Shiko versionin e plot : Tipat genjeshtare dhe mashtrues
Mua me acarojne nervat ato tipa qe jane genjeshtare dhe mashtrues .
Keto tipa si ne shoqeri apo kudo qe te jen sme peqejne aspak .
Te genjesh do te thote te ulesh veten tende ne rradhe te pare se sado vone qe te veje genjeshtra do te dale dhe gjeje se kush do jete "genjeshtari"' <Ti>.
genjeshtra eshte virtyt, mos ja fut kot :p si do fitonin ne gjyq fajtoret pa to?
Sa here e kam rrahur motren kur ishte e vogel vetem se e kam kapur duke genjyer. Keto kohet e fundit kam kuptuar qe po te jesh i drejte gjithe kohes te marrin per idjot :rolleyes:
genjeshtra eshte virtyt, mos ja fut kot :p si do fitonin ne gjyq fajtoret pa to?
Sa here e kam rrahur motren kur ishte e vogel vetem se e kam kapur duke genjyer. Keto kohet e fundit kam kuptuar qe po te jesh i drejte gjithe kohes te marrin per idjot :rolleyes:
admin qe kur na qenka bere genjeshtra virtyt mo ???
Ah po Virtyt i njerezve te ulet dhe imoral .
Xhan une se di se cfare ben bota po per vete keto tipa i urrej tej mase dhe nuk dua ti kem asnje nje sec afer meje .
scorpiog
27-07-07, 06:10 PM
admin qe kur na qenka bere genjeshtra virtyt mo ???
Ah po Virtyt i njerezve te ulet dhe imoral .
Xhan une se di se cfare ben bota po per vete keto tipa i urrej tej mase dhe nuk dua ti kem asnje nje sec afer meje .
varet se cfare genjeshtre per mendimin tim .ka nga ato qe nuk i bejne keq njeriu dhe nga ato qe prishin jete.cdo njeri genjen ne ket bote ,per mendimin tim nqs nuk prish pune ska gje te keqe dhe ne ditet qe kan ardhur sot duhet te jesh pak i rrafinuar se te marrin neper kembe.;)
blingbling
27-07-07, 09:44 PM
ti qe urreje genjeshtren:h-dru na dole genjeshtarrr
ishte me ironi se sheh llapen jashte?
ishte me ironi se sheh llapen jashte?
Mos na e nxirr llapen ti po thuj te verteten . :D
scorpiog
27-07-07, 11:49 PM
Mos na e nxirr llapen ti po thuj te verteten . :D
as mos u mundo te gjesh te verteten girlfriend...............
as mos u mundo te gjesh te verteten girlfriend...............
Te pakten per vete nuk genjej dhe nese kam afer vetes persona te tille qe genjejne atehere ju largohem me shpejtesine e eres :D
scorpiog
01-08-07, 06:44 PM
Te pakten per vete nuk genjej dhe nese kam afer vetes persona te tille qe genjejne atehere ju largohem me shpejtesine e eres :D
ate shpresoj edhe une qe do te besh.............
Mashtrimi eshte virtyt i njerezve te dobet
Genjeshtra eshte me e lehte kurse mashtrimi me i rende ka me shume pasoja.Jane afer me njera tjetren por kane ndryshim per sa i perket pasojave
Mashtrimet behen ne menyre sistematike dhe te paramenduar... zakonisht per perfitim material.
scorpiog
01-08-07, 07:53 PM
Mashtrimet behen ne menyre sistematike dhe te paramenduar... zakonisht per perfitim material.
ke shume te drejte..............
Pikerisht per perfitim personal dhe interes personal duke demtuar tjetrin...
Ka lloj lloj mashtrimesh por kjo per faktin qe njerezit qe mashtrojne jane te maskuar dhe me vone tregojne fytyren e vertete
scorpiog
01-08-07, 08:00 PM
Pikerisht per perfitim personal dhe interes personal duke demtuar tjetrin...
Ka lloj lloj mashtrimesh por kjo per faktin qe njerezit qe mashtrojne jane te maskuar dhe me vone tregojne fytyren e vertete
po cdo njeri eshte i mire deri sa tregon te kunderten...................fatkeqesisht ndodh shpesh..........:-merzitur-merzitur
Urrej kur njerezit me mashtrojne . Pikerisht kur e marr vesh se nje njeri po e ben nje gje te tille mundohem te largohem te mos eci me ne nje rruge me te . Thjesht nuk dua ta shof ate njeri me sy !-inat
scorpiog
07-08-07, 11:00 PM
ska me keq se genjeshtra dhe mashtrimi,per mua aq e paten ata njerez dhe ja ve vizen per tere jeten..................
GENJESHTRA DHE MASHTRIMI DY GJRA TE ULTA PER NJEREZ TE ULET...:mad:
blingbling
29-12-07, 05:47 PM
Ata njerez qe genjejne jane ata lloj tipa qe skane BALLS dhe skane ftyre te jetojne me te verteten! Nuk di cfare emri tu vej.... se kshu emra neper mendje kam plot.......
:fyou: ju genjeshtaret e mashtrusit!!!
Ata njerez qe genjejne jane ata lloj tipa qe skane BALLS dhe skane ftyre te jetojne me te verteten! Nuk di cfare emri tu vej.... se kshu emra neper mendje kam plot.......
:fyou: ju genjeshtaret e mashtrusit!!!
BRVOOOOOOOOO BLINGBLING JAM ME TY.GENJESHTARET DHE MASHTRUESIT:fyou::fyou::fyou::fyou:
PaFjalė.com