Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 1 e 2 12 Faqja e funditFaqja e  fundit
Rezultatet 1 deri nė 25 prej totalit 42

Tema: Virgjeria tek cunat

Virgjeria tek cunat

A eshte normale dhe e besueshme kur nje mashkull mbi 20 vjec thote qe eshte i virgjer? A jane cunat (jo ata te shemtuarit fare qe su afrohet asnje goce) ne gjendje te qendrojne vullnetarisht te virgjer pas moshes 14 vjecare?

Replikė: Virgjeria tek cunat

virgjeri te cunat???...term qe su pershtatet races mashkullore...mendoj se nuk jane ne gjendje te ruajne virgjerine cunat...
    Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..

Cito Postuar fillimisht nga aoorela Shiko Postimin
    A eshte normale dhe e besueshme kur nje mashkull mbi 20 vjec thote qe eshte i virgjer? A jane cunat (jo ata te shemtuarit fare qe su afrohet asnje goce) ne gjendje te qendrojne vullnetarisht te virgjer pas moshes 14 vjecare?
    po nuk e kuptoj pse duhet?!

sa naive qe qenke cuni... tema eshte hapur per te diskutuar jo per tu bere ti hetues.
    zemra po i pergjigjem une pyetjes. JO! ai qe thote po eshte mashtrues

Nje nga shoket e mi me te ngusht e humbi virgjerin ne moshen 21 vjec, ka njerez qe presin qe heren e par ta bejn me dike qe kan ndjenja dhe kto njerez nuk i perkasin vetem gjinis femerore.
    Po tė mori malli, mė trego
    Sytė mos i fshi, e mė shiko

mbeshtetem pas mendimit te Melody ... ka njerez te till ...
    Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.

Ehh.... spara e besoj nje gje te tille, megjithate mund te kete dhe djem te tille, jo te gjithe hyjne ne nje kategori por perseri eshte ajo pikpyetja (?)
    Kthhhhhhhhh!!!

Cito Postuar fillimisht nga Melody Shiko Postimin
    Nje nga shoket e mi me te ngusht e humbi virgjerin ne moshen 21 vjec, ka njerez qe presin qe heren e par ta bejn me dike qe kan ndjenja dhe kto njerez nuk i perkasin vetem gjinis femerore.
    U beson plotesisht ketyre njerezve?

une mendoj se ka cuna te till qe e ruajn deri ne moshen pas 20 vjeq

U beson plotesisht ketyre njerezve?
    kto njerez... jan normal dhe nuk kan ardhur nga marsi... pastaj nuk e kuptoj pse duhet te genjejn

Ska ndonje gje per tu cuditur,si tek vajzat ashtu edhe tek djemte virgjeria prishet me shpejt tek ata cuna qe jane e shume te hedhur ose qe pasuria qe mund te disponojne u jep mundesine qe te bien ne kontakt me femra qe ne moshe te adoleshences apo me shpejt.Ne nje liber qe kam lexuar sulltaneve u lejohej te futeshin ne harrem qe ne moshen 13 vjec.Moshe mjaft e vogel kjo per mendimin tim,por ai qe eshte kurioz edhe mund ta provoje.
    SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE

ku dallohet nje cun i vigjer, ose me sakte ca ndryshimi do te kishte nga nje i konsumuar!!!!!!!

Cito Postuar fillimisht nga cuni Shiko Postimin
    ku dallohet nje cun i vigjer, ose me sakte ca ndryshimi do te kishte nga nje i konsumuar!!!!!!!
    Kete desha te thoja dhe une nuk mundesh te jesh asnjehere e sigurte

As per femrat nuk mund te jesh 100 e sigurte sepse ka nje lloj operacioni qe mund te riktheje virgjerine...
    Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep... wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you' re just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he is to have YOU... The one who turns to his friends and says, thats her...

NDIHMONI te bejme lepurushin e Albstation te famshem! Vendoseni neper forume te tjere!

ore kam degjuar qe edhe meshkujt kur cvirgjerohen dalin gjak jo aq shume sa nje femer eshte e vertet? looooooooooool
    Edituar pėr herė tė fundit nga cuni : 15-11-09 nė orėn 06:40 AM
    Red and Black
    i dress eagle on my chest
    its good to be an ALBANİAN.
    Keep my head on high
    for flag i die
    I'm proud to be an ALBANİAN

Cito Postuar fillimisht nga Hot_Babe Shiko Postimin
    ore kam degjuar qe edhe meshkujt kur cvirgjerohen dalin gjak jo aq shume sa nje femer eshte e vertet? looooooooooool
    po mi si nuk eshte e vertete! i del gjak, i dhemb, thote: jo te lutem nuk e bej se jam akoma i vogel, e leme per dite tjeter......
    Po ca jane keto muhebete si mer dilka gjak??!!!??!!!! lloj lloj cudirash jena tu nigju!!!!!!!!!!!!!
    Atdhetar i perjetshem

cuni ca faji kam une re qe keshtu me kan thene loooooooool mua per vete sme ka rastis ndonje i virgjer qe ta di se si eshte per meshkujt loooooooooool

e nga e merr vesh nje femer qe cuni eshte i virgjer? ahahahahha

duhet ti frysh. nqs nuk kalon ajri dmth qe eshte i virgjer... por kam lexuar diku (nuk e maj men tashi) qe meshkujt e humbin virgjerine sapo mbushin moshen e pubertetit. ejakulacioni (qofte edhe pa deshire, ne gjume psh.) maro pune. kshu qe veshtire e ke te kapesh noi te virgjer... knej ne i themi, vrej punen e mos u natarro me gjona te "reja". ZJARR

cuni uuuu flm shume per shpjegimin

a eshte e vertet qe shumica e meshkujve e duan femren te virgjer?

ehe

cuni pse?

injorant mi injoreant ca ti besh!?

cuni ahahah dmth ti nuk hyn ne ate kategori e? :P

per mu nuk ka rendesi ka pasur apo nuk kaq pasur eksperienca perpara, rendesi ka qe kur eshte me mu te mos i shkoj nepermen me tradhtu....se vallaj eshte icik e rond si per femnen ashtu edhe per mashkullin

sikur te ecesh ti cuni me gruan edhe te dal perballe une, edhe une tja kem bere qefin asaj me shume sesa ti... si do veprosh kur ti shkyeje syte per mua ajo? ahahhhahaahahahhahah
    I like soft, round things
    behu antar i klubit tim ketu! si dhe lexo my blog

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 1 e 2 12 Faqja e funditFaqja e  fundit

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Perse cunat nuk i mbajne asnjehere premtimet?
    By halle_berry in forum Romancė dhe Dashuri
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-09-11, 03:43 PM
  2. martesa e virgjeria..
    By sweet_s_shejtone in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 25-12-10, 01:32 PM
  3. per cunat!!
    By karamelja in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 13-10-08, 01:02 PM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5