Shiko versionin e plot : propozim 'serioz'
sweet_s_shejtone
07-01-08, 12:37 AM
Ketu mund ti propozoni nje anetari ose anetareje te forumit e ti shprehni 'dashurine tuaj te madhe'....hajt te shohim kush propozon me bukur....:makefun::makefun:
P.S..mos guxoje njeri mos e pranoje propozimin eeee...:chair:
sweet_s_shejtone
07-01-08, 12:43 AM
SUPER-FIGO
07-01-08, 09:08 AM
amore tutta la notte ti sognavo,non so perche.
forse non mi ami..........
e thash italisht sepse me vjen me mire.........keshtu di ti propozoja njares.
:fyou:
Ja edhe propozimi ime "serioz":
1.Nese nuk me pranon ne 10 ditet e ardheshme, do te te ndodhe nje e keqe qe do ta mbash ne mend tere jeten.
2.Nese nuk me pranon ne 100 ditet e ardheshme do te ndodhe nje katastrofe e ti do te jesh ne qender te saj.
3.Nese nuk me pranon kurre ishalla te perfshin tsunami...
sweet_s_shejtone
07-01-08, 10:09 AM
ju te dy siper cjane kto propozime ne pergjithsi keshtu....:chair:..nuk pranohen duhet te drejtoheni me emra.....ah hileqare ju...:makefun:
ju te dy siper cjane kto propozime ne pergjithsi keshtu....:chair:..nuk pranohen duhet te drejtoheni me emra.....ah hileqare ju...:makefun:
Nuk e vure re qe te ishte drejtuar ty hahahhahahahahaahah kujdes pergjigjen hahahahhaa:makefun:
qukapiku
07-01-08, 10:41 AM
propozoj bellen
e dashur kam koh qe ndjej dicka per ty por nuk ta kam shprehur tani qe mu dha rasti po te deklaroj dashurine time te paster qe kam dhe do kem gjithmone per ty te dua dhe do te te dua derisa te jem ne kete bot
i joti qukapiku :) :)
prano se ske munci tjeter :)
nga qukapiku jot i dashur
sweet_s_shejtone
07-01-08, 12:14 PM
sweet_s_shejtone
07-01-08, 12:21 PM
KY PROPOZIM ESHTE PER DASHURINE E JETES SIME,PER VAJZEN E ENDRRAVE TE MIA,PER TY E DASHUR,PER TY MELODY..E DI QE KTE DASHURI E KAM MBAJTUR BRENDA MEJE,,POR SOT U BERA I FORTE DHE MORA GUXIMIN TE TE SHPREH GJITHCKA NDJEJ PER TY..
KTO QE PO TE SHKRUAJ POSHTE JANE VETEM PER TY JETA IME::::
NESE E LEXON KTE MESAZH DO TE THOTE SE ME DO
NSE E LEXON PRAP DO TE THOTE SE ME ADHURON
NESE E LEXON PER TE TRETEN HERE DO TE THOTE SE DO TE BEHESH GRUAJA IME
DHE NESE ME KTHEN PERGJIGJE DO TE THOTE SE NUK JETON DOT PA MUA
MY HEART,MY MY LOVE MY LIP.........
I YTI PERGJITHMONE.... ERGYSI ....:shkelsyrin::shkelsyrin::shkelsyrin:
blingbling
07-01-08, 02:46 PM
Hahahahahahaha Ergys, me mallengjeve :makefun:
Me habiti propozimi i figos qe ne fund ja kishte fut me gisht LOL
sa per mua.... skam nevoj me propozu, jam e fejume :D
KY PROPOZIM ESHTE PER DASHURINE E JETES SIME,PER VAJZEN E ENDRRAVE TE MIA,PER TY E DASHUR,PER TY MELODY..E DI QE KTE DASHURI E KAM MBAJTUR BRENDA MEJE,,POR SOT U BERA I FORTE DHE MORA GUXIMIN TE TE SHPREH GJITHCKA NDJEJ PER TY..
KTO QE PO TE SHKRUAJ POSHTE JANE VETEM PER TY JETA IME::::
NESE E LEXON KTE MESAZH DO TE THOTE SE ME DO
NSE E LEXON PRAP DO TE THOTE SE ME ADHURON
NESE E LEXON PER TE TRETEN HERE DO TE THOTE SE DO TE BEHESH GRUAJA IME
DHE NESE ME KTHEN PERGJIGJE DO TE THOTE SE NUK JETON DOT PA MUA
MY HEART,MY MY LOVE MY LIP.........
I YTI PERGJITHMONE.... ERGYSI ....:shkelsyrin::shkelsyrin::shkelsyrin:
gysoo te paska kap frymzimi modh mer dreq lol :makefun: shum flm per propozimin zemra po ma bon bam bammm kam gjith ditenn :P
Me porpozo mua moj shejtane se edhe une jam pak shejton e na lindin femijet duble duble hahhahahaha:q
sweet_s_shejtone
08-01-08, 11:56 AM
Me porpozo mua moj shejtane se edhe une jam pak shejton e na lindin femijet duble duble hahhahahaha:q
Ylli..po me grune e ke rregullu muhabetin se te nxjerr perjashta e qyqja mi none pastaj...:makefun::makefun:.shejtonet po i boj me jetmirin se pranoi ky me duket...
Ylli..po me grune e ke rregullu muhabetin se te nxjerr perjashta e qyqja mi none pastaj...:makefun::makefun:.shejtonet po i boj me jetmirin se pranoi ky me duket...
sweet_s_shejtone, me duket se e meritoj nje shperblim te majme qe e binda jetmirin te te propozoj hahhahahah.
Ihaaaaaaaaaaaaaaa shkova une nen jorgan me gruan paappapappa:shkelsyrin:
kikirik
08-01-08, 04:38 PM
e pse kto antaret doni me kap ju mer? hqahhahah qyqa
po shkoni kapni ndonje ne realitet dhe leni virtualitetin ne venin e vet :byce:
Gonzillas
08-01-08, 05:45 PM
Per ty BlingBling:Un te propozoj ti thjesht pa romane e pa fjal dashurie po te ofroj nje dark ne nje restorant . a pranon?
kikirik
08-01-08, 06:03 PM
lol eshte e fejume bling blingu pra mo
blingbling
08-01-08, 10:30 PM
Per ty BlingBling:Un te propozoj ti thjesht pa romane e pa fjal dashurie po te ofroj nje dark ne nje restorant . a pranon?
Ncuq, lol, po ta sjell dhe burrin? :D
DELTA-FORCE
09-01-08, 09:02 AM
Une dua te propozoj ORGANZA qe je kaq e mire si shpirt...
Te dua te adhuroj
Pa ty ORGANZA smund te jetoj
Te dua te adhuroj
ajde lidhemi se pa ty s'mund te jetoj...
A pranon a S'pranon?
gysoo te paska kap frymzimi modh mer dreq lol :makefun: shum flm per propozimin zemra po ma bon bam bammm kam gjith ditenn :P
ah e dashur MELODY,gjithsesi nuk me ktheve pergjigje te sakte a pranon apo jo:set:kte ta kushtoj vetem ty::::::
E DI SE TE KAM SHOQE FORUMI
E DI SE ME KE SHOK FORUMI
KESHTU E BERI PERENDIA
QE TEK MUA TE LINDTE DASHURIA.
NDOSHTA NUK TE PELQEJ
NDOSHTA TE NERVOZOJ
POR TE THEM TE DASHUROJ.
ESHTE MARREZI PER MUA
E DI SE GABOVA
SHOQE FORUMI TE PATA
POR TE DASHUROVA.
HE PRANON,,,,SE UN JAM DUKE:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q
blingbling
09-01-08, 01:15 PM
Awwwwwwwwwwww
:mfr_closed2:
Awwwwwwwwwwww
:mfr_closed2:
PER CFAR U CUDITE BLING:mad:
Melody hec aty prano per ergysin a nuk e sheh se nga zemra po te shkruan.
Ps. eshte djali me i mile dhe me i bukul i folumit :)
ergys pse me nerva ti me bling lol
me fal se ke bo edhe gjith ate propozim... po un jam non me shum fmi lool
jetmir ta paska vjedh ty titullin kshu :p
MIRE MELODY SI TE DUASH:q:q:q:q:q:q:q:q:q:
SHPRESOJ MOS TE PENDOHESH ME VONE:q:q:q:q:q:q:q:q:
TE PAKTEN ATE TE PELQEU POEZIA?????????
:winner_third_h4h:yes ishte shum e bukur :D
blingbling
09-01-08, 03:17 PM
PER CFAR U CUDITE BLING:mad:
un nuk u cudita, po te cuditesha do thoja UAAAAAAAAAA?? ska gje qe se kuptove, eshte shprehje per ata qe flasin anglisht :P
Dielli_
09-01-08, 05:59 PM
Un po propozij me short me bo punen e ksaj qe i thuni ju...cili e kap te paren, le ta marr...cili te dyten, le te pret ne radhe per te treten, se e treta i perket te katres...hhahhahhhhaha...looool
DarkAngel
10-01-08, 06:55 AM
ti per mua je mendimi i pare kur zgjohem ne mengjes une per ty ul qiellin ne toke diten e bej nate e naten e bej dite :D.vras te gjithe jevgjit e lagjes.rri 4 dite pa buke.
Gonzillas
10-01-08, 11:00 AM
Ncuq, lol, po ta sjell dhe burrin? :D
ok ateher ti mere burin kurse un do ti mar 2 vajzat e mia dhe gruan nuk e mar sepse do te vi tete propozoj ty e dashur blingbling :D:D:D:D:D:D
blingbling
10-01-08, 06:29 PM
ti per mua je mendimi i pare kur zgjohem ne mengjes une per ty ul qiellin ne toke diten e bej nate e naten e bej dite :D.vras te gjithe jevgjit e lagjes.rri 4 dite pa buke.
hahahahahahahahahahahaha e forte kjo
blingbling
10-01-08, 06:32 PM
ok ateher ti mere burin kurse un do ti mar 2 vajzat e mia dhe gruan nuk e mar sepse do te vi tete propozoj ty e dashur blingbling :D:D:D:D:D:D
:mfr_omg:
sweet_s_shejtone
11-01-08, 10:10 AM
Darku dashke me shu zaraniken gjithe mo djale...haha uuu cu shkriva.:makefun:..4 dite pa buke duke ngrene cokollata...
:makefun:
ihhihiihihi.... jo moj cfar te vjedhme titulli. Kuptohet pas meje :makefun:
sweet_s_shejtone
11-01-08, 10:22 AM
ah e dashur MELODY,gjithsesi nuk me ktheve pergjigje te sakte a pranon apo jo:set:kte ta kushtoj vetem ty::::::
E DI SE TE KAM SHOQE FORUMI
E DI SE ME KE SHOK FORUMI
KESHTU E BERI PERENDIA
QE TEK MUA TE LINDTE DASHURIA.
NDOSHTA NUK TE PELQEJ
NDOSHTA TE NERVOZOJ
POR TE THEM TE DASHUROJ.
ESHTE MARREZI PER MUA
E DI SE GABOVA
SHOQE FORUMI TE PATA
POR TE DASHUROVA.
HE PRANON,,,,SE UN JAM DUKE:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q:q
papapa cvfare pizie,...Melody prano mi dreq se ditka dhe me shkru pizi ky....::makefun:
Dredhza
11-01-08, 05:05 PM
Melody mire e kane JetMiri dhe sweety prano per ergysin dhe do e bejme nji dasem ketu ne forum :makefun::makefun:
Dielli_
12-01-08, 09:36 AM
Dredhza pse o mii s'po ta bojn i propozejshen ene ty, ti je goce e mil. Ja un po ta boj ni propozim, kshu: Dredhza, emm...kshu...po filloj ene i here prej fillimit...Dredhza...Jom i cun me emlin Diell, kom Hidrogjen sa dush, jom fans i madh i lunaparqeve, do vish edhe ti me mu me bo i gjiro ke parku apo refuzon se te dhembin shputat e kembeve me ec shume ne kom...hihihihihihihihi....?!
Dredhza
12-01-08, 01:06 PM
Dredhza pse o mii s'po ta bojn i propozejshen ene ty, ti je goce e mil. Ja un po ta boj ni propozim, kshu: Dredhza, emm...kshu...po filloj ene i here prej fillimit...Dredhza...Jom i cun me emlin Diell, kom Hidrogjen sa dush, jom fans i madh i lunaparqeve, do vish edhe ti me mu me bo i gjiro ke parku apo refuzon se te dhembin shputat e kembeve me ec shume ne kom...hihihihihihihihi....?!
Dielli ke emer te madh por je i vogel per mua :makefun: :makefun: :mfr_closed2:
Melody mire e kane JetMiri dhe sweety prano per ergysin dhe do e bejme nji dasem ketu ne forum :makefun::makefun:
ahahha po fmit ti lej ne rrug mi uaa :p
Dielli_
12-01-08, 01:40 PM
Dielli ke emer te madh por je i vogel per mua :makefun: :makefun: :mfr_closed2:
Po pse o mi i logel...Une s'ta bera propozimin per lidhje serioze, just for walking, that's e tera...hihihihihi.... ene plus asaj, do isha qmallur me ate bukurine tende, sic e thote ene ajo kenga...loool
nejse nejse...vec me bere me :q
Dredhza
12-01-08, 01:45 PM
Te keqen vec femijet mos i le ne rruge...sa per dasme do kemi ndonje martes tjeter se shume propozime "serioze" tjera ka ...po e martojme Jetmirin ateher...:makefun: :makefun: :makefun:
hahhaha po pra jetmirit i ka ardh rradha lol
Pse moj cka ju dukem une.... a burr per te martuar jam une :makefun:
Jo as mos u pregaditni se nuk ju theras ju te dyjave ne daresem kur te martohem:makefun:
Dredhza
13-01-08, 01:02 PM
Me fton, sme fton Ti...mua aty do me kesh:makefun: :makefun: :makefun:
e kush ma shpjegon domethenien e kesaj teme mua.
sweet_s_shejtone
14-01-08, 12:35 AM
nemo si gjithnje menefregist.....i madh je....:)mund te luftosh dhe ti per mbrojtjen e pronave te tua,.....hahaha...
Pse moj cka ju dukem une.... a burr per te martuar jam une :makefun:
Jo as mos u pregaditni se nuk ju theras ju te dyjave ne daresem kur te martohem:makefun:
ahahhaa sme fton ti mu??? po pse ke do kesh ul ti ke tavolina kryesore... ste hecen dasma mar pa muu po leje ate muhabet lol
Epo erdhi koha te bej edhe une nje propozim shume "serioz":
Bella oj bella do te te vij ke dera
Nga babai yt te kerkoje te me lej
Nje nate me ty te "flej"
Ndoshta edhe nuk do bejme gjume
Por bashk do te kuvendojme
E nese na shkon mire biseda
Rrugen se bashku mund ta vazhdojme?! - si thua ti?:shkelsyrin:
kikirik
14-01-08, 11:34 AM
merre me long plako
sweet_s_shejtone
15-01-08, 10:25 AM
merre me long plako
kikiriko ene ti nemo...po ju jap pergjigje tani per temen...ne forum o njerez ne futemi per te kaluar kohen per te folur e qeshur per te zene shoqeri te re dhe kjo teme eshte nje menyre per te folur me njeri tjetrin pa i marre gjerat seriozisht...por kam pare se as kjo teme dhe as temat e tjera qe ndoshta jane me serioze nuk ju bejne ta vini trurin ne pune e te postoni dicka qe ia vlen.....hajt kalofshi mire...:)
SUPER-FIGO
16-01-08, 10:48 AM
une Po Nuk E Pash .nuk Mund Ta Propozoj.....
blingbling
16-01-08, 07:08 PM
une Po Nuk E Pash .nuk Mund Ta Propozoj.....
Me pelqeu pergjigjia jote
Channel X
16-01-08, 07:33 PM
Une per te propozuar smundem,se si njof mire njerezit, sot u antarsova, por po te me propozonte dikush do te kisha pranuar, sigurisht virtualisht si fillim.
flm shume per shpjegimin.
fillusja temes shume agresive dukesh.skam prona me mbrojt une.
Une per te propozuar smundem,se si njof mire njerezit, sot u antarsova, por po te me propozonte dikush do te kisha pranuar, sigurisht virtualisht si fillim.
hajt se po te propozoj une per fillim....:busted_red:
sweet_s_shejtone
19-01-08, 06:37 AM
hajt se po te propozoj une per fillim....:busted_red:
Ylli propozoji njehere po kam frike se do te te pranoje pa i propozu hic...:makefun::makefun:
Ylli propozoji njehere po kam frike se do te te pranoje pa i propozu hic...:makefun::makefun:
Po kam frike nga gruaja moj sweet_s_shejtone, se me flirtu ne forum nuk ben!
Megjithate une do ti propozoj kesaj Channel X se tybe emer te bukur paska mu sikur kanali i Suezit...
Oj e nderuara Chanel X,
Me mė marre nuk tė bjen mirė
Por mė kishe plotėsuar njė deshirė,
Qė gjumin mos ta bėj vetė
Mė kishe bėrė pakės hyzmet (sherbim):shkelsyrin:
Kush do me me propozu lirshem jam :p
Me ka marre malli ta ndaloj ne rruge kur te del nga shkolla sweety_s_shejtone dhe ti them duke mu dridhur buzet "goce, a ka mundesi 1 minut... hej ndalo moj se nuk haj njerez una... ndalo moj se lash nam ne mes te rruges..."
Si mendoni a do te pranon ? :rolllaughing::rolllaughing::rolllaughing:
sweet_s_shejtone
26-01-08, 10:14 AM
Me ka marre malli ta ndaloj ne rruge kur te del nga shkolla sweety_s_shejtone dhe ti them duke mu dridhur buzet "goce, a ka mundesi 1 minut... hej ndalo moj se nuk haj njerez una... ndalo moj se lash nam ne mes te rruges..."
Si mendoni a do te pranon ? :rolllaughing::rolllaughing::rolllaughing:
ore pse pyet kto ti me pyet mu...:makefun:sigurte qe pranon te ndaloje por i ziu ti se duhet te paguash kafet pastaj...:makefun:
ore pse pyet kto ti me pyet mu...:makefun:sigurte qe pranon te ndaloje por i ziu ti se duhet te paguash kafet pastaj...:makefun:
A vetem kaq, aq lehte do te shpetoj? -merzitur
scorpiog
26-01-08, 10:38 PM
shume propozime,por asnje ti pranoje,jam me kikirikun.............
PaFjalė.com