Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 21 prej totalit 21

Tema: Cfare restoranti rekomandoni?

Chat, Chit, Chat Cfare restoranti rekomandoni?

Kush jane restorantet me te mira ne shqiperi ose aty ku jetoni juve?

Replikė: Cfare restoranti rekomandoni?

Restorantet me te mire jane ata qe jane te vegjel dhe qe frekuentohen nga banoret lokale. Ata qe jetojne ne ate vend e dine me mire se te kush ja vlen te shkosh dhe kush te jep mish te ngordhur
    I like soft, round things
    behu antar i klubit tim ketu! si dhe lexo my blog

Gatimet greke me pelqejne me shume mbase ngaqe ngjajne me gatimet tona dhe jam mesuar me to..

sinqerisht guxhina italinane per mua eshte me e mira ne bote.sado jane njerez shume kot per guxhine jane artista.cfare nuk sajojne me nje grusht makarona ti hash perdite e nuk te merziten.

katia nuk merrke vesht fare nga guzhina, vetem pasta e piza din me i bo mire ato, kane dhe ca specialitete te tjera po qe nuk ia vlejne fare.
    per fantazi ke guzhinen kineze , japoneze, franceze pastaj vjen ajo italiane.
    nejse qe te mos i largohemi temes.
    PESHK: 1) grepi i arte 2)gambero roso 3) mare caldo, keto jane ne tirane. pastaj te fresket fare fare fare une iki ne patog, peshk te gjall nga deti jo rrezervati.
    GUZHINE E PERGJITHSHME: 1) vila logoreci (guzhine italiane me guzhinjer italian)
    2) king house(tradicionale nderthurur)
    3) juvenija keshtjella (specialitete nga me te ndryshmet)
    PIZZERI:1)juvnilja vjeter (pizat me te mira qe kam ngrene ndonjehere ne jeten time)
    GUZHINE JAPONEZE: 1)MAI TAI (jo ke pishinat)
    GUZHINE KINEZE: 1) me ju thone te drejten emrin nuk ia di se e ka te shkrujtme kinzēe, eshte mbrapa presidences. mos lini pa provuar akulloren e skuqur
    QEBAPTORET: 1) qofte korēa (qebaptore familjare)
    2) tymi rruges kavajes ( po tani e kane prish iēk doren, dhe ai qe eshte perballe ka fillu me i bo me te mira)
    KREPERI: eshte nje perballe me shkollen petronini luarasi shume e mire
    FAST FOOD: kto nuk i di se nuk i frekuentoj fare.
    tashi ka dhe te tjere po une ju thashe me interesantet, dhe ato qe jane ne tirane. po mu kujtu ndonje tjeter restorant interesant, ju jap fjalen qe do tjua tregoj

cja ke fut ko plako.krahason guxhinen italiane me ate kineze e japoneze.e perseris keta ne guxhine jane profesionista.se ke idene sa fantazi kane.te hash gjelle te gatuara nga bolognezet lepin gishtat.po te provosh risoton milaneze.nuk ke cthua ketu cdo krahine ka specialitetet e veta po duhet te kesh vetem fuqi te hash.per gatim peshku shquhet jugu,mrekulli.ne shqiptaret gatuajme mire shume po keq me vjen ne kete pike duhet tu jap trofeun italianeve.jane te paarritshem.domate te mbushura ketu kam ngene per here te pare une.mbase eksiston dhe tek ne po une se kisha idene qe domatet gatuheshin. i kam ngrene vetem sallate.sa per kineze e japoneze te ma falesh se vete.ketej nga italia ku duhet thene qe kontrrollet neper resorante jane vertet te rrepta e kane kap kineze qe gatuanin mace e qen e ne nje vend tjeter kishin gatuar minj.berrrrrrr te ma shtrojne me flori e tek keta svete une.
    ti me thua juvenilja po sikur mori guxhunier italian juvenilja para ca vitesh per te trajnuar shqiptaret.i kam inat po u jap hakun ne guxhine si kap njeri.

nejse te them dy fjal dhe un : o cuni per pizzat qe the qe te kan pelqyr ke juvenilja po me behet qejfi se kam punuar un dmth ajo pice qe ke ngren e kam bo un
    katia guzhina kineze eshte pa fund te pakten me sa kam pare un dhe po shof por jan te shumllojshme edhe ato qe thua ti i gatuajn ne zonat e thella te kines mace qen kurse ketu ne pekin ka shum lokale kineze lluksi qe te iken truri ti shofesh edhe dicka tjeter ketu kam provuar vetem mish gjarpri deri tani edhe mishi qenit ne fshatrat e pekinit shitet 18yen kg

katia e shikoj qe nuk qeke shijuese e mire, shiko se cfare te pelqen ty RIZOTO MILANEZ , DOMATET E MBUSHURA. jane pjatat me te thjeshta qe ekzistojne dhe nje guzhine nuk cilsohet nga pjatat e thjeshta po menyra se si gatuajne , dhe specialitatet.
    rizoto milanez nuk ka gje tjeter brenda , vetem zaferano, domatet e mbushura hade noi dite ke shpia ime se i bo mami im i qan. pastaj une te thashe per pasta dhe per oriz nuk ia merr njeri italionve, po deri ketu.
    tani nuk e ve ne dyshim qe ka dhe restorane me 5 yje, po italianet nuk zene vendin e pare per guzhine ketu dua te dilja, ti mbase vetem ate ke provuar , te ka pelqyer dakort .

o blu ngaqe shkoja shpesh ato picieret i njihja , vason , mirin ti kush je nga keto te dy???

asnjoni nga te dy lale un jam me te dy kam punu dhe me mirin dhe me vason edhe tani qe ika aty i lash dy ti kush je nese mund ta di cuni se ma merr menja qe te se njifena

shiko se vij une se kam problem po kam prvuar dhe guxhinen greke njelloj si jona po pak me e rende perdorin shume yndyrna, angleze pak kuse franzece me thene te drejten jo.megjithate mbetem e mendimit qe keta kane guxhine.

po tallesh apo ke provuar vertet mish gjarpri na e shpife per zotin.une ca si duroj dot ato ererat qe dalin nga resorantet e tyre e kjo me duhej te degjoj qe gatuajne dhe mish gjarpri.pike e zeze.

Katia e kam provuar me te vertet mi kur erdha ne fillim thjesht per te shuar kuriozitetin nuk ishte ndonje gje e keqe e shijshme ishte nuk eshte se tu veshtiroste perkundrazi kishte shije

Cito Postuar fillimisht nga bluu Shiko Postimin
    Katia e kam provuar me te vertet mi kur erdha ne fillim thjesht per te shuar kuriozitetin nuk ishte ndonje gje e keqe e shijshme ishte nuk eshte se tu veshtiroste perkundrazi kishte shije
    po pra po..shije pule kishte dhe kjo e?
    Ke kush Juvenilje punoje ti, ke e vjetra?

P.S. Flm per rekomandimet, cuni Duhet me i provu ca nga ajo lista..

Solange shije pule jo po afersisht si e pules :P:P un ke e vjetra kam punuar pse?

Cito Postuar fillimisht nga bluu Shiko Postimin
    Solange shije pule jo po afersisht si e pules :P:P un ke e vjetra kam punuar pse?
    Sepse ke e vjetra kam pas shku.

para nje jave rastesisht shkova ne nje restorant "asian fusion" sushi me i mir qe kam ngren ne jeten time
    Po tė mori malli, mė trego
    Sytė mos i fshi, e mė shiko

Antar Avatari kikirik
    Data e Antarėsimit
    2007
    Vendndodhja
    me kikirikat e tjer
    Postime
    190

Lala vet bo ca petlla shumm te mira lol
    po deshe,, bujrum falas i ke
    crunchy !!!!!!

po patet mundesi financiare nju rekomandoj restoranin me fantastik te frances...mbi kullun e EIFFEL
    KU DUKE SHIJUAJ DARKEN SHIHNI DHE NJE PAMJE MAGJIKE TE PARISIT

ueeeeeeeee......magjike!!!
    Atdhetar i perjetshem

Cito Postuar fillimisht nga cuni Shiko Postimin
    katia nuk merrke vesht fare nga guzhina, vetem pasta e piza din me i bo mire ato, kane dhe ca specialitete te tjera po qe nuk ia vlejne fare.
    per fantazi ke guzhinen kineze , japoneze, franceze pastaj vjen ajo italiane.
    nejse qe te mos i largohemi temes.
    PESHK: 1) grepi i arte 2)gambero roso 3) mare caldo, keto jane ne tirane. pastaj te fresket fare fare fare une iki ne patog, peshk te gjall nga deti jo rrezervati.
    GUZHINE E PERGJITHSHME: 1) vila logoreci (guzhine italiane me guzhinjer italian)
    2) king house(tradicionale nderthurur)
    3) juvenija keshtjella (specialitete nga me te ndryshmet)
    PIZZERI:1)juvnilja vjeter (pizat me te mira qe kam ngrene ndonjehere ne jeten time)
    GUZHINE JAPONEZE: 1)MAI TAI (jo ke pishinat)
    GUZHINE KINEZE: 1) me ju thone te drejten emrin nuk ia di se e ka te shkrujtme kinzēe, eshte mbrapa presidences. mos lini pa provuar akulloren e skuqur
    QEBAPTORET: 1) qofte korēa (qebaptore familjare)
    2) tymi rruges kavajes ( po tani e kane prish iēk doren, dhe ai qe eshte perballe ka fillu me i bo me te mira)
    KREPERI: eshte nje perballe me shkollen petronini luarasi shume e mire
    FAST FOOD: kto nuk i di se nuk i frekuentoj fare.
    tashi ka dhe te tjere po une ju thashe me interesantet, dhe ato qe jane ne tirane. po mu kujtu ndonje tjeter restorant interesant, ju jap fjalen qe do tjua tregoj
    Cuni nga rruga e Elbasanit ka rest.. plot Sofra e Ariut : P Lion Park etc etc
    sa per pizza po te sjell napolitane une me post qe ta thuash vertet pizza me te mira nuk kam ngrene ndonjehere

Cito Postuar fillimisht nga toni007 Shiko Postimin
    po patet mundesi financiare nju rekomandoj restoranin me fantastik te frances...mbi kullun e EIFFEL
    KU DUKE SHIJUAJ DARKEN SHIHNI DHE NJE PAMJE MAGJIKE TE PARISIT
    wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ehh Parisi Paris

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Goca, Cfare do ti thonit dhe cfare do te benit?
    By guest in forum Psikologjia
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-11-11, 10:15 AM
  2. Restoranti me i mire ne shqiperi?
    By guest in forum Tema tė ndryshme
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 27-08-11, 08:08 AM
  3. Restoranti (:Sofra Shqiptare:)
    By Soldier_OF_Fortune in forum Shqipėtaret nė Atdhe dhe gjithė Botėn
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 23-12-10, 07:46 AM
  4. Cfare po beni?
    By Melody in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 128
    Postimi i Fundit: 01-08-08, 04:09 AM
  5. Si mendoni ju cfare cfare eshte JETA?
    By antivirusi in forum Psikologjia
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-04-08, 08:25 AM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5