Ne qofte se do mundeshit te benit dashuri keto qe te donit kush do te ishte ai/ajo?
Mund te thoni kedo qe mendoni te famshem ose ndonje qe njihni personalisht.
Per mua eshte Pierce Brosnan
Ne qofte se do mundeshit te benit dashuri keto qe te donit kush do te ishte ai/ajo?
Mund te thoni kedo qe mendoni te famshem ose ndonje qe njihni personalisht.
Per mua eshte Pierce Brosnan
me ta thon si me ta thon........
MARSELEN
Zac Efron
Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..
Hmmm Dmth pyetja eshte kush eshte ajo qe do kryeja marredheni seksuale me te?
Hmmm pyetje e veshtire se kam shum vajza te bukura rreth e rrotull![]()
at first Chat
aman visi se do na mbyllin faqen per pedofili. le ti kufizojme zgjedhjet ne persona mbi 18 vjec![]()
si vis pacem para bellum
Shiko meposhte foton e saj, e bere profesionalisht per reviste, pra nuk eshte foto personale qe rastesisht kane dale publike (megjithese te gjithe i kemi pare edhe ato foto qe jane me te vertete pedofili mjafton te besh google emrin e saj edhe dalin)
Bere me lejen e prinderve dhe per te fituar para...
Pra vete ajo, prinderit , revista qe e boton , lexuesit e saj, Shteti qe e lejon te botohet duan qe te shohin kete femer jo si femije por si nje objekt seksual.
Nuk fajsoj Visin apo ndonje tjeter qe mund te kete terheqje fizike ndaj saj, cfare duhet te bej nje mashkull kur i del para nje femer gjysem lakuriq dhe me gjysmen e mbuluar stimulon imagjinaten???! Une nuk mundem te bej nje sy qorr edhe te them "awwwwww so cute"!!!
SEND perkufizimi i pedofilise ndryshon nga shteti ne shtet, ajo i ka mbushur 16 dhe ne disa shtete mund te martohesh 16 vjec.
![]()
qe Miley Cyrys (keshtu e ka emrin me duket) eshte bere objekt shitjeje dhe konsumi te gjere, kjo dihet boterisht per fat te keq. Por ne ma merr mendja jemi me te mire se biznesmenet amerikane dhe Walt Disney Corporation qe abuzojne keshtu me imazhin e nje personi dhe e trajtojne si objekt fitimprures, aq me teper kur eshte akoma minorene![]()
minorene ajo? ahahaha atehere dhe une jam i virgjer
Ligjerisht minorene eshte. Pavaresisht se si e paraqesin gazetat qe duan te shesin kopje
Une bera shaka sepse shejtonja tha qe do Zac. E di qe eshte nen moshe
KOKASHTEN , me akullin dhe ate gayidentifikoje te njejtin person po ka keto karakteristika :
Bjond
karakter i ftohte
gay pas ndarjes![]()
Nje Person eshte :
- Librat qe ka lexuar
- Pikturat qe ka pare
- Muzika qe ka degjuar dhe harruar
- Rruget qe ka pershkuar
Nje person eshte : femijeria e tij , familja e tij, miqte e ndryshem, ndonje dashuri e filluar dhe e lene pergjysem.
Nje person eshte nje Shume e ulur nga Zbritje te pafundme
Pyetje koti kjo per mendimin tim.Endero me sy hapur thuaj me mire,ose shih me sy e plas me zemer.Jo jo, me asnje sado e fameshme qe te jete.E ku ka me mire se te besh dashuri me ate qe do dhe te do.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE
mire pra mire e kuptuam po nuk e morem vesht.........pse kur ndahesh behesh lezbi dhe ai gay?
Atdhetar i perjetshem
per te eliminuar tradhetine![]()
me kete qe kam ne krahe![]()
ahaahah ahahaah kot ja kam fut por
keshtu e kemi ne te 2 ja fusim kot e del plot
rezultati ka rendesi
Une e ai prap bashke![]()
Me kete siper![]()