PDA

Shiko versionin e plot : a ju tremb dashuria...

selina 87
05-12-07, 10:31 AM
A ju tremb dashuria kur shikoni qe ajo merr permasa serioze e per te do duhet te hiqnit dore nga e ardhmja arsimimi e gjera te tjera...?:)

JetMir
05-12-07, 10:46 AM
Nuk me tremb nese merr permasa serioze. Ndersa nuk do te kisha lene arsimin per shkak te dashurise, do ta vazhdoja kete te fundit. Po nese nuk me "lene" atehere do me vinte keq po do duheshte te ndahem nga X.

SEND_ME_AN_ANGEL
05-12-07, 03:59 PM
nuk ka pse te lihet arsimimi per "dashurine". eshte budallallek me brire. nqs nje njeri e do dhe te do, nuk mund qe ai njeri te te detyroje te lesh arsimin e karrieren tende. mua s'me tremb per vete dashuria

admin
05-12-07, 04:15 PM
Arsimi lihet per dashurine, se po le arsimin e vazhdon me vone, po le dashurine ske ku e gjen me ;)

Melody
05-12-07, 04:46 PM
eee posi edhe tja lesh ne dor partnerit psh kur te maroj dashuria ti ti kthehesh shkolles....

s'do kisha per ta len dhe bashkohem me angel qe ska pse te detyroj njeri te besh cfardo gjeje biles nqfse te dun aq shum duhet te ndimojn jo tfusin stress kot

admin
05-12-07, 04:51 PM
Ashtu nuk me detyron njeri mua... se e kam koken shkemb, por me vullet te lire, do e sakrifikoja. Sepse ta kalosh jeten pa dashuri eshte me keq sesa pa shkolle :shkelsyrin:

Melody
05-12-07, 04:56 PM
qekur duhet te zgjedhesh o njeren o tjetren....

admin
05-12-07, 04:58 PM
Se po luajme ping-pong, ne nje situate te supozuar.

Te dyja nevojiten, per mua dashuria ka me shume rendesi

Leopard
05-12-07, 06:22 PM
Nuk ja vlen ta lesh arsimin per shkak te dashuris -merzitur,ndersa dashurin per shkak te arsimit ndoshta...:mfr_closed2:

nemo
06-12-07, 03:56 PM
nuk besoj se ka arsye per tu trembur thjesht eshte dicka e bukur per aq sa zjat mbase edhe perjetesisht.

sweet_s_shejtone
08-12-07, 11:10 AM
per mendimin tim dashurite shkojne e vijne e ardhmja ka rendesi ndaj une do mendoja per te ardhmen para dashurise sidomos kur te kercenohet e ardhmja..:)

Ylli
08-12-07, 03:31 PM
Eshte situate e veshtire: Dashuria apo arsimi, por nje gje eshte me rendesi. Nese e len arsimin per dashurine, me vone po ajo dashuri mund te te vras sepse nuk je i/e arsimuar... kujdes. Une kam bere shkollen se pari, pastaj kam vendosur me ke do kaloj jeten!

Dredhza
08-12-07, 05:09 PM
A ju tremb dashuria kur shikoni qe ajo merr permasa serioze e per te do duhet te hiqnit dore nga e ardhmja arsimimi e gjera te tjera...?:)

Dashuria qe merr permasa serioze nuk do t'ju le qe te hiqni dore nga arsimi dhe gjera te tjera te rendesisme(pozitive)...nese ndodh keshtu, sdo e quaja dashuri:mfr_closed2:...

Genti-dr
09-12-07, 08:01 AM

NUK KA PSE TE NA TREMBI DASHURIA SEPSE DY NJEREZ QE DASHUROHEN SAKRIFICAT JAN X TE DY :shkelsyrin:

Melody
11-12-07, 03:35 PM
se tani e pash si isha pergjigj temes tamam lol

sma bon syni terr hic :makefun:

lerbi
15-12-07, 10:53 AM
Me Tremb Vetem Fakti Se Mos E Dashura Ime Me Trathton Vetem Kaq

Melody
15-12-07, 11:27 AM
eeee mendoj qe problemi je ti jo e dashura :shkelsyrin:

sweet_s_shejtone
15-12-07, 12:05 PM
me sa shoh tema thote nese merr permasa serioze...domethene nese mendon se ajo kerkon nga ti te lesh gjera per te cilat ti ke enderruar ne jete ...nese kerkon qe te heqesh dore nga enderra per tu bere dikush atehere dashuria te tremb...sidomos kur je ne moshe te vogel...:)

JetMir
15-12-07, 12:07 PM
Mendoj se dashuria nuk jeh kufi, nuk njeh moshe, nuk njeh rrace, nuk njeh asgje..... dhe nese dashuron me te vertet ska gje qe mund te te pengoj ;)

Bruno
25-12-07, 07:23 PM
Mua Sme Ndodh Tme Trembi Se Rrij i Armatosur Mire! Shaka Kjo LoL

Tani Sadopak Lidhjet e Dashurise Te Trembin Nga Ana e Xhelozize Apo Humbjes Se Dikujt Qe Do, PRandaj Egziston Gjithmon Frika Ne Dashuri

bella
05-01-08, 10:09 AM

Selina, une mendoj se ketu po flet per nje kategori njerzish (me vjen keq qe e them kete por duhet per fat te keq) te cilet per shkaqe te ndryshme nuk vazhdojne studimet e larta…si psh. Emigrimi,mungesa ekonomike por edhe mungesa e kultures sepse shume familje I cojne femijet e tyre te bejne vetem tetevjecaren apo gjimnazin e me tej I mesojne te behen shtepiake (vajzat) te mira per tek shtepia e burrit dhe te bejne nje zanat (djemte) qe 15 vjec. Dhe keshtu,pasojat dihen kush jane,mungesa e dijes,kultures dhe kur keta meshkuj kerkojne grua ose bien ne dashuri (jo mbleseri) me nje vajze e cila ka nje te ardhme me shkolle,duke mos kuptuar se shkolla eshte nje e mire dhe te jep nje te ardhme me me shume prespektiv dhe pervoje,te ofron mundesi pune dhe nje jete qe ti vepron dhe mendon ne shtepine tende vete dhe nuk privohesh nga te qenit grua dhe bashkshorte e mire.

Ka njerez qe mendojne se e ardhmja eshte te jesh ne shtepi te krijosh familje qe 16 vjec dhe jane te shumte qe e mendojne keshtu,….eshte e pashmangshme qe te krijosh familje ne adoleshence do heqesh dore nga shkolla sepse do kujdesesh per burrin,vjehrren opinionin e per te tilla gjera te pakuptimta

Por e ardhmja eshte dashuria e shendoshe dhe qe nje familje me dashuri dhe e bashkuar madje dhe e gezueshme eshte ajo qe ka nje te ardhme te sigurte dhe shkolla,arsimimi eshte nje nga faktoret me te rendesishem qe te kemi nje jete familjare dhe bashkshortore te mire sepse mungesa e dijes,kultures eshte nje mentalitet I mbyllyr ,fanatik dhe xheloz.

Gjithashtu dua te shtoj se permasa serioze nje lidhje duhet te marre atehere kur gjerat jane pjekur,kur ne ndihemi te kompletuar menderisht,fizikisht dhe ekonomikisht….Por kemi dhe njerez ne pergjithsi fshataret qe vijne nga fshatrat qe bejne martesa heret me njeri-tjetrin ….dihet qe te dy te rinjte kane nje shkollim te ulet dhe skane me ambicje sepse keshtu jane mesuar dhe edukuar nga familja….kjo eshte nje teme tjeter e gjate shume……

p.s I tere positmi im ka te bej me te rinjte te cilet kane nje mentalitet me te hapur dhe me nje edukim me te emancipuar………………………Por gjithmone kemi te rinj te cilet detyrojne partnered e tyre te heqin dore nga arsimi I larte duke qene se vete nuk e kane nje te tille. Kjo ndodh sepse ndihen te pasigurte dhe duan qe edhe partneri I tyre te jete ne te njejtin "nivel" me ta/to.

Inter
22-01-08, 02:20 PM
Nuk lehet shkolla per dashurine. Mund te jete nje ndenje shume e madhe, shume e bukur por pa shkolle nuk ke ku shkon. Step By step gjerat .

King_Arthur
31-01-08, 06:58 AM
nuk ka perse te trembi dashuria .

Bruno
02-02-08, 12:36 PM
S'me Tremb Aspak! Kot Sjam Trim Mbi Trima Une! :winner_third_h4h:

nemo
02-02-08, 02:21 PM
jo fare.

Driloni
28-02-08, 05:09 PM
shum shum me tremb, saqe kam trauma per te.