Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 7 prej totalit 7

Tema: help!!!!!!!!!

help!!!!!!!!!

me jan fut ke adresa ime personale e face bookut, dhe me kane ndryshu ca gjona ke faqja ime.
    a ka mundesi te ndodhi dicka e tille??
    dhe ju lutem me thoni si tia bej tani, qe te mos ndodhi me nje gje e tille.
    Admini ka njohiri nga keto gjera ishallah po me jep ndonje ndihme

Replikė: help!!!!!!!!!

Kjo ndodh sepse dikush ka passwordin tend, dhe ajo cfar ti duhet te besh eshte te ndryshosh passwordin tend, edhe ta rindertosh faqen tende!

Ne rast se dikush ka gjetur passwordin tend qofte me anen e vjedhjes apo rastesisht shko tek Facebook dhe ndryshoje eshte e vetmja menyre.
    Password mund te behet "reset" --> ketu <---

Password duhet te jete kombinim me shkronja numra dhe simbole per ta veshtiresuar gjetjen. Ka shume website qe kopjojne pamjen e websitit te Facebook dhe duke kujtuar se jeni tek facebook perpiqeni te identifikoheni aty. Keshtu u jepni detajet me doren tuaj. Gjithmone duhet te shikoni me kujdes adresen e websitit qe po identifikoheni.
    Respect my uh-thawr-i-tah!

e kam ndryshu paswordin shume here dhe prap ma gjejne! si eshte e mundur???
    tani me ka zene frika se mos me ndryshojne passwordin dhe nuk hyj dot as une vete!!

Nuk eshte aq e lehte te "gjesh" passwords. Ka shume mundesi qe dikush te jete duke i vjedhur nga kompjuteri jot ose ne ndonjerin prej kompjuterave qe perdor me anen e "keyloggers" programe qe ne fshehtesi regjistrojne cdo buton te shtypur dhe e dergojne kete informacion me email tek personi qe e ka instaluar.
    Ne qofte se je duke perdorur internetin nga kompjuteri i shtepise urgjentisht duhet te besh scan me antivirus (mundesisht me disa prej tyre sepse asnje antivirus nuk mund te dalloje 100% te llojeve te viruseve).
    Disa netcafe ne Tirane fatkeqsisht kane kompjutera te infektuar nga vete pronaret ... eshte nje fakt i ditur por nuk kemi se cfare te bejme.

admin e para punes rrofsh!
    po ndonje menyre tjeter mund te kete, se e kam gjet se kush interesohet per passwordin tim!
    dhe nuk ka asnje lidhje me kompjuterin tim as me mua ka nja 2 vjet!!

Si psh spiunazh qeveritar apo telepati? Edhe keto mundesi jane (ndonese me probabilitet shume te vogel)

Nqs se nuk do te shprehesh dyshimet qe ke ne publik, me kontakto ne privat dhe do mundem te sqaroj ne baze te ekspertizes dhe eksperiences qe kam.

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5