po ndonje shtri nuk ka?
1
2
3
4
Sikur ja ke fry vithet me pompe!!
4 e ka me te mire![]()
Kthhhhhhhhh!!!
Epo te fitoje 3-shi ne votim qenka skandal!![]()
per vete si bej naze asnjanes se qe te gjitha jane tonin-aproved.
te gjitha jane brenda normatives per tu mbajt hopa gjith nates.
4 ka trup me parametra , 3 eshte sexy.
kto me pelqekan mu
Nga kjo parade nudoje jam ne dileme per te votu 3 ose 4.Perfundimisht voten ja dhashe numrit 3.Me sa po shoh edhe nga sondazhi piket me te medha i paska grumbulluar 3.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE
3.............
Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..
VIP duket qe e sheh femren me sy kritik edhe ne cdo aspekt , 3 me mire duket trup femeror, edhe pse nuk marr vesh shume sepse jam femer vet.
Me respekt Rora.
Edituar pėr herė tė fundit nga sabah : 23-10-10 nė orėn 06:22 AM
po pse mi rora nuk di te dallosh te bukuren ti? ca lidhje ka je apo nuk je femer?!
Atdhetar i perjetshem
CUNI,Sepse ka femra xheloze ka edhe ato qe tregojne drejte, une jam si keto te fundit, edhe syri i femres per femren eshte shume me ndryshe sesa syri i mashkullit per femren, apo jam gabim?????
e vertete!
po nje trup te bukur e shofin isoj te dyja gjinite. pastaj puna e gustos eshte tjeter gje.
apo jam gabim????
duhet ti shikoja nga perpara, te jepja vote te sakte, me gjithe ate une votova numrin 4.
Un menoj se 4 ka trupin ma te bukur
...kujt i bjeri 10 esht e verteta ....... hehehe :P , pak rendsi ka![]()
nuk mund ta besoj,u béra njé muajshe né forum,akoma kjo tema,eshte béré merre me léng se mishi u héng,,miré e ka nik-u,pak réndési ka...
jo jo Rora ! pak rendesi ka se cila esht me e mira, se per mua nje 1 jane XD , per temen ...mua me duket si kuiz "zbulo personazhin fig." XD :P
droga shkakton deme te renda ne mushkri , te helmon gjakun , te ben te harrosh gjerat dhe ca deme te tjera qe nuk i mbaj mend .....![]()
Me gjithe ate parakolp te pasem qe ka 3-shi, ka ende nevoje per votim?!! lol
N/A