Besoni ne :
1. Astrologji(horoskopi, shikimi i dores, letrat tarot, globi i xhamte, kafeja)
2. Futurologji (parashikimet e nje grupi studiuesish, shkenctareve per te ardhmen)
Besoni ne :
1. Astrologji(horoskopi, shikimi i dores, letrat tarot, globi i xhamte, kafeja)
2. Futurologji (parashikimet e nje grupi studiuesish, shkenctareve per te ardhmen)
♀♂
Shumėkush bėn tregti me ėndrrat
dhe me mrekullitė e rreme,
duke gėnjyer kėshtu masat budallaqe
No matter.Try Again, Fail Again. Fail better
neither sepse dhe shkenctaret influencohen nga $
crunchy !!!!!!
Besoj tek futurologjia, sepse behen parashikime te verteta, qe ka mundesi te realizohen
NJĖ KOMB, NJĖ GJUHĖ, NJĖ E ARDHME.......
Gėzuar Kombi Im
"The most important kind of freedom is to be what you really are. You trade in your reality for a role. You trade in your sense for an act. You give up your ability to feel, and in exchange, put on a mask. There can't be any large-scale revolution until there's a personal revolution, on an individual level. It's got to happen inside first."
astrologji sepse mund te qelloje ti bjere ne te dhe jane te dites ose 1 te afert te shpejte. Te tjerat bla bla bla.
Futurologjia eshte ne rastin me te keq interesante. Ne rastin me te mire dobiprurese. Keshtu qe mund ti jepet nje doze e mjaftueshme besimi.
Astrologjia eshte thjesht humbje e tmerrshme kohe.
si vis pacem para bellum
Dicka besoj ne astrologji.Mbase eshte edhe fiksim qe na eshte bere pas leximit te herepashershem te te dhenave qe publikohen tek horoskopi.Shpesh tek shenjat zoodiakale qe publikon here pas here horoskopi une gjej gjera qe i pershtaten me tipin tim,menyrat e mia te te shprehurit,por deri diku edhe te fatit.Tek futurologjia nuk besoj.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE
Asnje nga keto nuk eshte gje e mire,sepse ata qe meren me keto pune ose jane mashtruesa ose punojne me djajte.Te ardhmen nuk e di askush pervec Zotit qe e percakton ate.
o atdhetar i perjetshem,e verteta nuk eshte asnjehere dramatike,jane njerezit qe e bejne ate te duket keshtu,sepse e verteta kur del ne shesh shume njerez largohen nga ky shesh te tmeruar sepse kane besuar per shume kohe ne nje mashtrim.
Une besoj te te dyja. Tek te dyja kam pasur prova te verteta prandaj dhe nuk mund temenjanoj asnjeren
O arjan Mos fol budallaliqe me djaj e me dragoj, se ato nuk ekzistojne......