Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

Temė e mbyllur
Faqja 1 e 6 123 ... Faqja e funditFaqja e  fundit
Rezultatet 1 deri nė 25 prej totalit 148

Unaza fejese-martese

Ketu mund te jepni mendimin se cfare unazash ju pelqejne edhe gjithashtu mund te vendosni foto po te doni.

I can be your hero, baby
    I can kiss away the pain
    I will stand by you forever
    You can take my breath away

2. Sponsor
    bobo me kshu gjerash u prishet mendja ju femrave na grite nga parate!
    Respect my uh-thawr-i-tah!

une per vete dua vetem gurin princess cut dhe te pakten 2karat .............

DON'T WORRY,BE HAPPY>>>>>

lol, njehere e nje kohe se kisha idene e karateve, por tani jam pak i edukuar. 2 karat eshte shume... Ne qofte se eshte diamant i paster... duhet te jete i krrimbur ne para ai qe ta jep

Cito Postuar fillimisht nga admin Shiko Postimin
    lol, njehere e nje kohe se kisha idene e karateve, por tani jam pak i edukuar. 2 karat eshte shume... Ne qofte se eshte diamant i paster... duhet te jete i krrimbur ne para ai qe ta jep
    shiko nuk them te jete me i pastri qe egziston dhe nuk dua te jete e para qe marr por pas ca vitesh te arrij atje dhe me ne fund e meritoj akoma me te madh se 2 karat...................
    Edituar pėr herė tė fundit nga admin : 04-05-08 nė orėn 12:59 PM

Wow sdashke gje ti :P :P

Cito Postuar fillimisht nga VajzaVlonjate Shiko Postimin
    Wow sdashke gje ti :P :P
    per ke e the kte koment per mu apo per Gertoo?

Cito Postuar fillimisht nga scorpiog Shiko Postimin
    per ke e the kte koment per mu apo per Gertoo?
    Me ty e kisha

Me ty e kisha
    dhe ku eshte problemi?tek 2 karatshi...........

Kjo eshte unaza ime e fejeses.

Cito Postuar fillimisht nga scorpiog Shiko Postimin
    dhe ku eshte problemi?tek 2 karatshi...........
    Jo nuk ka problem, ty te uroi qe te gjesh dike qe ka mundesi te ta mari nje unaze 2 karateshe.

Kjo eshte unaza ime e fejeses.

kur do te martohesh rrusho.............

Jo nuk ka problem, ty te uroi qe te gjesh dike qe ka mundesi te ta mari nje unaze 2 karateshe.
    aaaaaaaa e kam gjetur dhe rendesia me e madhe eshte njeri i mrekullueshem.....

VajzaVlonjate me ler ta gjej... Gjysem karat , Princess Cut, Small imperfections...

DAMN IM GOOD!

VajzaVlonjate me ler ta gjej... Gjysem karat , Princess Cut, Small imperfections...

DAMN IM GOOD!
    je ber profesional ne diamante tani.......

DAMN IM GOOD!

Jo e ke gabim eshte .75 carat edhe sa per gurin eshte ne good condicion

Small imperfections do te thote qe eshte cilesia me e mire qe shitet ne stores, ata qe jane perfect i gjen vetem ne Muzeum

Small imperfections do te thote qe eshte cilesia me e mire qe shitet ne stores, ata qe jane perfect i gjen vetem ne Muzeum
    nuk eshte e vertete,flawless ka cdo vend vetem se kushtojne shume..........

Flawless eshte nje fjale qe perdoret ne menyre te padrejte sepse nje sy i patrainuar nuk mund ti gjeje difektet, ate gje e bejne vetem "ekspertet". Ne shume vende shiten "flawless" dhe me cmin shume te larte, por ne te vertete mund te kene difekte te vogla. Flawless eshte perfeksion, qartesi absolute, asnje lloj pike apo mbeturine brenda, asnje krisje, dhe prerje perfekte. Me beso... Mund te kesh blere "flawless" por ne qofte se se ke pare me xham zmadhues dhe nqs nuk je ekspert i asaj fushe, nuk mund te dallosh asnje gje.

Cito Postuar fillimisht nga gertoo Shiko Postimin
    Flawless eshte nje fjale qe perdoret ne menyre te padrejte sepse nje sy i patrainuar nuk mund ti gjeje difektet, ate gje e bejne vetem "ekspertet". Ne shume vende shiten "flawless" dhe me cmin shume te larte, por ne te vertete mund te kene difekte te vogla. Flawless eshte perfeksion, qartesi absolute, asnje lloj pike apo mbeturine brenda, asnje krisje, dhe prerje perfekte. Me beso... Mund te kesh blere "flawless" por ne qofte se se ke pare me xham zmadhues dhe nqs nuk je ekspert i asaj fushe, nuk mund te dallosh asnje gje.

Po ti nga na dole ekspert djamantesh.

Mua per vete nuk mu prishe shume puna ne qoftese eshte fawless apo sterflowless mjafton te kem nje unaz ne dore qe simbollizon qe jame e fejuar me dike.

Cito Postuar fillimisht nga gertoo Shiko Postimin
    po rri pra tani ,une nuk kam blere flawless por kam pare nga shoqja ime dhe ajo e ka pare dhe kontrolluar me ekspert ate pune,vetem inshuranca sa i ka kushtuar.
    sido qe te jete nuk eshte nevoja te jete flawless sepse edhe ato qe nuk jane nuk jane shume me ndryshe,por eshte thjesht ajo idea, qe ke me te miren .per mendimin tim para te hedhura jane ,nuk ja vlen......

NUk jam ekspert, por njoh eksperte...
    Jam dakord me ty unaza simbolizon dicka, dhe ska rendesi eshte diamant apo jo... edhe nje e thjeshte 3 dollare e ben punen.

Jam dakord me ty unaza simbolizon dicka, dhe ska rendesi eshte diamant apo jo... edhe nje e thjeshte 3 dollare e ben punen.
    Aty pra 3 dollare eshte shume une them edhe ato unazat me lepirse persiper e bejne punen.
    Edituar pėr herė tė fundit nga admin : 04-05-08 nė orėn 01:00 PM

jo dhe aq cheap jo,se kemi nje vlere..........
    Edituar pėr herė tė fundit nga admin : 04-05-08 nė orėn 01:00 PM

Aty pra 3 dollare eshte shume une them edhe ato unazat me lepirse persiper e bejne punen.
    hahahahhaaa lol

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Unaza e fejeses ....
    By ~Shkodrane~ in forum Romancė dhe Dashuri
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 15-05-12, 08:35 AM
  2. Bashkjetese apo Martese?
    By Bruno in forum Sondazhet e Pafjale.com
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-01-11, 11:21 AM
  3. Perdhunim ne martese?
    By Gjergji in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 12-12-10, 07:28 AM
  4. Nga Unaza, rruga pėr nė Paris
    By Romina in forum Lajmet e Dites
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 13-11-10, 03:51 PM
  5. Unaza dhe shpjegimi supersticioz i saj
    By Romina in forum Psikologjia
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-10-09, 03:17 PM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet
Sponsor

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5