Pershendetje te gjitheve,
Meqenese stafi i vjeter eshte i zene do shtohen antare te tjere ne staff kush te deshiroje te behet pjestar dhe deshiron te angazhohet seriozisht le te postoje kerkesen tek kjo teme!
Levizni cuna goca, Albstation is back!
Pershendetje te gjitheve,
Meqenese stafi i vjeter eshte i zene do shtohen antare te tjere ne staff kush te deshiroje te behet pjestar dhe deshiron te angazhohet seriozisht le te postoje kerkesen tek kjo teme!
Levizni cuna goca, Albstation is back!
Respect my uh-thawr-i-tah!
nje pytje
kush mi con mua ato e-mail-e mer se ma borbarduat e-mail'in fare lol
ja erdha he u gezut :P:P jk
Red and Black
i dress eagle on my chest
its good to be an ALBANİAN.
Keep my head on high
for flag i die
I'm proud to be an ALBANİAN
2 email quhet bombardim???????????
/me ben gati 30000 robote per sulm (shaka)
Admin dy periher por me perpara ahahahhahaahahah
***mbyll e-mail fare :P
me cunin adminstrator... nuk ka shanc nje cheguevara si puna ime lol
edhe une dua te behem pjese e stafit tuaj...cfare vendesh te lira ka??????
kush o admin ketu i her loooool
o me raft pika mua per adminin
P.S. ju jeni bo te gjith admina re haahahhahaha
jo mi se nuk jena te gjith....vetem ato me simpatiket
po mua nuk me ka sjell njeri email
![]()
Sindi ty do te te bejme pjese te rendesishme te stafit tone. por kjo gje kerkon mund dhe djers. si psh: duhet te jesh aktive ne kete Site, sidomos ne temat e ndryshme te forumit, sepse mendimi i ēdo kujt prej nesh ka shume rendesi
dhe si pasoje pa tjeter qe do kesh mundesi et behesh pjes e stafit sepse ketu eshte si familje e madhe qe deren e te hapur te gjithe.
Atdhetar i perjetshem
SINDI pse me 8 postime do post ti? ne na rane leshte ne forum edhe jo qe jo
o guest ti qeke bo telef or cun
paske bo 340 postime
un 350 postime do boj vetem dit djele,ja shife ti.![]()
po bone 300 postime deri te djelen Sindi jo vetem qe do behesh moderatore po ke merituar plotesisht nje puthje nga ana ime, ne te kundert do puth guestin.....
hahahaaaa cuni . po e lej qe te puthesh guestin se kam frik se i ngel hatri pastaj hahahaa dhe nuk na flet mo pastaj , as mua e as ty![]()
Po e shoh qe paski moderator me 20 poste kjo nuk eshte nje gje te mire por ju stafi e dini se qfare beni, me pelqe forum por nuk paska shume aktiv ne kete forum, do e keni ndihmen time nese keni nevoj per diq