Ndihmoni Pafjale Shtyp butonin Like meposhte

+ Pėrgjigju kėsaj teme
Rezultatet 1 deri nė 7 prej totalit 7

Tema: Regull i ri tek Pafjale

Regull i ri tek Pafjale

Moderator per Antaret

Antaret qe do referojne 5 antare te rinj brenda nje muaji, dhe qe jane aktive ne forum do te kalohen ne moderatore.

Respect my uh-thawr-i-tah!

E mor Bruno, po cka sikur ta bie un kompanin time te shoqerise se shkolles se mesme...yyy...ke per t'u hasu ne prob. per fshirjen e postimeve te teperta...e le mo k'tu shokt e fakultetit, qe kam shume qe vetem rrin...loool!

Nejse, do te provoj nja dy t'i bie ketu...nese pranojne...

Regull i ri dhe inovator, qe ka pe qellim te shtoje antaret. E kjo arihet duke i motivuar antaret e tjere qe per te bere "karriere" Jam i bindur se shumica e antareve do te mundnin te antarsonin nja 5 individe qofte te afte apo te pa afte. Ka njerez qe marin spunto nga kjo gje, por ka antare qe nuk iu pelqejne keto koncepte te hierarkise ne nje grup qofte legal si OJQ, qoft virtual si ALBSTATIONI, por gjithsesi per disa individe eshte ok. Te shohim nese ky regull i "ri" do te jep dicka te re ne imazhin e albstationit. Te gjithe urojme, te gjithe shpresojme, te veshtrojme cdo te realizohet.

P.S: Ska rendesi kuantiteti por kualiteti.
    NJĖ KOMB, NJĖ GJUHĖ, NJĖ E ARDHME.......
    Gėzuar Kombi Im

"The most important kind of freedom is to be what you really are. You trade in your reality for a role. You trade in your sense for an act. You give up your ability to feel, and in exchange, put on a mask. There can't be any large-scale revolution until there's a personal revolution, on an individual level. It's got to happen inside first."

Cito Postuar fillimisht nga Royal Shiko Postimin
    Regull i ri dhe inovator, qe ka pe qellim te shtoje antaret. E kjo arihet duke i motivuar antaret e tjere qe per te bere "karriere" Jam i bindur se shumica e antareve do te mundnin te antarsonin nja 5 individe qofte te afte apo te pa afte. Ka njerez qe marin spunto nga kjo gje, por ka antare qe nuk iu pelqejne keto koncepte te hierarkise ne nje grup qofte legal si OJQ, qoft virtual si ALBSTATIONI, por gjithsesi per disa individe eshte ok. Te shohim nese ky regull i "ri" do te jep dicka te re ne imazhin e albstationit. Te gjithe urojme, te gjithe shpresojme, te veshtrojme cdo te realizohet.

P.S: Ska rendesi kuantiteti por kualiteti.
    antaret do te mundohen te rregjistrojne njereez te rinj por ata qe do hyjne duhen te jene aktive sepse shume mire njeri mund te rregjistroje po vete shume nickname .

Cito Postuar fillimisht nga King_Arthur Shiko Postimin
    antaret do te mundohen te rregjistrojne njereez te rinj por ata qe do hyjne duhen te jene aktive sepse shume mire njeri mund te rregjistroje po vete shume nickname .

King, sikur moderimi te paguhej kujtoj se shume do benin nje veprim te tille, por pasi eshte gratis atehere cfare perfitimi ka ketu?
    Une e di se edhe nese sjell dike, ai apo ajo do te jete aktiv/e, sepse e largoj vet pastaj haahha
    Bota eshte shume me e vogel se dashuria ime per TY!

Cito Postuar fillimisht nga Ylli Shiko Postimin
    King, sikur moderimi te paguhej kujtoj se shume do benin nje veprim te tille, por pasi eshte gratis atehere cfare perfitimi ka ketu?
    Une e di se edhe nese sjell dike, ai apo ajo do te jete aktiv/e, sepse e largoj vet pastaj haahha
    ylli sa me pelqeu pergjigja jote...
    Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..

Antar Aktiv Avatari Stari
    Data e Antarėsimit
    2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    267

Re: Regull i ri ne Albstation

Administratore, kur caktoni moderatore zgjidhni ne baze te kritereve .. Eshte kontributi qe jep , temat qe hap , harmonizimi i debatit, informacionet qe sjell, edukata etj .. Jo vetem qe ka shume postime dhe direkt mod

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Komenteti Juaj

Tema te ngjashme

1. Skedina e Albstation
    By sabah in forum Kupa e Botes
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 17-06-10, 04:15 AM
  2. Albstation ne Twitter
    By admin in forum Lajmerime, Njoftime
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-05-09, 10:24 PM
  3. Big Brother AlbStation
    By Bruno in forum Lajmerime, Njoftime
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 27-08-08, 09:04 PM
  4. Konkurs ne Albstation
    By Dredhza in forum Letersia
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-04-08, 03:00 AM

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje
  • Ju nuk mundeni ndryshoni postimet

Fillimi i faqes · Pafjale.com · Arkiv · Kontakt

Duke perdorur kete websit jeni duke pranuar Rregullat e Perdorimit.

Copyright © All Rights Reserved · Design: Kati5