgjuarsine e tyre por jane raste te rralla keto.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE
nė pergjithesi meshkujt, por nw shume raste femrat jane gjeniale ne krahasim me shume meshkuj