Atehere na tregoni si e gjetet kete website
Atehere na tregoni si e gjetet kete website
mu me gjeti vet web......................sa te mil.............
DON'T WORRY,BE HAPPY>>>>>
mua me erdhi nje gogol ne nje forum tjeter dhe me boni ofert qe te vij ketu![]()
e di veten vet ai![]()
pse i thu gogol mi,nuk eshte gogol.................
jo me te eger admin jo..............
Edituar pėr herė tė fundit nga admin : 07-09-09 nė orėn 01:00 PM
perderisa e njofte me at pershkrim... ndoshta eshte![]()
Nga nje email i derguar ne adresen time........Ftese nga administratori........Ja kam kaluar mire......Faleminderit........
Jeta eshte si deti,fundi nuk i shihet,dhe era nuk shkon gjithmone nga duan anijet.
mu me ftoi kesi ne hi5. se admin si njeri i keq qe eshte sme kishte thene gje :P un tu e kerku neper chate, tjetri kishte humb si spata pa bisht. kur e gjeta ktu pastaj :P
Edituar pėr herė tė fundit nga admin : 02-09-11 nė orėn 05:10 PM
si vis pacem para bellum
E kam gjet duke qen ne kerkim te nji *dickaje*tjeter ....kjo ngjyra bojqielli e sfondit mu duk ndryshe dhe e lezetshme se zakonisht forumet i kane ngjyrat icik plain .......
YoU force all the blood into my heart ........
Link-un e gjeta te dhene ne Forumin partner te AlbStation!![]()
*Be Positive*
Pyeta dike nga Albnetworku dhe me tha qe osht e gertoo dhe sapo Hyra dhe pashe Forumin pashe nick SEND_ME_AN_ANGEL direkt u rregjistrova haha :P
ueeee pse s the qe gjasme te referova un, me kishin dhene 100$ dhe i kishim nda pergjysna kan ik leket kot
Eriso i fus i Rregjistrim tjeter lale a na i japin leket :P
hahahahahaahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahah a![]()
![]()
i modh je
lere se do i bjere hiles admin dhe do na heqi dhe ato pak lek qe mezi kemi mbledhur ne poker![]()
mu me erdh ne email nga dikush tjeter dhe shikova qka esht...provova te hyj dhe me pelqej...![]()
nga forumi propozime lol
Po tė mori malli, mė trego
Sytė mos i fshi, e mė shiko
po ma vrave koken nuk e tund dot so make up ur mind loool
hahahahahahahaha that was a good one :P ok ste vras, vetem behu headbanger ti :P
Bruno si admin i propozime.com
dhe une si nje supermod i atij forumi dhe nje mik i brunos erdha ne kete forum .
me raportoi king_arthur
▌ ║││█║▌Tė Dashurosh Eshtė Vepėr, Te Tradhėtosh Eshtė Kryeveper ▌ ║││█║▌
♥♥Innamorato
sempre di pił
in fondo all'anima
sei sempre tu.
Perché non č una promessa
ma č quel che sarą
domani e sempre♥♥
Si erdha eee po ja hyra ne forumin Propozime me shkrujt dhe me doli nje tabele e madheeeee e sila me udhezoj ketuBruno hehehehe ti :P
Me rrespekt DREJTESIA
Me sollne me zor nga propozimet megjithese kisha kohe pa postuar dhe aty dhe me shum me shttyu kurioziteti pasi mesa kam ven re forumet e reja si propozimet pershembull mund te ken me vertet shum antare te regjistruar por onlkine ose aktive me raste kishte
<-->