Shiko versionin e plot : Cilet qytete keni vizituar , dhe cili eshte ai qe u ka pelqyer me shume?
Cilet qytete keni vizituar , dhe cili eshte ai qe u ka pelqyer me shume? Pa llogaritur qytetin ku jetoni (se ka shume veta qe jetojne ne nje vend jane mesuar me te, edhe sdine tjeter :p)
scorpiog
28-07-07, 11:45 AM
Athine greqi,Tirane pa tjeter ,New York,Atlanta,Boston,Chicago,Miami.tani eshte me veshtira ke te zgjedh he Tiranen e dua shume se eshte vendi im edhe pse nuk kam lindur atje,pervec kesaj Athina dhe Chicago beautiful.
blingbling
28-07-07, 07:49 PM
un kam qene ne tirane, durres, korce (shqiperi), Oklahoma, Texas, New Jersey, New York dhe me e fundit Michigan
New Jersey dhe New YOrk jane te preferuarit e mij, e urrej Michiganin!!-inat
Javen qe vjen do vizitoj Chicago-n, do ju them nqs me pelqen
Se dija qe Michigan ishte qytet...
blingbling
28-07-07, 08:08 PM
michigani e ca ka brenda michigani, sidomos detroit-i, rri se acarohem kur flas per kte vend, nje te mire ska-dru
ORGANZA
28-07-07, 09:20 PM
Qyteza me e bukur qe kam pare deri tani quhet Birmingham. I really love it! Eshte shume vend i lezetshem te kaluar pushimet verore :)
blingbling
28-07-07, 10:17 PM
te pelqeka birminghami ty me? un du te shkoj ne Paris
scorpiog
28-07-07, 10:37 PM
Se dija qe Michigan ishte qytet...
hahhhhaaaaaaaaaaaaaa
scorpiog
28-07-07, 10:38 PM
michigani e ca ka brenda michigani, sidomos detroit-i, rri se acarohem kur flas per kte vend, nje te mire ska-dru
ku jeto ne Mi?Edhe mua nuk me pelqen...........
ORGANZA
29-07-07, 05:04 PM
te pelqeka birminghami ty me? un du te shkoj ne Paris
lol, me pelqen shum : )
scorpiog
29-07-07, 08:34 PM
nuk kam deshire te madhe te shkoj ne Paris !mesht merzitur Le TOUR D'AIFEL
Me pelqen Parisi,qytet shum interesant
scorpiog
29-07-07, 08:38 PM
Me pelqen Parisi,qytet shum interesant
nuk e njoh per interesant por per romantik.
Francezet jane si copa akulli , nuk besoj te jene romantike... megjithese nuk flas me kompetence, skam patur lidhje me to, sa per Parisin per bukuri ja merr cdo qyteti ne Europe!
scorpiog
29-07-07, 08:42 PM
Francezet jane si copa akulli , nuk besoj te jene romantike... megjithese nuk flas me kompetence, skam patur lidhje me to, sa per Parisin per bukuri ja merr cdo qyteti ne Europe!
e kisha llafin tek qyteti jo tek njerezit......
Kam vizituar keto qytete te huaja dmth se shqipetare dihet kam shkuar ne cdo cep :P
per ne Europe keto :
Rome ,Venezia, Athine , Krete ,Madrid
per ne Meksike keto :
Punta Cana . Cancun ,
Pastaj per ne Usa kam qene Texas , Chikago ,New York ( My home ) Miami ,New Orleans dhe Las vegas ( Love it )
VajzaVlonjate
31-07-07, 10:55 AM
Ne shqiperi kame qene ne:Vlore se nga vlora jame, Fieri, Durresi, Tirana, Shkodra, Laci, Burreli, Himara, Berat, Kucove, Tepelene, Saranda edhe Kavaje.
Ne amerike kame qene ne: New Jersy se jetoi, Pennsylvania eshte si shoija iem e dyte, New York, Boton, edhe ne Florida kame vajtur ne Orlando edhe Miami.
Pa u menduar 2 here qyteti me i mire eshte VLORA
nuk po perm,end qytetet ne te cilat kam qene pasi jan shume,por shtetet,greqi,itali dhe stacioni i fundit ne canada.
qytetet qe me kan pelqyer me shumeeeeee
jane venecia dhe niagara falls
Lady-of-Kosova
20-02-08, 05:08 AM
ne kosove: prishtinen. mitrovicen, prizrenin, gjilanin..
ktu ne zvicerr: zürich, basel, Bern
gjermani: kassel
itali: ankonen
maqedoni: shkupin
mal te zi: podgoricen, ulqinin
greqi: janinen, tessaloninkin e shuuumm tjer qe si mbaj men.
por me se shumti me pelqen Baseli ktu ne zvicerr:)
King_Arthur
20-02-08, 05:55 AM
une kam qene ne :
Stamboll
Antalia
Alania
Athine
Janine
Oher
Ulqin
Gjakove
dhe ne te gjithe shqiperine .
dua te shkoj ne prishtine e kam enderr
se shpejti do shkoj dhe ne michigan usa
Kosovareee.
20-02-08, 05:59 AM
Ljubljanen,medvode,triest,beograd,zagreb,celje,mar ibor,kranj,kofja loka,skenderaj,mitrovic,prishtin,vushtrri,pej,priz eren ka shum ama spo mu kujtohen per momentin
PaFjalė.com