PDA

Shiko versionin e plot : Si eshte puna me Trendafilat?

admin
18-07-07, 01:28 PM
http://albstation.com/iupload/rose.jpg
Nje pyetje per ju gocat e forumit.

Shpeshhere djemte jane ne dileme per blerjen e luleve ose trendafilave per nje vajze qe duan. Si do jete reagimi i vajzes?

Do thote "Sa te bukura, Faleminderit", apo do thote, "Do kesh bere ndonje gje te gabuar edhe do te me prishesh mendjen". Apo valle mos thote "Pse ske marre 12 po ke marre 6", ose kete tjetren... "pse i ke marre te bardha ... duhen te kuqe"

Sinqerisht nuk e kuptoj pse behet gjithe kjo zhurme per kuptimin e luleve qe dhurohen, jane te bukura , vijne ere te mire, dhe jane per JU! Une i dhuroj vetem per te pare se si i ndicojne syte vajzes qe dua, po ndonjehere vras mendjen se cfare po mendon.

A sdo te ishte me mire sikur te mos vinit re gjerat e vogla po ta shikonit per ate qe eshte ne te vertete: Nje dhurate nga dikush qe ju do!

scorpiog
18-07-07, 01:36 PM
per mua nuk ka rendesi se cfare lulesh jane apo se sa jane apo pse mi dhane.dhuratat jane te bukura cfare do qe te jene thjesht mendimi eshte cdo gje per mua dhe sidomos kur jane te pa pritura jane akoma me te bukura....

blingbling
19-07-07, 11:56 AM
une psh sjam ankuar ndonjehere, me pelqejne lulet, sidomos kur i marr ne befasi ose si surprise, me shkon buzeqeshja deri te veshet -love:D edhe 1 trendafil eshte boll per mua, jo 6 apo 12, ka te beje mendimi

borana
07-08-07, 11:02 PM
Admin nuk e di per personin qe do ti po per mua nganjhere ( Kshu si jam una ) Kur me dhurojne vetem lule ka te beje me ate ___Sorry baby kam harru se sot ishte ditelindja jote edhe u ndalova papritur per ti blere lulet e mos me thuash se harrova .

Me kupton shpesh here me ben te mendoj dicka te tille se ka harruar se cfare dite eshte sot .Por nuk jam mos mirenjohese . Nuk them asgje thjesht e mendoj dhe nganjhere eshte e vertete .

Edhe per mua nje trendafil i menduar per ty dhene qe kohe me pare ka me shume vlere se cdo diamant ne bote ,por kur harron dhe e merr sa per te thene bahhhhhhhhh se duroj dot . -merzitur-merzitur -merzitur

scorpiog
07-08-07, 11:05 PM
po pse mi rrush kshu ta beka?po beja mi 8 me dy cfare ben keshtu?!

borana
07-08-07, 11:07 PM
hahhaha po mi pse jo . Pse dukem une tip qe ma bejne 8 me dy kshu -wowlooooooool Lali personat qe ma punonin kshu er mua nuk vlejne fare fare . Jane sikur nuk egzistojne .

scorpiog
07-08-07, 11:09 PM
hahhaha po mi pse jo . Pse dukem une tip qe ma bejne 8 me dy kshu -wowlooooooool Lali personat qe ma punonin kshu er mua nuk vlejne fare fare . Jane sikur nuk egzistojne .

aaaaaaaaaa zemer hepra me kshu eshte mire...........

Stari
26-08-07, 08:05 PM
Trendafilat kane simbolet e tyre. Trendafili qe ka simbolin me te bukur eshte i kuq sepse do te thote dashuri. Eshte me te vertete nje moment romantik kur i dhuron nje trendafil te kuq nje femer dhe kjo veper mund te quhet madheshtore kur eshte e sinqerte.

scorpiog
26-08-07, 08:07 PM
sonte te paska kapur romantizmi................

Stari
26-08-07, 08:11 PM
sonte te paska kapur romantizmi................

Por une jam romantik si tip apo nuk e dije kete...:D

scorpiog
26-08-07, 08:28 PM
apappapapapppppppppppppapapppppppppp:D:D e dija

Stari
26-08-07, 08:39 PM
apappapapapppppppppppppapapppppppppp:D:D e dija

Shum mire:D

Solange
26-08-07, 11:47 PM

Shpeshhere djemte jane ne dileme per blerjen e luleve ose trendafilave per nje vajze qe duan. Si do jete reagimi i vajzes?

Do thote "Sa te bukura, Faleminderit", apo do thote, "Do kesh bere ndonje gje te gabuar edhe do te me prishesh mendjen". Apo valle mos thote "Pse ske marre 12 po ke marre 6", ose kete tjetren... "pse i ke marre te bardha ... duhen te kuqe"

Sinqerisht nuk e kuptoj pse behet gjithe kjo zhurme per kuptimin e luleve qe dhurohen, jane te bukura , vijne ere te mire, dhe jane per JU! Une i dhuroj vetem per te pare se si i ndicojne syte vajzes qe dua, po ndonjehere vras mendjen se cfare po mendon.

A sdo te ishte me mire sikur te mos vinit re gjerat e vogla po ta shikonit per ate qe eshte ne te vertete: Nje dhurate nga dikush qe ju do!

Heheh, me behet qefi qe shqetsohesh kaq shume se cfare do mendoj vajza per lulet qe mendon ti ti japesh.
Ne fakt diferenca eshte tek rasti apo arsyeja se pse po ja jep ti asaj keto lule. Pastaj, si gje e dyte cdo femer ka mendimet e veta per punen e luleve..

Per mua psh. Nese une kam ditelindjen apo eshte hera e par qe po te takoj ty on a date dhe ti me jep lule mua do me behej shume qefi (read, njeri romantik :P) dhe patjeter qe do te falenderoja dhe do mendoja qe me ke perzemer.
Nese, ne kemi kohe qe dalim bashk dhe jemi icik si ne ujra te rrezikshme nje tufe me lule do me thoshte qe ose ti po perpiqesh te rregullosh gjendjen ose po thua 'me fal' me kete tufe me lule. Prap nje 'faleminderit' do e merrje :P
Pastaj ngjyra e luleve ka te bej me personin qe po ja jep. Nese, ti ja jep nje shoqjeje atehere normale duhet te jen ngjyre te bardh ose ndonje ngjyre tjeter. Nqs behet fjale per te dashuren atehere e kuqja eshte me tradicjonalja dhe ne bot kuptimin internacjonal shpreh dashuri.

Sidoqoft, ne pergjithsi nje tuf lule si ka bere keq njeriut.

Im a sucker for those :D

kikirik
27-08-07, 05:34 PM
zonjusha, qeke si shpirt.
Na nje tuf rromantige.

http://www.martincoryellhouse.com/dynaweb/dyna_images/rose_bouqet.jpg

neryl
30-08-07, 04:01 AM
Lulet ne teresi apo trendafilat ne vecanti jane shprehje e dickaje dhe padyshim qe cdo femre i pelqen. Kur dikush te dhuron lule ai te vlereson dhe ti ske pse me doemos ti kerkosh arsyen pse. Tradicionalisht trendafili simbolizon forcen e ndjenjes dhe brishtesine sensuale te femres e cila personifikohet me petalet dhe karakterin surprizues te saj gjembat e trendafilit.-love-love-love

Stari
30-08-07, 08:50 AM
Lulet ne teresi apo trendafilat ne vecanti jane shprehje e dickaje dhe padyshim qe cdo femre i pelqen. Kur dikush te dhuron lule ai te vlereson dhe ti ske pse me doemos ti kerkosh arsyen pse. Tradicionalisht trendafili simbolizon forcen e ndjenjes dhe brishtesine sensuale te femres e cila personifikohet me petalet dhe karakterin surprizues te saj gjembat e trendafilit.-love-love-love

.Shum e sakte mendimi yt

Po sikur te te jap une nje buqete me trendafila ty ca behet?:D

Amantia
01-09-07, 06:12 PM

!

Vete akti i dhurimit eshte dicka e bukur dhe e vecante por ky mendimi ketu ishte akoma me i vecante.......:)
truri perbehet nga dy hemisfera ...ajo analitike dhe ajo praktike ..........cunat kane me te zhvilluar hemisferen praktike, gocat ate analitike...por ky mendimi yt e rrezon poshte hipotezen ........sepse ti ne ket rast ke qene teper analitik :D

Solange
02-09-07, 08:05 PM
zonjusha, qeke si shpirt.
Na nje tuf rromantige.

http://www.martincoryellhouse.com/dynaweb/dyna_images/rose_bouqet.jpg

awww, flm kikiriku. :D

neryl
03-09-07, 03:58 AM
.Shum e sakte mendimi yt

Po sikur te te jap une nje buqete me trendafila ty ca behet?:D

Me shume kenaqesi o flori. Te puth fort po shume fort ama.:):):):)

ida19
06-10-07, 08:16 PM
Se per cfare arsye e ka bere eshte pune per ate (nqs e ka per ndonje prapesi une do e marr vesh) une vleresoj xhestin dhe idene,pak reendesi kane lulet( adhuroj zymbylat,tulipanet,trendafilat gonxhe te kuq dhe karafilat e kuq-----por i peelqej te gjitha lulet)

SEND_ME_AN_ANGEL
23-11-07, 11:19 AM
Admin ti po qe qenke ne dileme :P mbilli trendafilat ne bahce me mire, dhe ske pse te vrasesh mendjen kur duhet ti blesh sa duhet te blesh etj. sa here qe te mbije nje trendafil, trrrak kepute dhe jepja :D

une kisha nje dyshim tjeter ne fakt. kur dhurohen cokollata mes 1 cuni e 1 goce ca domethene?

po kur dhurohet parfum ose after-shave? (dmth me kane dhuruar mua parfum e after shave, jo se i kam bere une ndonje goce dhurate te tille, se mos keqkuptohemi :P)

Heeeeeeeeeeeeeeeeeelp

scorpiog
23-11-07, 07:20 PM
Admin ti po qe qenke ne dileme :P mbilli trendafilat ne bahce me mire, dhe ske pse te vrasesh mendjen kur duhet ti blesh sa duhet te blesh etj. sa here qe te mbije nje trendafil, trrrak kepute dhe jepja :D

une kisha nje dyshim tjeter ne fakt. kur dhurohen cokollata mes 1 cuni e 1 goce ca domethene?

po kur dhurohet parfum ose after-shave? (dmth me kane dhuruar mua parfum e after shave, jo se i kam bere une ndonje goce dhurate te tille, se mos keqkuptohemi :P)

Heeeeeeeeeeeeeeeeeelp

cokollata,parfumi ose afteshave jane shenja qe nje femer te pelqen si mashkull,jo si shok dhe sidomos parfumi,kjo eshte e provuar...........................

SEND_ME_AN_ANGEL
24-11-07, 12:17 AM
thank you very much scorpiog :D fjala jote ne vesh te Zotit ishalla

Melody
24-11-07, 02:58 PM
un kam nigju qe nqfse i blen te dashurit parfum dmth esht shenj ndarje... lol

nejse per ket te trendafilave... nuk e di pse esht percaktu vetem trendafila ne fakt se un si kam aq shum qef... gjithsesi te bardhet me pelqejn me sh se ngjyrat e tjera

http://img219.imageshack.us/img219/5784/34290299025f57154daos6.jpg

SEND_ME_AN_ANGEL
24-11-07, 03:58 PM
u ndava dhe une dmth pa u lidh akoma :p ok qe tani jam zyrtarisht single

Melody
24-11-07, 04:01 PM
ahahaha
kto jan cthot populli shqiptar kshuqe si dihet lol

bella
25-11-07, 01:06 PM

Shume e thjeshte...........Nese trendafili do dhurohej ne menyren me te thjeshte e te papritur (dmth jo pervjetor apo feste) atehere ne vajzat pasi bejme analizen tone :) ...........sigurisht qe vleresojme mendimin e te dashurit tone.....Madje lumturohemi dhe e shperblejme ate :)

p.sh....Para disa ditesh,kur dola nga puna dhe pashe nje surprize te bukur,mendja ime nuk analizoi asgje perkundrazi u ndjeva e vleresuar dhe e dashuruar......Ishte i fejuari im me nje tufe lulesh ne mes te tufes nje trendafil blu (ngjyra ime e preferuar).........Ishte nje xhest dhe nje mendim me tha ai: qe me erdhi papritur kur po vija te te merrja nga puna............PRA NDODH EDHE KESHTU....TE MOS BEJME SHUME ZHURME NESE MENDIMI I PERSONIT QE DUAM ESHTE NJE SHENJE E PASTER DASHURIE :)

Driloni
29-02-08, 06:32 PM
ah, kjo tema enkas per gocat

katia
27-10-08, 04:03 PM
ne qoftese do ishim ne fillim te lidhjes sinqerisht do me behej shume qejfi nese do merrja b ndonje dhurate suprize, po nese do ishim ne lidhje te konsoliduar prej kohesh e sidomos nese do ishte tip qe nuk preferon suprizat, dhurata e tij do me vinte shume ne dileme.mbase do ishte dhe e sinqerte po une realisht do mendoja nese fshihej gje tjter mbas kesaj dhurate te papritur.