Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

Votim: Per femrat: a do te martoheshit me nje mashkull qe nuk do te mbaje unaze martese?

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 2 e 2 Nė fillimNė fillim 12
Rezultatet 26 deri nė 31 prej totalit 31

Tema: Per femrat: a do te martoheshit me nje mashkull qe nuk do te mbaje unaze martese?

Replikė: Per femrat: a do te martoheshit me nje mashkull qe nuk do te mbaje unaze martese?

Unaza ka domethenien e saj se kot sdo quhej unaze martese.Unaza te tjera mbajme boll te cilat mund ti heqim dhe ti veme kur te duam se ne fund te fundit ato i shohim thjesht me syrin e aksesorit.Pastaj ne momente te vecanta kur ti do ta ruash ate dhe jo te ruhesh prej saj normale qe do te heqesh...........!!!!!
    Ne syte e tu shikoj gjith boten... !!!

Replikė: Per femrat: a do te martoheshit me nje mashkull qe nuk do te mbaje unaze martese?

Ku ta gjeje nje ashtu!!
    JE FAIS L'AMOUR ET LA REVOLUTION

Vetem po te kishte nje arsye bindese.

une nuk besoj qe eshte unaza qe te lidh por respekti,sinqeriteti qe ke per njeri-tjetrin. une per veten time se kam problem , ndoshta ne fillim do me pelqente qe ta mbante per arsye se eshte fillimi por me vone e vendos ai nese do ose jo.....

Une nuk e di nqs dua ta shof me unaz ne dore.....boh sme pelqejne djemte qe mbajne varese dhe unaza.
    Perkundrazi me duken si feminista, pf se kam provuar.
    Kur ta provoje do ju tregoje por gjithesesi keshtu e mendoje tani qe jam e pafejuar .
    Nje Person eshte :
    - Librat qe ka lexuar
    - Pikturat qe ka pare
    - Muzika qe ka degjuar dhe harruar
    - Rruget qe ka pershkuar
    Nje person eshte : femijeria e tij , familja e tij, miqte e ndryshem, ndonje dashuri e filluar dhe e lene pergjysem.
    Nje person eshte nje Shume e ulur nga Zbritje te pafundme

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 2 e 2 Nė fillimNė fillim 12

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 13-09-11, 04:24 PM
  2. Dhurate martese....
    By blingbling in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-12-10, 11:45 AM
  3. “Marigoja” behet mashkull
    By Romina in forum LifeStyle
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-10, 11:42 AM
  4. Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 13-06-09, 06:39 PM
  5. Ndeshje boksi femer vs.mashkull
    By tester in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 13-06-09, 06:15 PM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5