Shiko versionin e plot : Komplimenti me i cuditshem qe keni marre...?
blingbling
12-12-07, 09:05 PM
Me thoni pak ca komplimentesh te cuditshem keni marre. Komplimente qe ju kane bere per te qeshur, a ju kane bere te mendoni: "ca ishte ajo ashtu?" etj, dmth te kesaj natyre nqs me kuptoni :D
ahahaha kto komplimentet me te cuditshme gjithmon me ndodhin me shqiptaret... kte ver ne shqipri me ndaloj nji katunar po ca katunari te them qe e kishte te shkrujtme ne ball edhe i dukeshe vetja seksii... filloj tme kendonte nji nga ato kenget qe kishin dal ne mod atje... tip andi shkoza... zemra prap te don ahahah
isha bashk me motren per nja 5 min te mira kemi ngel vetem duke qesh edhe ai vazhdonte te kendonte e kishte mar seriozisht lol
blingbling
12-12-07, 09:22 PM
:rolllaughing::rolllaughing:
ahahaha kto komplimentet me te cuditshme gjithmon me ndodhin me shqiptaret... kte ver ne shqipri me ndaloj nji katunar po ca katunari te them qe e kishte te shkrujtme ne ball edhe i dukeshe vetja seksii... filloj tme kendonte nji nga ato kenget qe kishin dal ne mod atje... tip andi shkoza... zemra prap te don ahahah
isha bashk me motren per nja 5 min te mira kemi ngel vetem duke qesh edhe ai vazhdonte te kendonte e kishte mar seriozisht lol
blingbling
12-12-07, 09:27 PM
Kurse une njehere duke ecur ne rruge, sa po kthehesha nga puna e lodhur duke ikur per shpi, degjoj nje ze "O my god i love your feet!" Ngrita koken e habitur te shifja kush ishte, thash noi gay se ata flasin ashtu, por jo ishte nji gangsterr mexican hahahahah
Edhe tja kam kputur nji shpejtesie thash qyqe ca qeka ky rob i ktill, noi njeri me foot fetish!:makefun:
ahahahha thats pretty weird lloj lloj modash mi :P
sweet_s_shejtone
13-12-07, 11:39 AM
Kurse une njehere duke ecur ne rruge, sa po kthehesha nga puna e lodhur duke ikur per shpi, degjoj nje ze "O my god i love your feet!" Ngrita koken e habitur te shifja kush ishte, thash noi gay se ata flasin ashtu, por jo ishte nji gangsterr mexican hahahahah
Edhe tja kam kputur nji shpejtesie thash qyqe ca qeka ky rob i ktill, noi njeri me foot fetish!:makefun:
shume e bukur kjo...haha sa qesha...
ndonje gje e cuditshme sme ka ndodh....:)
VajzaVlonjate
21-12-07, 12:08 PM
Komplimenti me i cuditeshem qe une kame mare ishte per thonjte e dores.
nje grua ketu tek puna me tha ooo ti i ke thonjte shume te bukur, pavarsishte qe manykuri kishte ikur ne gjysmat e thonjve :P
sa sy te bukur qe paske
uffffffffffff thash mos je gje e pire se une jam mesuar me ik mbushu ose sa i shemtut qe je:confused:
ORGANZA
05-01-08, 08:54 PM
Thojne per mua "qingji i mire pi dy nena" ...s'konsiderohet tamam kompliment, por megjithate kete ma vejne ne dukje perhere,
PaFjalė.com