a merziten femrat duke bere sex vetem me nje partner apo cdo gje eshte si ne diten e pare?????
a merziten femrat duke bere sex vetem me nje partner apo cdo gje eshte si ne diten e pare?????
po pse nuk prononcoheni??? jo se po ashtu hiqeni fare si teme taksirat
hajde pyetje hajde.po pse ore ty do te pergjigjemi ne.sikur eksiston privacy per keto lloj gjerash.
Une do thoja se varet nga shume gjera. Ne diten e pare pershembull gocat do martoheshin me ate qe u jepte nena me babane edhe nuk kundershtonte dot se ajo kohe ishte. Ndersa ne kete dite...femrat rrine me ty per aq kohe sa ti i respekton edhe i tregon dashurine qe ke per to. Femrat shqiptare nuk mendojse se jane nga ato qe te gjykojne nje njeri nga menyra se si ai ben dashuri...me kete nuk dua te them se ato e nenvleresojne kete aspekt shume te rendesishem per nje lidhje, por nese ky njeri ka cilesi te tjera atere ato mundohen qe ti kompesojne njeren me tjetren...megjithate po te marrim ekstremin (qe mendoje une) edhe mund te ndodhi ore nuk eshte ndonje cudi...varet edhe te bie fati me ndonje egersire seksi qe nuk e ka haberin se cfare eshte me e rendesishme se seksi...keshtuqe, ty nuk te mbetet gje tjeter vecse ti japesh nje shanc, po iku iku ca ti besh me zor nuk e mban dot![]()
o katia nuk ka noi gjo per privatsi ketu...
nigjoni troc muhabeti : a merziteni duke honger grosh grosh dhe vetem grosh apo noi her ia vle me nderru gjelle??
ahahahahaah.... si me mish si pa mish grosh e vogel , pllaqi e ku ta di une , prap grosh ngelet hahahahah![]()
Mendoj se kjo pyetje duhej per meshkujt sepse ata jane race qe merziten shpesh me nje gjelle...por dhe femrat nuk perjashtohen...
Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..
mire pra eshte per meshkuj , po une e kam bere per femrat si tia bejm tashi??
cdo njeri ka nevoj per variacion jan te pakt ato qe i pelqen monotonia.
Po tė mori malli, mė trego
Sytė mos i fshi, e mė shiko
Formulimin e pytjes spo e kuptoj. E ke fjalen per femrat qe u merzitet partneri dhe shkojne hu me hu? Sepse me sa po shof ti ke thene "vetem me nje partner", Sa per ato femra eshte e dukshme qe merziten vetem me nje.
Apo e ke fjalen per femrat qe kane kohe me partnerin e tyre ( te martuarat)?
Kthhhhhhhhh!!!
Per te dyja supozoj, gjithsesi mendoj qe femrat kane gjithmone nevoje per variacione.. asnjehere nuk jane te kenaqura qofte ne lidhje te gjata stabel, qofte edhe ne ate te shkurtera pa te neserme. Them se heret vone te gjithave i shkon mendja te kene nje dashnor pervec burrit ne krah. Idea me eksituese e nje femre eshte pikerisht te ndodhet ne rolin tragjik ku dashuron ne te njeten kohe dy burra (pa kaluar domosdo ne akt) dhe eshte e paafte te bej zgjedhjen e saj duke e treguar dy here me kujdesshme ne kete rast midis zgjedhjes e te dashurit ideal (dashnori me i mire) dhe atij qe do ti plagosi zemren (dashurise platonike)
Sma ha mendja te jete gjithmone si diten e pare..
JE FAIS L'AMOUR ET LA REVOLUTION
SQARIM PER BINGUN.
tashi ta zejm se ti ke nji te dashur perj nje kohe te gjate, psh 2-3-5 vjet. dhe normalisht nuk do qe ta tradhetosh, sepse e dashuron.
a do ishte mardhenia jote sexuale njelloj si me pare??? apo pas 5 vitesh pasioni i dikurshem do te jete venitur dhe do jete kthyer ne monotoni???
nuk ka rendesi e fejuar e martuar e bashkjetuar
Them qe Po edhe pse skam qene ndonjehere femer e te mund ta vertetoj :P
Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.
jetmir , ok vertetoje, hiqja kuriozitetin te gjitheve
o cun po ta heq une kuriozitetin.bej nje xhiro ketej nga italia e pastaj do shohesh keto cupulinat italiane qe i nderrojne partneret ne cdo 2 jave.kur i pyet pse te thone se u merzitet partneri fiks e meqe midis sekseve ka hyre pariteti kemi te drejte te bejne si meshkujt dhe ne.tu merzit partneri hopa tjetri.te reja jemi do kemi kohe ta gjejme princin e kalter.ne fillim jam cudit me sakt jam lemerisur, tani sme ben me pershtypje se dhe ne pune ku jam kam kolege italiane te martuara dhe jo vetem italiane qe kane raporte jashtemartesore me lloj lloj partneresh.nese guxon te besh nje pyetje pse keshtu thone qe jeta nje eshte e do shijuar pastaj per te dashur duan burrin me te tjeret eshte thjesht seks.nuk flas vetem per italinaet se ketu hyjne dhe sllavet e nese do ta dish dhe shqiptaret sidomos keto studentet e sapoardhura.nuk une gjykoj njeri po prape nje fare respekti si per veten e per partnerin duhet.po nejse keshtu ka ardh koha keshtu sillen njerezit
Katia qeka me ardh anej i xhiro se ketej u merzitemme kismet per nja ca muaj
![]()
Den Thelo Tetoious Filous
Red and Black
i dress eagle on my chest
its good to be an ALBANİAN.
Keep my head on high
for flag i die
I'm proud to be an ALBANİAN
do ishte iidelale nje gjell e re ne 2 jave
Atdhetar i perjetshem