duke biseduar me njerez te ndryshem degjon disa opinione rreth perzgjedhjes te njeriut te jetes, po ju si mendoni, cilat duhet te jene karakteristikat primare qe kane me shume "vlere"
![]()
duke biseduar me njerez te ndryshem degjon disa opinione rreth perzgjedhjes te njeriut te jetes, po ju si mendoni, cilat duhet te jene karakteristikat primare qe kane me shume "vlere"
![]()
Hmm, mendoj se nuk kemi te njejten shije si gjith te tjeret, ka njerez qe kerkojne gjera te ndryshme tek "njeriu i jetes", per mendimin tim gjeja e pare eshte rrespekti qe duhet te kete ai person ndaj teje sepse kur di te te rrespektoje, kur ti di vlerat, gjerat e tjera te mira vijne pas, Gjithashtu ka te beje dhe sinqeriteti. Me duket se nje teme pothuajse e ngjashme eshte e hapur nga Stari besoj....![]()
Kthhhhhhhhh!!!
mmmmmmmmmmmm njeriu i jetes,sdi nga tja filloj dhe te mbaroj.do pergjigjem ne pergjithsi ,rrespekti ,sinqeriteti,dashuri te paster,punetor .shikoje keshtu,kur e takon nje njeri per here te pare dhe kur shpenzon pak kohe me te,nqs e shikon qe ai mund te jete babai i femijes tend,dmth po pate kete ndjenje atehere ai eshte njeriu i jetes,por ky eshte si e shof une,ka shume te tjere qe nuk e mendojne keshtu,thjesht une kerkoj familje ashtu sic jam rritur...dhe prandaj gjithmone e kam pare keshtu njeriun e jetes time dhe nuk gjehet lehte kjo gje.puc fort monaliza.
DON'T WORRY,BE HAPPY>>>>>
Eshte heret akoma me mendu per njeriun e jetes. Te boj qef lala i her masanej te shofim.
Jeta eshte e shkurter![]()
crunchy !!!!!!