PDA

Shiko versionin e plot : A lendon virtualiteti njesoj si realiteti..?

sweet_s_shejtone
10-12-07, 12:44 AM
Edhe ketu si ne realitet kemi krijuar nje bote tonen me simpatira e antipatira ...pyetja ime eshte a lendon virtualitei njesoj si realiteti?...Edhe pasi mbyllni pc_ne a mendoni me per ato qe keni shkruar e thene ketu?...:)

Dielli_
10-12-07, 05:20 AM
Thjeshte, ne virt beje teater dhe sapo mbyll PC-ne harroj personazhet me te cilat kisha komunikuar, sepse jo qe eshte e felliqur kjo bota e virtit, por qe ne esence permban virusin H5N1, hahahahha...looool! Por, ka perjashtime, nganjehere me kujtohen personazhet e virtit, qe kam shume, dhe zakonisht me kujtohen ato qe me lene pershtypje te mire, ato qe kane thene ndonje fjale te bukur, dhe e marr, e mermerise neper dhembe sikur te isha duke recituar poezin e Ismail Kadarese: "Gjenerali Moisi"...!!!
Thjeshte dhe bukur, harroje te gjitha, por beje perjashtime ne raste te vecanta...! :) :D

Dredhza
13-12-07, 03:55 PM
Mendoj qe jo nuk lendon...vetem ne rast se e lejon veten deri ne ate pike sa virtualisht te lidhesh me shume "dike", dhe i lejon akses qe tet lendoj...perndryshme ska pse lendohesh...:shkelsyrin:

Melody
13-12-07, 06:21 PM
po njisoj si ne realitet i bi ashu... smund te lendoj asnjeri pa leje ;)

Solange
21-12-07, 10:39 PM
Mendoj qe jo nuk lendon...vetem ne rast se e lejon veten deri ne ate pike sa virtualisht te lidhesh me shume "dike", dhe i lejon akses qe tet lendoj...perndryshme ska pse lendohesh...:shkelsyrin:

Pergjigje e bukur dhe e sakte. Komplet dakort. :)

blingbling
21-12-07, 11:26 PM
kurse un spo e marr vesh postimin me siper me sa po shof nuk eshte pergjigjur temes "saktesisht"
postuesja e pare tha: "Edhe pasi mbyllni pc_ne a mendoni me per ato qe keni shkruar e thene ketu?... "
dhe ajo "te lidhesh me dike dhe ta lejosh te te lendoje" me duket sikur nuk hyn ketu dhe se postuesja e pare e kishte fjalen per postimet e forumit dhe jo per lidhjet:set:mesa kuptova ( pastaj mendoj edhe e lidhur edhe e palidhur, kur dikush te lendon, te lendon ste merr leje)

Nejse, sa per tu pergjigjur temes.... besoj se shume njerez e kane me te lehte per tu shprehur me shkrim, virtualisht dhe jo balle per balle, pra shume veta mund te shprehen lirshem pa e "vrare" mendjen dhe nga nje ane mendoj se tregon shume per ate person. Anyways, personalisht ka raste kur postoj dhe nuk e kontrrolloj postimin ose te shkoj te hap kompjuterin edhe te lexoj postimet sepse mos kam "ofenduar a lenduar" njeri. Ka raste qe shkruaj gjera qe sduhet ti shkruaj por cti besh ai eshte mendimi im pavaresisht se disa persona "ofendohen apo lendohen". Nuk mund te hiqem si nje person qe sjam. Por ka dhe raste qe mendoj per gjerat qe postoj dhe mundohem ta kontrrolloj vehten mos i ngeli hatri njeriu, edhe pse ka njerez qe sduan tja dine ose nuk i marrin serjozisht postimet. Por qe te mbyll PC edhe te rri te vras mendjen per nje Postim, jo ate se bej, kur e ndjej vehten te ofenduar me vjen inat por dhe sic mund ta keni vene re nuk me rri byca pa i thene atij/asaj personit se si ndjehem:)

JetMir
22-12-07, 06:57 AM
Tani sa i perket pyetjes, nuk e kuptova per cfare lendimi po flitet?
Per lendim virtual te dashurise apo lendim koti me muhabete forumi :D . Nese eshte kjo e dyta nuk ka pse te te lendoje e te kesh mendjen aty pasi ta mbyllesh PC.

Bruno
25-12-07, 08:01 PM
Ka Raste Kur Lendon Shume Edhe Virtualiteti, Por Realiteti Pak Me Shume!

sweet_s_shejtone
06-01-08, 02:02 PM
per lidhje apo jo une mendoj se lendon sidomos kur behet fjale per lidhje e njohje ne internet....diku lexova qe interneti eshte teater ku luhet por une mendoj se kto qe themi ktu jane mendimet tona ndoshta te shprehura me lirshem se ne realitet...

Ylli
07-01-08, 01:44 AM
Shkurt: PO

King_Arthur
08-01-08, 06:55 AM
une mendoj se po :)

Gonzillas
10-01-08, 12:40 PM
Thjesht Jo

Inter
27-01-08, 11:39 AM
Yes, it does sometimes