+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 25 prej totalit 26
-
20-08-07, 07:56 PM #1
sa e respektojne shqipetaret njeri -tjetrin
mirembrema te gjitheve

kam 5 vjet qe jetoj larg shqiperise dhe kam vene re qe shqipetaret ketu jane disi me ndryshe nga sjellja dhe respekti ndaj njeri tjetrit! do te doja te degjoja ndjonje opinion rreth kesaj teme
Sponsor -
20-08-07, 11:55 PM #2
a te vdes une per ty,mire se me erdhe,po ke te drejte shumica e shqiptareve e shikojne njeri tjetrin me inat dhe xelozi.prit e zot te jesh me mire se ata se behen gati te te hane.me vjen shume keq se une per vete po ta shoh se eshte shqiptar dua ta ndihmoj por shumica nuk e shohin ashtu................

DON'T WORRY,BE HAPPY>>>>>
-
21-08-07, 10:51 AM #3
Ne ckuptim e ke ti qe jane disa me ndryshe ne sjellje edhe respekt ndai njeri tjetrit.
Sillen me mire apo me keq?
Per mendimin time shqiptaret kure jane jashte atedhe e duan edhe e respektojne me shume nje shqiptar tjeter.
Kjo gje ndodh sepse jo te tere e kane familjen edhe miqte e tyre afer ne mergim.
Per ta nje shqiptar qe ai nuk e ka njojtur me perpara ne shqiperi do te behet familja e tyre ne mergim.
Sepse nuke kane njeri tjeter afer do afrohen edhe do behen miq edhe shoke.I can be your hero, baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away
-
21-08-07, 11:40 AM #4
jo gjithmone ndodh kjo gje,une shumicen qe kam njohur jane ziliqare dhe mos mirenjohes................
-
21-08-07, 02:33 PM #5
Varet nga personat. Nqs, ne Shqip ti kishe njerez te nivelit tend perreth dhe shoqe plot ku te zgjidhje ...ketu eshte e kunderta. Ketu gjen ate qe gjen sepse jane me pak dhe rrjedhimisht si gjen dot ashu sic i kerkon.
Ne aq vite sa kam ne usa me teper kam pare njerez interesaxhinj dhe xheloz. Por ka dhe nga ata qe ke qef te besh nje muhabet dhe nuk te hidhen ne gryk vetem nga inati apo shpirti kundershtimit.
Teme e bukur, gjithsesi.
-
21-08-07, 02:35 PM #6
jam shume dakort me ty,ketu na kane rene per hise shume njerez dhe eshte e veshtire te krijosh marredhenie kur menyra dhe kultura e jeteses eshte shume ndryshe nga e jotja.............
-
21-08-07, 11:22 PM #7
Nje gje kam vene re, plasen shqiptaret duke bere shqiponjen tatuazh, i bejne dhe makinat kuq e zi, te thuash ti patriote te flakte, sa acarohem kur shof gjera te tilla te ekzagjeruara...
Kthhhhhhhhh!!!
-
21-08-07, 11:27 PM #8
-
22-08-07, 10:22 AM #9
Une per vete me te tere shqiptaret qe behem shkoje shume mire.
Edhe nuk kemi inat nga njeri tjetrri.
Gjithashtu une vetem behem me disa shqiptare, jo me shume.:P
-
22-08-07, 11:47 AM #10
po ke zgjedhur ata qe te perkasin ,me behet qefi per ty.........
-
22-08-07, 11:24 PM #11
aha! jo me shume the, e pra se po te jesh me shume.....
Nejse, ka njerez te mire e te keq ne cdo vend, ktu ne amerike kam vene re qe shqiptaret haen shume me njeri tjetrin, kush te shesi me shume porv se tjetri, po pane qe tjetri eshte shume mire fillojn nga llafet, skane per tu rregulluar ndonjehere, me vjen keq qe jane te tille, ne vend ta ndihmojne njeri tjetrin ku me shume, se jane te nje vendi, po ku te te shfrytezojne, sidomos po punove per shqiptar ose me shqiptare apapapap, deri tani skam pasur ndonje eksperience te mire, preferoj qe ne pune te jem me te huaj, vallai smerren me llafe shofin punen e vet robt
-
22-08-07, 11:27 PM #12
i ke rene pikes,nuk ja vlen fare te merresh me to.........shyqyr per ket web,eshte shume me mire...........
-
22-08-07, 11:31 PM #13
po mir me web-in spo e shaj web-in un

pastaj ka dhe njerez te mire po he, megjithse shumica jane interesaxhinj/xhije, sic ke thene dhe ti qe deri tani ske pas ndonje shoqe shqiptare te sakte, as un, jane te flasin sot, neser thojn "kush je ti?", se di pse mbase i ben vendi kshu....
-
22-08-07, 11:34 PM #14
po ne pse nuk na ka bere vendi kshu?!eshte edukata e secilit ...........
-
23-08-07, 07:11 AM #15
e rrespektojm aq shum sa ketu ne itali kur shi kojm njanji tjetrin flasim italisht me dijalekt

-
27-08-07, 05:18 PM #16
hahahahhahaha tamom bekja. Nganjeh bejm sikur se shofim njoni tjetrin o plak
crunchy !!!!!!
-
30-08-07, 04:12 AM #17
[FONT="Arial Narrow"]Gjithcka varet nga personat, nga lidhjet e tyre e ceshtje te ndryshme. Por dy njerez normal qe jetojne ne nje shoqeri duhet te respektojne njeri-tjetrin[/F

ONT].
-
31-08-07, 09:35 PM #18
pyetja eshte sa njerez normal kemi rreth e rrotull

-
06-10-07, 12:20 AM #19
per tu respektuar nuk besoj se ka te beje je shqiptar apo jo,,,,,,,respekti vjen nga njeriu jo nga rraca.........shqiptaret respektohen shume,,te pakten mua respekti sme ka munguar ne shqiperi,,,,,,,,,
Jeta eshte si deti,fundi nuk i shihet,dhe era nuk shkon gjithmone nga duan anijet.
-
06-10-07, 11:51 PM #20
-
07-10-07, 08:06 PM #21
a..ok...ketu jashte te gjithe sikur transformohen.......une s'i preferoj......atjepastaj ndryshon puna....thanks
p.s se kisha lexuar temen nga fillimi
-
09-10-07, 05:06 PM #22
me kete konstatim sjam dakort. Im vlla ka tatoo nje shqiponje ne krah (pavarsisht se ka qene vetem 12 vjec kur ka ardh ketu dhe nuk eshte se rri me shqip, ka pas deshire ta kishte nje te tille dhe e beri biles me mori mendim se cfare design do bente. Per mua ishte dicka e admirushme) , dhe te siguroj qe skemi zbritur nga malet po nga mesi tirones
-
10-10-07, 06:13 PM #23
ketu une i kam pare njerezit te ndryshojne,e kam fjalen per njerez qe e di se kush kane qene atje,i kam njohur dhe atje,(dekane universitetesh,ose njerez me doktorata )qe ketu jane katandisur keq,,qe diploma si pi uje etj.......eshte me mire te mos i shohesh fare ne ate gjendje,jo se i mungojne parate por se nuk kane me nivelin shoqeror qe kishin,se nuk bejne dot punen per te cilen kane studiuar nje jete,,,se perfundojne nga restorantet luksoze ne bufete me 10$,,,,,,,,,,,,se nuk gjejne dot veten..........ndersa njoh dhe te tjere moshatare te mi qe ane ardhur te vegjel dhe e duan shqiperine,,,,,kjo vret nga njerezit por une thjesht se preferoj shoqerine e tyre,,,,me duket pa kuptim,,,,jemi teper larg ne mendime,,,,,,,,(bravo vellait......dhe une nga mesi tirones jam.....mos kemi qene gje komshije??????????????????

-
10-10-07, 07:50 PM #24
-
23-11-07, 11:15 AM #25
ne fakt ka shqiptare qe ne shqiperi jane mire e bukur dhe ne emigracion shofin vetem ku tja fusin tjetrit
por besoj se brezat e pare te cdo populli ne emigracion kane pasur keto probleme, nuk eshte vetem me shqiptaret.
si vis pacem para bellum
Komenteti Juaj
Tema te ngjashme
-
Nga njėri breg nė tjetrin
By Romina in forum Tema tė liraPėrgjigje: 1Postimi i Fundit: 25-05-11, 03:31 AM -
Njeri me gjysmė trupi
By sabah in forum KuriozitetePėrgjigje: 2Postimi i Fundit: 05-04-10, 09:34 AM -
A kane krize shqipetaret?
By Royal in forum Tema tė liraPėrgjigje: 8Postimi i Fundit: 28-11-08, 09:18 AM -
Te njihemi me njeri tjetrin.
By Poison in forum PrezantimePėrgjigje: 15Postimi i Fundit: 25-01-08, 05:30 AM -
Shqipetaret ne Angli
By Hot_Babe in forum Shqipėtaret nė Atdhe dhe gjithė BotėnPėrgjigje: 0Postimi i Fundit: 16-01-08, 05:17 PM

Pėrgjigju me citim