opinjoni im tek nje femer eshte respekti serjoziteti dhe me se shumti sinqeriteti, kerkova si shum,![]()
JU RUJT ZOTI E SHALLA JU KAM NE ZEMER .
opinjoni im tek nje femer eshte respekti serjoziteti dhe me se shumti sinqeriteti, kerkova si shum,![]()
JU RUJT ZOTI E SHALLA JU KAM NE ZEMER .
kurse un vleresoj tek nje mashkull respektin qe ai ka ndaj femres dhe sinqeritetin ( te gjith ngelem duke thene sinqeritet)
Kthhhhhhhhh!!!
sinqeri...
cja fus kot edhe une! te kete para!
Respect my uh-thawr-i-tah!
thjesht respekti,kur nje njeri te respekton atehere egziston dhe sinqeriteti dhe dashuria e vertet............
flm... per mendimet , por akoma nuk e kom degjuar tingullin e nje njeriu njerzor ,
me shum respekt Albani ,
JU RUJT ZOTI MOTH
Une vleresoj tek nje mashkull sinqeritetin dhe menyren si me rrespekton mua .
cfare tingulli do mer Albani1?
TEk nje mashkull vleresoj respektin ndaj meje si partnere por dhe respektin ndaj vetes se tij, vleresoj sinqeritetin, kontributin per t`a bere me solide jeten ne cift, vleresoj nje mashkull qe di te jete serioz por edhe ne humor kur duhet.
neryl me pelqejne mendimet e tua por ket menyren e shkrimit me kto shkronja nuk e duroj dot,mezi ti lexoj postimet,ndroji lal![]()
tipin:::duhet te kete humor,tme respektoje dhe te jete i sinqerte...te tjerat vijne vete pastaj.......<e kam pike te dobet te jete i bukur>
Jeta eshte si deti,fundi nuk i shihet,dhe era nuk shkon gjithmone nga duan anijet.
si ke femra ashtu edhe ke mashkulli sinqeriteti eshte pjese e karakterit te njeriutduhet te jete prezente ne menyre absolute,,,bukuria eshte e rendesishme
po jo aq sa karakteri. gjithastu doj ate thoja qe familja ka te beje shume gjithsesi sepse ajo eshte baza e performimit te karakterit. the me e thelle eshte zemra,shpirti i atij personi duhet te jete shume i paster,,,ajo ka shuuummmeee rendesi per mua,,nqs nji mashkull ka zemer te mire,,,une jam ":gjysem brenda"
![]()
me fal qe me duhet te te kundershtoj por sinqeriteti absolut nuk ekziston ose ekziston 1 ne 1 milion............mendjen,shpirtin dhe zemren nuk ja lexojme dot njeriu,thjesht perpiqemi ti njohim apo kuptojme atoqe te tjeret ndjejne apo mendojne...........eshte gje e mire qe pelqen njerezit me zemer te mire,dhe une vetem njerez te tille mbaj afer,ama keto njerez duhet te kalojne ca sprova qe une te bindem qe jane vertete te mire.....nuk mund te jem as "cerek brenda"pa e njohur mire apom pa kalur ca kohe dhe une jam bindur qe vertete ja vlen...............
Te jet vetvetja, tjeter asgje
Shqiperia veriore u be shtet i pavarur dhe sovran, por kjo s'do te thote se duhet ndalur ketu...apo?
Tek nje mashkull si femer vlersoje :
1. Inteligjencen
Nga ana fizike me pelqejne shume syte dhe kam fiksim duart...normal dhe nje fizik qe ti pershtatet fizikut tim![]()
Nga sjellja
Me pelqen karakter i qete qe te dije te frenoje nervozizmin tim
Tip i matur i prere dhe kokeforte dhe mbi te gjitha t'u dali zot fjaleve qe flet![]()
Kjo me terheq tek nje mashkull
Nje Person eshte :
- Librat qe ka lexuar
- Pikturat qe ka pare
- Muzika qe ka degjuar dhe harruar
- Rruget qe ka pershkuar
Nje person eshte : femijeria e tij , familja e tij, miqte e ndryshem, ndonje dashuri e filluar dhe e lene pergjysem.
Nje person eshte nje Shume e ulur nga Zbritje te pafundme
Zgjedhje perfekte ke bere.Po ai gjen te gjitha keto cilesi ke nje mashkull?
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE