PDA

Shiko versionin e plot : A besoni tek format e parashikimit te fatit?

admin
19-07-07, 02:08 PM
A besoni tek format e parashikimit te fatit?

Psh: tek parja e filxhanit te kafes apo te dores? Po tek Horoskopi?
Mendoni se ka njerez me aftesi te tilla per te treguar te ardhmen? Po endrrat a duhen marre seriozisht si nje forme e gjerave qe kane per te ndodhur?

scorpiog
19-07-07, 02:34 PM
shume teme e bukur.une personalisht nuk besoj tek shikimi i filxhaneve ose letrat apo horoskopi por tek endrrat po.me ka ndodhur shume here te me tregojne dhe me endrren e fundit qe pashe dhe me doli jam trembur shume nuk po me pelqen.jam pak ne dileme se shume me thone qe ate qe mendon se do te ndodhe ajo do ndodhe por nuk kam arritur ne konkluzion.shpresoj qe te mos me tregojne me se nuk me pelqen kjo gje.dhe po ka njerez qe ndjejne se cfare mund te ndodhe ne te ardhmen ,kan nje dhenti qe te tjeret nuk e kan por duhet kujdes se shumica perfitojne nga kjo gje dhe e bejne biznes.(duke genjyer)

borana
27-07-07, 03:46 PM
une besoj tek endrrat se shume here me dalin .

Jam ne dilem me fallin dhe leximin e dores se nje here kjo e fundit me doli sakllam dhe u tremba se do jene te verteta te gjitha .

girly
27-07-07, 09:26 PM
S'besoj hiq,hiq,hiq

scorpiog
27-07-07, 11:40 PM
une besoj tek endrrat se shume here me dalin .

Jam ne dilem me fallin dhe leximin e dores se nje here kjo e fundit me doli sakllam dhe u tremba se do jene te verteta te gjitha .

baskemi nje gje te perbashket ne.............:)

borana
27-07-07, 11:42 PM
baskemi nje gje te perbashket ne.............:)shiko shiko e kemi nje vegel truri te njejte me duket .:D

scorpiog
27-07-07, 11:48 PM
shiko shiko e kemi nje vegel truri te njejte me duket .:D

bo bo aman se sme pelqen fare...........

Stari
28-07-07, 07:55 PM
Nuk besoj te parashikimet e fatit.Jane thjesht fantazi qe krijojne njerezit gje qe nuk dalin te verteta

blingbling
28-07-07, 08:09 PM
mua shum here me kane dale.. por nuk besoj aq shume sa mos te bej nje veprim ne jete pa pare parashikimin,

VajzaVlonjate
30-07-07, 01:29 PM

Mendoni se ka njerez me aftesi te tilla per te treguar te ardhmen? Po endrrat a duhen marre seriozisht si nje forme e gjerave qe kane per te ndodhur?

Vetem per 1 mund te votojme ne?

scorpiog
30-07-07, 04:15 PM
Vetem per 1 mund te votojme ne?

mund te flasesh per cfare beson ti ,akoma dhe me mire.......

ORGANZA
30-07-07, 04:46 PM
Duke bere kerkime ne googel mbi nje personazh te mitollogjise greke, rashe tek nje site origjinal frankofon; ai i magjistares ku "i gjithe Parisi" konsultohet: fallexhorja Hecate. Kurioziteti me shtyu te klikoja ne rubrikat e ndryshe te propozuara ne kete faqe webi si:
Astro Diabolique, ku mund te konsultohen anet erreta dhe nefaste te shenjes tuaj astrologjike (per te interesuarit : http://www.esotera.net/hecate/astro.php)
fjalori okult: ku midis te tjerash mesova se stujat e vogla te fabrikuara artizanalisht prej balte, argjili, druri apo prej qiriu dhe te cilat digjen ose shpohen me gjilpera quheshin "Gagyde",
legjenda dhe histori te ndryshme si patjeter dhe diskutime ne lijne.
http://www.esotera.net/hecate/ouija.html tek kjo adresse mund ti drejtoni pyetjet e juaja online dhe (sic shkruhet ketu ) me ndihme te nje "stimulacioni informatik te vecant i cili hy ne lidhje me shpirtrat" :) do te merrni nje pergjigje shume te shpejte (po ose jo) nga magjistaria pariziane...

Daku
03-08-07, 06:55 AM
sbesoj fare-dru

scorpiog
03-08-07, 12:43 PM
sbesoj fare-dru

aq me mire stessfree.

apollo
04-08-07, 02:26 PM
unew besoj tek enderrat dhe mundohem ti shpjegoj si me leverdis mua:D
kam frik te merrem me ato te tjerat

ida19
07-10-07, 07:05 PM

Horoskopin kur kam rast e lexoj por jo se e marr parasysh<kur eshte i mire e marr si stimul per nje dite te bukur>,parja e filxhanit dhe e dores me duken perralla me mbret,,endrrat i besoj ne disa raste,dhe ka qelluar qe me kane dale,,<,shoqja ime me e ngushte thote qe jane gjera qe i mendon prandaj te dalin ne enderr,me quan dhe me intuite dhe telepatike,por jo qe endrrat jane te verteta>,,,ndoshta eshte dhe kjo,,por besim 100% skam tek asnjera.

Solange
09-10-07, 05:07 PM
E di kujt i thon FARE FARE? :)

kikirik
10-10-07, 03:03 PM
jo mo jo. Pse, prap ka njerez qe i besojn ktyne?

Medet :chair:

SEND_ME_AN_ANGEL
21-10-07, 10:33 AM
:h besoj vetem ke hipnotizimet :h

admin
21-10-07, 11:46 AM
:h besoj vetem ke hipnotizimet :h

Si mund ta parashikosh fatin me hipnotizime? ahahahah

SEND_ME_AN_ANGEL
21-10-07, 08:37 PM
e parashikon qe cke me te :P hipnotizon bushin ti pershembull dhe e pyet ke vend ka ndermend te sulmoje kte vit, dhe ja ku behet parashikimi i fatit :D

ne fakt permenda hipnotizimin sepse eshte e vetmja "shkence paranormale" qe besoj nuk eshte genjeshter :)

Melody
25-11-07, 01:08 PM
ahahahha angel me shkrive :P

I kam bo te gjitha me lexim dore, kome, gishtash, filxhani, turini ...
si perfundim hic asigjoo lol

Lorena
25-11-07, 03:49 PM
Lodhje truri ve psikologjine ne ngacmin te kote nuk besoj

ShijaksI
25-11-07, 05:36 PM
S'besoj fare.Besoj ne existencen e mbinatyrshme...besoj vetem me Zot(qe esht nje)

MoonLight
25-11-07, 06:18 PM
Jo nuk besoj! Fatin e shkruajme vete :)

SEND_ME_AN_ANGEL
26-11-07, 09:49 AM
ahahahha angel me shkrive :P

I kam bo te gjitha me lexim dore, kome, gishtash, filxhani, turini ...
si perfundim hic asigjoo lol

hahahahahaahahahahahaha, aman te keqen ma shpjego pak si behet leximi i turinit jam shume po shume kurjoz :P je e fort fare

Melody
26-11-07, 10:11 AM
hahahahahaahahahahahaha, aman te keqen ma shpjego pak si behet leximi i turinit jam shume po shume kurjoz :P je e fort fare

ahahhaahaha ja pshh mar turinin tattt edhe fillojjj kjo viza ke syri do te thot je njeri larg pames.... kjo qimja e tepert ke vetulla do te thot ke magji te zez... largsi e dy dhembve te par do te thot sa afer je me partnerin tend...

e shikon ka lloj lloj gjonash vetem duhet te kerkosh ahahah :P

~Shkodrane~
26-11-07, 11:18 AM
Nuk eshte se besoj shum por ma ka qejfi psh te degjoj horoskopin para se te dal nga shtepia ose kur jemi me shoqet te shohim filxhan :)

SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:30 AM
ahahhaahaha ja pshh mar turinin tattt edhe fillojjj kjo viza ke syri do te thot je njeri larg pames.... kjo qimja e tepert ke vetulla do te thot ke magji te zez... largsi e dy dhembve te par do te thot sa afer je me partnerin tend...

e shikon ka lloj lloj gjonash vetem duhet te kerkosh ahahah :P

hahahaahahahahaahahahahaahahahahahahahahahaahahaha hahahaa ku te vete mendja ty :P:rolllaughing::rolllaughing::rolllaughing::rolll aughing::rolllaughing:

King_Arthur
21-01-08, 11:22 AM
tek endrrat besoj :)

Inter
26-01-08, 02:02 PM
Ca te dalin te dalin, Jete eshte e mbushur me surpriza edhe do i pres po pyt kend si do jet fati im ect ect. Pergjigje nese besoj apo jo ... bo se di.

Embelsira
31-01-08, 04:05 AM
ne fakt besoj pak tek yjet e horoskopi pasi kur degjoj fjalen yjet me kujtohen caste te kendeshme edhe me pelqen te besoj ne to...

bUba_eLb
03-02-08, 11:33 AM
Keni harrur te shtoni

ALL OF THE ABOVE

Yes , besoj ... Pse ... sepse jan gjera qe me kan ndodhur dhe etj etj

;)

Tigri_verdheblu
29-02-08, 06:55 AM
Besoj tek falli ne letra

nemo
29-02-08, 08:00 AM
jo fare.

Ylli
29-02-08, 10:14 AM
Aspak.

Fatin tim e krijoj vet!

JetMir
13-03-08, 06:29 PM
Sbesoj fare

loli
26-03-08, 10:41 AM
Sbesoj fare

flavia
25-09-08, 04:09 PM
Njeriu si qenie njerzore nuk ka aftesi te parashikoj te ardhmen me letra,filxhan etj keto vetem se jane mashtrime per pesimistet paksa te gjejne shpresa ne ditet qe vijojne...shkurt nuk besoj fare....mirpo endrat mund te realizohen ralle ndonjehere.

tifozi
27-09-08, 04:55 PM
Jam dakort qe ne pjesen me te madhe ngjarjeve ne jeten tone jemi vete pergjegjrs, jo nuk i besoj parashikimeve te fatit, jane marrina dhe shume here trillohen nga vet fallxhoret.

arta
28-09-08, 04:23 PM
Nuk besoj fare,edhe pse ndonjeher kam frik se ndonje gje dhe ndoshta mund te qellojn..ku i dihet ama kryesorja dhe mbi te gjitha esht Allahu lart qe e cakton fatin ton dhe qe e din me mir te ardhmen ton.Ajo qe shkruhet nga Allahu nuk mund te ndryshohet e te parashihet nga te tjeret.

katia
23-10-08, 02:34 PM
une besoj shume tek endrrat e tek leximi i dores.para shume vitesh dikush me ka pare doren e te gjitha ato qe tha ajo jane realizuar brenda nje viti, e nuk ishin lajme te mira, ishin te gjitha paralajmerime semundjesh e vdekjesh.pike per pike sic tha ajo ndodhi, sic u thashe me pare brenda nje viti. qe atehere besoj shume tek leximi i dores po fatkeqsisht tashme ka shume sharlatane.e vetmja qe e kishte vertet dhunti te trasheguar me gjenerazione ishte kjo vajza qe ma pa mua, po qe tani nuk eshte me nje gjendje te shohe se sipas asaj qe thuhet ajo per te ruajtur kete dhunti duhej te mbetej tere kohen virgjereshe.sic duket ka heq dore me deshire nga kjo tradite familjare se sot eshte e martuar e me femije.e aq me teper qe kur shikonte doren kishte dhimbje te forta koke e me pas nuk ishte ne gjendje te reagonte per gati gjysem ore.nuk merrte asnje kokerr leku e jo te gjithe qe venin tek ajo mund te hynin.pranonte vetem ata qe i dukeshn njerez te mire e te paster.une e pata kete shanc e sinqerisht kam ngelur shume shume e befasuar.gjeti shume gjera te te kaluares sime po kur me parashikoi te ardhmen ajo ishte cishte.deri tani te gjitha ctha jane realizuar vertet do thoni jju sugjegjstion.jeton ne nje fshat te shqiperise une kam vite qe jetoj jashte.

Strato
26-02-09, 04:12 PM
Kur esht fjala per parashikimin e fatit pergjigja eshte : Sbesoj Fare.:D

cuni
28-02-09, 06:03 AM
me duken gjona koti perfundimisht, ndofta endrrat kane dicka te vertete.

guest
12-04-09, 12:11 PM
eshte dobesi te kerkosh te dish se cdo ndodhe e bejme nga frika dhe pasiguria. besoj se me doli thone keta mesiper. edhe une po tja fut kot per 15 minuta do dale nje gje... :p ecni tju tregoj fatin une pra, $5 per seance. jeta eshte e mbushur me vdekje, semundje, martesa edhe gezime normalisht qe "do dalin". perse kerkoni ta dini se cdo ndodhe? po te dish se do vdesesh nga makina sdo hipni ne makine me?

princesha6
13-04-09, 04:52 AM
Nuk besoj fare ne sende te tilla, mirepo ne endrra besoj por spo i komentoj pasi kane kuptime te ndryshme. Per ate arsye besoj ne Zot dhe me mjafton....

Romina
25-05-09, 01:54 PM
Nuk besoj fare te parashikimet e fatit, me duken shume palidhje keto gjera, gjithashtu as tek endrrat nuk besoj

sabah
05-10-09, 04:29 PM
Deri diku besoj tek endrat.Por ne fund te fundit endra eshte vazhdim i ngjarjeve te dites qe naten ato vazhdoje ne imagjinaten tone.Ndersa tek keto kategorite e tjera parashikuese nuk besoj fare.

Hot_Babe
24-10-09, 04:47 PM
me te thene te drejten ne fillim nuk i besoja filxhanit por do ti kur e kam par me kan thene ca gjera qe per tu habitur kan dal te verteta. pastaj varet se ku e shef sepse e kam par dhe tek te tjer por thon "do marresh lek" sikur se di une kete po punove edhe merr loool

pra besoj tek shikimi i filxhanit :D

cuni
15-12-09, 06:46 AM
Nuk besoj fare te parashikimet e fatit, me duken shume palidhje keto gjera, gjithashtu as tek endrrat nuk besoj

ti beson vetem ne filxhan!

Romina
15-12-09, 03:24 PM
ti beson vetem ne filxhan!

po po normal qe besoj ne filxhan se me ate fitoj buken e gojes...

Alkapone
16-12-09, 03:57 AM
Fati im o? eshte bere lesh e li o, skemi hic fat o vella :(

DELTA-FORCE
16-12-09, 04:03 AM
Fatin e krijon vet njeriu, s'vjen asiher vet!

sweet_s_shejtone
23-03-10, 02:20 PM
besoj...e kam provuar ne disa raste kete gje...

cuni
02-04-10, 04:39 PM
po na trego noi nji gjo mi lali se na bone kurioz....

4'D
03-05-10, 04:40 AM
Jo nuk besoj fare ne to

Nik Mano Fredda
17-11-10, 03:24 PM
mirmbrema te gjithve ! shpresoj te jeni gjall e shendosh pasi po shikoj vec postime te vjetra ..nejse, per temen : truri i njeriut kerkon gjithnje nje lidhje ...dicka ku te kapet dhe kjo quhet ngushellim shpirteror dmth gjith universi esht kaos (te pakten un si cdo njeri realist qe i mban syt e mend hapur) ...esht kaos dhe ska asnje lidhje me asgje ne vecanti, dhe truri i njeriut kerkon automatikisht nje lidhje per te krijuar nje rregull per te krijuar kontroll mbi kto dhe per mos te hyr ne panik dhe per tu kapur diku si prsh. kur mendojm sa hapeire ka ne univers e sa te vegjel jemi , kjo na ben te ndihemi vetem dhe cfare bejm kerkojm prsh alienet ose e kthejm mendjen tek toka dhe themi jam ne toke mese njerez e etj etj . si perfundim njeriu ne cdo kend kerkon mbeshtetje shpirterore ose te pakten psikologjike po nuk e vazhdoj me tej se hyjm ne temen fetare (ZOTI , dikush gjithnje mbi nivelin absolut me te cilin mund te kesh besim se do te ndihmoj ne raste te pamundura shembulli i lutjeve para vdekjes) .....

sabah
18-11-10, 09:24 AM
Besimi ne zot ,ne fe apo diku tjeter sic jane format e parashikimit te fatit jane ceshtje ndergjegje dhe cdo kush eshte i lire te besoje atje ku gjen veten.Megjithate do te thoja se besimi eshte dicka personale dhe askush nuk duhet te imponohet ose te imponoje te tjeret te besoje ne dicka qe per te nuk ekziston.

Rori
03-01-11, 09:47 AM
o Admin na aCaRRove nervat me kètè temè ,,,, gjyqyr iku ajo me ato me a** perjashta filloi kjo temè me tru mbi retè

cute'
04-01-11, 04:27 AM
Nuk besoj ! Ndoshta kjo per faktin qe jam natyre skeptike si & qe nuk jam shume supersticioze ...

shaqir
15-01-11, 06:57 PM
Nuk besoj apsulutisht, sepse ne te gjitha keto nuk ka asnje baze rreale dhe as te vertete, thjesht keto i bejne njerez te cilet kerkojne te perfitojne nepermjet genjeshtres, dhe ne qoftese ka nje gje qe i besohet ky eshte "zoti i plotfuqishem"i cili eshte vetem nje dhe vetem nje.

Esmira
19-07-11, 10:30 AM
nuk besoj se vetem Zoti e din fatin ton

cocaina fr
14-08-11, 06:50 AM
Besoj te horoskopi.Me pelqen ta lexoj ate sepse ne shumicen e rasteve parashikimet e tij dalin.

fiori
26-08-11, 11:57 AM
nuk besoj fare tek keto gjera

princesha
27-08-11, 09:35 AM
joooo, sbesoj

Eloidette
18-09-11, 01:54 PM
Kur jam ne shqiperi zakonisht per te kaluar kohen shofim filxhanin ajo qe me ka lene pa fjale se varet dhe nga menyrat vecse shume gjera qelluan te verteta !!!
E kam pare disa here dhe jo te gjitha por ne te shumten e rasteve me dalin !!
Horoskopin e lexoje kot kurioziteti por s'i besoje shume !
Enderrat i harroje sa zgjohem ne mengjes :D

cuni
27-09-11, 08:11 AM
o eloidete kur te vish here tjeter ne shqiperi, na boj noi zile qe te shikojme filxhan bashke...

Eloidette
30-09-11, 05:47 AM
ahahhaha e s'eshte e nevojshme se i kam gjetur menyrat ti shof dhe ketu
po erdha do ua them :) e i shofim ...
mua me thane rruge e telefonata e merzitje...me thane dhe Kryq....dhe 7 dhe 3 ohuuuu sa me dalin :P :P te gjitha :D

Arian demi
05-10-11, 08:20 AM
Absolutisht nuk jane te verteta,sepse te ardhmen nuk e di askush pervec Zotit.

Sybukura
18-10-11, 04:38 PM
besoj vetem ne Zotin

sarina
24-10-11, 02:10 PM
besoj verberisht tek ZOTI dhe jo tek keto gjera

sinjorita
17-11-11, 07:53 PM
Sinqerisht sbesoj fare tek asnje .BESOJ VETEM TEK ZOTI.Mendoj se ndonjehere kur njerzit jane ngarkuar me stres ose te merzitur ne momente te caktuara e ngushellojne veten duke u bere pak superticioze

sinjorita
17-11-11, 07:57 PM
romina une ne pergjthesi sbesoj as ne filxhan e as ne ndonje metode tjeter sa mire ishte te pinim nje kafe dhe ta provoja njehere pse jo te ma shihje filxhanin

toni_808
18-11-11, 06:04 AM
asgje nuk eshte e krijuar rastesishte ne kete bote, Allahu e di me se miri.

Romina
19-11-11, 06:53 PM
romina une ne pergjthesi sbesoj as ne filxhan e as ne ndonje metode tjeter sa mire ishte te pinim nje kafe dhe ta provoja njehere pse jo te ma shihje filxhanin

Sinjorita me duket se nuk e paske lexuar postimin tim te pare te kjo teme...
Megjithate po te na jepej mundesia mund ta pinim kafen edhe pa kthyer filxhanet.

imi..
30-11-11, 06:47 PM
besoj tek filxhani kur ma sheh per qef shoqja ime ..... nejse ajo ja fut kot po une e besoj............

cuni
06-12-11, 08:34 AM
po si e beso kur ajo ia fut kot!?

rezarta
13-12-11, 09:48 AM
une besoj te,endrrat sepse me dalin pergjithsisht.vetem endra qe pash mbrem nuk po me del akoma dhe po me torturon

Burrelse hesapi
13-01-12, 02:16 AM
As qe e kam ndermend te besoj per sot e nje mije vjet,fjale plkakash jane me te thene te drejten.

Eloidette
27-01-12, 08:33 PM
Zakonisht Kafene se pi se nuk me pelqen, por kur vete ne Shqiperi,
kemi nje komshi qe di te shofi filxhanin !
Gjate pasditeve ndodhte qe dhe une e pija kafene me mamin, xhaxheshat dhe kjo na shifte filxhanin.
E besoje deri diku, por KAM BESIM TE FORTE TEK NJE PERENDI AS NE FILXHAN AS NE FALLXHORE ETJ.
Nuk me pelqejne te tilla gjera !!

Dino Madrileni
14-02-12, 07:13 AM
mendoj se nuk duhet ti besojm asgjeje nga keto lart por duhet ti besojm zotit

Drita_ss
16-02-12, 12:09 PM
Une nuk besoj fare te asnjera nga keto

Melissa
29-03-12, 11:54 AM
Ehmm,une i besoj realitetit ;)

bruna bru
23-04-12, 03:01 PM
endrrat jan si nj shenj x ate qe mund te na ndodh

Analisti
01-05-12, 04:21 AM
Shum e vertet!
Habisen kur me thon: Po horoskopi qka kan ata te perfitojn?
Harrojn qe gazetat tona vetem per te shit me mir gazeten e shtojn edhe horoskopin pra edhe kjo si falli dhe bestytenit tjera ka efekt interesi per dike asgje tjeter!

ShabanCakolli
05-05-12, 12:55 PM
nuk besoj fare,kush don te i vije fati ,duhet dashur punen