Sic e kemi ven re te gjith ne Albstation ka shume lojra dhe shoh qe shume luajne, pse mos japim i menim se kush loj ju pelqen me shum ktu? hajt shpejt gjith i mendim![]()
Sic e kemi ven re te gjith ne Albstation ka shume lojra dhe shoh qe shume luajne, pse mos japim i menim se kush loj ju pelqen me shum ktu? hajt shpejt gjith i mendim![]()
Edituar pėr herė tė fundit nga admin : 28-02-08 nė orėn 09:56 AM Arsye: folskip
Mua mpelqen mo shum loja "Fluturo pinguinin" eshte shum funny
anko manko me pelqen,pasi e luaj shpesh dhe per faktin qe kam kupen e bronzt ne te pra vendin e tretarta
gold minier
▌ ║││█║▌Tė Dashurosh Eshtė Vepėr, Te Tradhėtosh Eshtė Kryeveper ▌ ║││█║▌
♥♥Innamorato
sempre di pił
in fondo all'anima
sei sempre tu.
Perché non č una promessa
ma č quel che sarą
domani e sempre♥♥
bubble trouble....kjo me pelqen me shume mua....
dua nji sfide nga dikush tjeter tek kjo loje....
SI NE MOMENTET E LUMTURA DHE TE DHIMSHME
ASGJE NUK KA PER TE ME NDAR
SEPSE TI JE PRINCESHA IME
AJO QE DUA TE DASHUROJ PERJETE
Une luai letra Solitare
I can be your hero, baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away
bowling dhe tetris
Po tė mori malli, mė trego
Sytė mos i fshi, e mė shiko
Loja qe luaj me teper quhet 'chiche ou pas chiche' (ta mban apo sta mban : lol) Duke u kthyer mbas nje mbremje jashte neper pube me shoqet, rruges njera filloi te ankohej qe po i shperthente vesija. Aty lindi edhe origjina e lojes, ku filluam te vinin baste sa kurajo do kishte te urinonte ne qoshe te rruges apo sa do ishte ne gjendje ta mbante deri sa te arrinim ne destinacionin final. Koncepti i lojes eshte ky: ti percaktosh nje mision njerit prej shokeve dhe te shikosh deri ku arrijne limitet e tij. Misioni i fundit qe bera ishte para ca ditesh, kur ishim ne Mc Do' duhet ti flisja shqip atij francezit,ti kerkoja 4 akullore dhe kur te ishte duke i pergatitur te bertisja shqip me ze te larte duke perplasur duart " Mbushe!!mbushe!!mbushe, akulloren :lol
.