Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 6 prej totalit 6

Tema: Illuminati dhe NWO (New World Order)

Illuminati dhe NWO (New World Order)

Ka disa dite qe me kane rene ne dore disa informacjone per Illuminati qe me perpare si kisha gjetur dhe jam shastisur komplet nga keto te dhena mbasi bera dhe research ne disa nga faktet dhe me dolen te verteta.
    Qe historite e popujve manipulohen nga forca politike te fshehura kete, e dija, por qe se kush jane kete jo.
    Eshte konspiracjon apo e vertete? Nje zot e di! Por te dhenat po i shtoj ketu e ju nxirrni pergjigjen vete.

Kush jane Illuminati?
    Ne esence, Illuminati jane nje grup njerezish ne fushat e industrise dhe bankave teje te pasur te formuar fillimisht ne Europen e Perendimit dhe Ameriken e Veriut. Disa nga mbiemrat me te para ne rrjedhen kohore kane qene: Rothschild, Rockefeller, Morgan, Lazard, Warburg, Schroder, Schiff.
    Keta persona kontrollojne nje pjese te mire te ekonomise se botes dhe kerkojne konflikte dhe luftra ne menyre qe te perfitojne nga populli.
    New World Order, gjithashtu i permendur nga ish pres. George H. Bush eshte menyra se si ata po perpiqen te vendosin 1 shtet ne bote dhe te drejtojne gjith popujt e botes ne 1 sistem, sistemin e tyre.

Kjo figure, sic shume nga ju mund ta kene pare, gjendet tek 1 dollari amerikan. Sic e shikoni fjalet 'annuit odeptis' , perkthehen 'nga shume, ne nje' duke i referuar popujve. Gjithashtu 'Novus Ordo Seclorum' perkthehet ne 'Urdhri i Ri i Botes' (New Wold Order). Piramida me syun eshte simboli i Illuminati. Keto jane te printuara ne cdo 1 dollar. Po pse? Sepse Illuminati kontrollon bankat e 3/4 te botes. E cka te bej kjo me ju? Per tu pergjigjur ksaj pyetje lexoni infot me poshte.

[Per efekt kohe, po postoj disa informacjone te metejshme qe jane ne anglisht. Ju kerkoj ndjese nese nuk flisni anglisht po nese beni google titullin e kesaj teme besoj se do gjeni artikuj ne gjuhe te tjera gjithashtu. ]

Illuminati Conspiracy Part One: A Precise Exegesis on the Available Evidence
    The Truth Seeker - Who Are The Illuminati?
    Timeline of the Rothschild family

YouTube - The New World Order is Here!
    YouTube - Open Your Mind - Illuminati Symbolism - It's All Around You!
    YouTube - 9/11 Said in the money

Antar Avatari kikirik
    Data e Antarėsimit
    2007
    Vendndodhja
    me kikirikat e tjer
    Postime
    190

Re: Illuminati dhe NWO (New World Order)

ma hoqe menjen me ket artikull.
    crunchy !!!!!!

Replikė: Illuminati dhe NWO (New World Order)

lol, ke te drejt; ty ta heq menjen me me pak se kaq une.. ->
    Kam dhe nje tjeter per ty; se di a e ke pa apo jo po ja ku e ke linkun. Bofsh qef

www.zeitgeistmovie.com

Ehhh

shume postim interesant Solange. Kisha vetem nje korrigjim te vogel. "Annuit Coeptis" nuk perkthehet "(Ai) aprovon veprimet" me nenkuptim qe nje qenie mbinjerezore aprovon veprimet e amerikaneve. fraza qe ti ke cituar "nga shume nje" ne latinisht perkthehet "e pluribus unum".
    Per tu rikthyer tek tema:
    kam bere disa kerkime per Illuminati, Masonet e te tjera grupe qe pretendohet se kontrollojne boten ose te pakten nje pjese te mire te saj, por nuk jam i bindur qe keta persona te kene fuqi me te medha se cdo grup tjeter qe ka ne dore mediat, ekonomine dhe forcen per te imponuar deshiren e vet. Pra, grupe si puna e Illuminati me duken nje prodhim i shoqerise njerezore, po te mos ishin keta, do te ishte dikush tjeter, ndoshta me emer edhe me misterioz dhe me fuqi edhe me te medha. Megjithate pres me interesim te madh cdo fakt tjeter qe mund te gjesh ne lidhje me teorite e konspiracioneve.
    Kalofsh mire
    si vis pacem para bellum

Ne fakt une kam dyshuar se ti SEND je antar i tyre edhe ky postimi mesiper ku perpiqesh te distancohesh prej tyre me mbush mendjen 100%

Solange , kam pare Zeitgeist para shume kohesh dhe ishte shume argetues me ato hipotezat e cmendura. Per mua eshte njesoj si puna e Kodit te Davincit, argetues por nuk duhet ngaterruar me realitetin. Zaitgeist ka ndryshuar permbajtjen shpesh, sa here qe hipotezat dhe konspiracite e tyre jane hedhur poshte. Arma me e mire e secilit eshte arsyeja e vet dhe me pak reflektim gjithsekush mund te arrije ne nje konkluzion qe e ben te ndjehet mire per veten e vet. Ne te kunderten krijohet panik i kote dhe bie ne gracken e atyre qe kane interes per te manipuluar. Frika na shtyn te marrim vendime joracionale.
    I like soft, round things
    behu antar i klubit tim ketu! si dhe lexo my blog

Pershendetje shpresoje te me kuptoni por nuk dua qe te mbaje anen e Illuminatit sepse une jam Musliman Fal Allahut dhe kam nje Zot qe eshte i Gjithpushteshem ,por mos harroni nje gje qe ketij grupi te illuminatit duhet ti ruheni nga sharjet e fyerjet sepse jan shum tipa sekret edhe mund te ndodh qe me ata pini kafe e hani e pini por nuk i njihni sepse jan shum shum Secret dhe per kete dua tju them qe kujdes mos i shani Illuminatin ne mesin e nje shoqerie qe nuk i njihni mir.. Allahu ju ruajt te gjithve Inshaallah.

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Illuminati! Kulti i syrit qė sheh ēdo gjė
    By King_Arthur in forum Besimi dhe Fete
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 04-03-12, 05:56 AM
  2. 10 top expensive cars in the world
    By JetMir in forum Makina
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 25-07-09, 10:28 AM
  3. AROUND the WORLD Gezuar Ditlindjen
    By Bruno in forum Pėrshėndetje dhe Urime
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-02-08, 08:17 AM
  4. Rugby World Cup 2007
    By ORGANZA in forum Sporte Te Ndryshme
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 26-09-07, 07:17 PM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5