Shiko versionin e plot : Si ta ndaj kete vajze nga i dashuri?
Kam nje jave qe po me ikeen petlla! Eshte nje alamet goce qe punon tek nje restorant ku shkoj 2-3 here nje jave. Nje e gjate, bojalleshe, pa me ka nje sy...
Se po marr flake, po me eshte bere fiksim aq keq sa sdi si tja bej. Para nje jave ja plasa ballit. Ja thashe hapur qe me pelqen. Me tha qe edhe ajo me 'simpatizon' vetem se eshte ne nje mardhenie serioze dhe nuk eshte femer qe i prishet mendja lehte (Duke me shkelur syrin). Se njoh veten per rob te trashe po e njej me nuhatje kur femres i krruhet. Unaze ne gisht nuk i shoh... po spati unaze se ka seriozisht me ate trapin qe do kete.
Tani cuna goca, di ndonjeri ndonje menyre qe tja nxerr nga qefi ate tjetrin une? Dini ndonje metode 'boyfriendkiller'?
(ju goca flisni drejt pa xhelozi, se ju thoni gje tjeter edhe doni gje tjeter)
hahaha ok un po ta them drejt pra :P
fillo boje shoqe se kur te ket probleme me bf do vi ke ty edhe tak tak ti aty fut levizjen... ahh cuna cuna nuk jan kaq te veshtira gjonat vetem se duhet te jeni available-ejshen ;)
SEND_ME_AN_ANGEL
04-12-07, 02:54 AM
nuk me duket gje shume e ndershme te ndash nje femer nga i dashuri. mendo po sikur ti te kishe te dashur dhe te te linte per nje tjeter?
send in todays world you have to be on top of your toes all the time... otherwise vjen tjetri/tjetra
dhe perdersa ksaj goces ju kruka me ket esht kuptu shum mir ku qendrron ajo lidhja asaj...
pastaj ti guest nqfse e do per lidhje serioze ket... sma mush synin si per shum loyal lol
Une loyal nuk jam po se kuptoj pse hiqet SEND_ME_AN_ANGEL si cun i mire, apo i ka vene syrin ndonjeres ketu ne forum edhe do te fitoje pike.
se kisha llafen per loyal per ty... gjithsesi mduket se ma dhe pergjigjen sdq...
dhe nqfse thu ashu per send i bi qe te gjith ne po mundohemi te fitojm pik ktu ne forum... puna esht qe jan vec shprehje mendimi dhe send ka te drejt per ate qe tha po ja qe te bota ku ne jetojm kto gjera ndodhin shpesh
SEND_ME_AN_ANGEL
04-12-07, 11:22 PM
Une loyal nuk jam po se kuptoj pse hiqet SEND_ME_AN_ANGEL si cun i mire, apo i ka vene syrin ndonjeres ketu ne forum edhe do te fitoje pike.
lale ti sme njef fare personalisht dhe as une nuk te njof, kshu qe ske pse te thuash "pse hiqet ky si cun i mir" kur nuk e di fare a jam i mir apo i keq. me sa ke shkruar sme pelqeu menyra e arsyetimit tend, njeriu nuk mendon vetem me organe seksuale por mbi te gjitha me tru
monaliza
04-12-07, 11:37 PM
bashkohem me Send me an angel:shkelsyrin:.....nqs ajo ehste e lidhur me dike nuk ja vlen te nderhysh,,,:chair:...pastaj nqs ajo eshte pak si flirty kjo sdo te thote qe ja ka qejfi:h,,eshte natyra e femres qe i pelqen TA PELQEJNE:juggle5452:
selina 87
05-12-07, 12:49 AM
bashkohem me parafolesit...lerja kohes nese te do ndahet vete ajo dhe vjen te ti....
scorpiog
10-12-07, 11:15 PM
po ca do besh o guest,shko aty foli,shife gjendjen dhe vepro,po gje e mire nuk eshte,se po te kishe ndonje shans do te kishte dhene ndonje sinjal ajo already.............
SUPER-FIGO
14-12-07, 10:24 AM
NQS DON TA BLESH ATE VAJZ QE THE FUTJU SI SHOK ME TE DHE PER RASTET SI PER DITELINJE OSE FESTA TE NDRYSHME BENI DHURATA DHE AJO PASTAJ DO KETE NJE VESHTRIM TJETER ,
DHE BERI KOMPLIMENTE NE VESHMATHJE E NE INTELIGJENCEN E SAJ.
MBESHTETJA MUHABETIN E THIRRE GJITHMONE NE EMER SEPSE ASAJ I DUKESH ME I AFER..........DHE PASTAJ NQS AJO KA NAJ PROBLEM ME TE DASHURIN E DO TI TREGOJE E ATE MOMENT BENI TE KUPTOJE DICKA PA E EZAGJERUAR.
KY DO ISHTE MENIMI IM.
Albanian_Cutie
16-12-07, 04:06 PM
Kam nje jave qe po me ikeen petlla! Eshte nje alamet goce qe punon tek nje restorant ku shkoj 2-3 here nje jave. Nje e gjate, bojalleshe, pa me ka nje sy...
Se po marr flake, po me eshte bere fiksim aq keq sa sdi si tja bej. Para nje jave ja plasa ballit. Ja thashe hapur qe me pelqen. Me tha qe edhe ajo me 'simpatizon' vetem se eshte ne nje mardhenie serioze dhe nuk eshte femer qe i prishet mendja lehte (Duke me shkelur syrin). Se njoh veten per rob te trashe po e njej me nuhatje kur femres i krruhet. Unaze ne gisht nuk i shoh... po spati unaze se ka seriozisht me ate trapin qe do kete.
Tani cuna goca, di ndonjeri ndonje menyre qe tja nxerr nga qefi ate tjetrin une? Dini ndonje metode 'boyfriendkiller'?
Vallaj mendoj qe duhet te jesh goxha paranoiak, jo per gje por ju meshkujt jeni te gjithe me fiksime. Nje mendim shoqeror qe do te suggjeroja do ishte ai te hiqje dore dhe ta lije te rehat. Jam ballafaquar me raste te tilla, e kam urryer tipin qe ka insistuar dhe kane qene vertet situata te merzitshme dhe shume te bezdisshme!
SEND_ME_AN_ANGEL
16-12-07, 09:59 PM
qenke shume e zhgenjyer nga meshkujt ti lart, perderisa i quan te gjithe me fiksime:bleh:
SUPER-FIGO
18-12-07, 09:30 AM
O GRUPI ME TE THANE TE DREJTEN KAM EDHE UNE TE NJEJTIN PROBLEM PO UNE TANI JAM SI SHOK ME TE EDHE NUK JAM I DASHURUAR PO ESHTE NJE SUPER VAJZ,NUK I MUNGON ASGJE.
PO SHOF SE KAM DISA RREZULTATE TE MIRA ME TE........SPRESOJME MIRE....:q
-FictioN-
18-12-07, 10:41 AM
Perderisa ka te dashur, ene ta bo ty me sy, edhe i krruhet me ty.
Qenka i baxhelle ajo me lale qe se paska shoqen, kshu te jap lali i stil.
Veja 100 euro ne tavoline, ene thuj te pres te tre 1 ne kombinat, dhoma 103.
lol
Solange
18-12-07, 11:30 AM
Nga cpo lexoj ketu lart; ajo po flirt me ty. Asgje me teper.
Ajo po te ishte e interesuar tek ty per me teper se shok, do ta prishte mardhenien serioze cfaredolloj qe te ishte. Ajo te provokon, luan me ty pasi e ka ven re qe ti je sh i dhene mas saj dhe do te shoh deri ku do shkosh ti.
Te keshilloj qe ti mbash gjerat 'light' dhe mos ti futesh nje muhabeti te tille pa qene i sigurte qe ajo eshte me ty 100%.
SEND_ME_AN_ANGEL
18-12-07, 02:52 PM
nga ana morale femra qe flirton nuk eshte me e ndershme se mashkulli qe joshet dhe mendon per seks me te:chair:
Albanian_Cutie
19-12-07, 03:40 AM
qenke shume e zhgenjyer nga meshkujt ti lart, perderisa i quan te gjithe me fiksime:bleh:
Nuk ka fare pune zhgenjimi ketu, kur them me fiksime i referohem asaj qe shkruante Guesti " qe i qejfi ia kishte por ndruhej dhe rrinte gjithe rezerva": ky eshte fiksim tipik mashkullor, pasi ju te gjitha ashtu ju duken.
Se kuptoj fare lidhjen midis ndershmerise dhe flirtimit.. Nga ana biologjike, apo humuro-hormonale jemi te gjithe te programuar te kemi sjellje dhe reagime seduktive duke filluar nga femija 3 vjec e deri te plaku 70 vjec.
Solange
19-12-07, 12:14 PM
nga ana morale femra qe flirton nuk eshte me e ndershme se mashkulli qe joshet dhe mendon per seks me te:chair:
Moralisht pse provokon me llafe sdo te thote qe do te besh gje.
Kshuqe, perderisa nuk ke arritur aty je ne rregull.
Ah, neqoftese je njeri vulgar dhe provokon ndryshe eshte tjeter pune; ato quhen slutts pastaj dhe ktu sja vej fajin asnji mashkulli.
SEND_ME_AN_ANGEL
19-12-07, 04:50 PM
Provokimi eshte provokim, quaje flirting, ferkim kembe poshte tavolines, shikim i embel apo cfaredo gjeje tjeter. ne qofte se nje femer e ben kastile per te provokuar nje mashkull, gjesti apo fjala kthehet ne veprim te pamoralshem (kur kjo femer eshte e lidhur gjithmone, se po qe single, eshte e lire te beje cte doje)
SEND_ME_AN_ANGEL
19-12-07, 04:52 PM
Nuk ka fare pune zhgenjimi ketu, kur them me fiksime i referohem asaj qe shkruante Guesti " qe i qejfi ia kishte por ndruhej dhe rrinte gjithe rezerva": ky eshte fiksim tipik mashkullor, pasi ju te gjitha ashtu ju duken.
Se kuptoj fare lidhjen midis ndershmerise dhe flirtimit.. Nga ana biologjike, apo humuro-hormonale jemi te gjithe te programuar te kemi sjellje dhe reagime seduktive duke filluar nga femija 3 vjec e deri te plaku 70 vjec.
njeriu prandaj ka tru qe i peshon 1.5 kg dhe organe seksuale qe peshojne shume me pak qe te perdore trurin me shume, apo jo? Nqs je i/e lidhur me dike, stop provokimeve flirtimeve buzeqeshjeve capkene etj. perndryshe mos u anko kur dikush keqkuptohet
blingbling
19-12-07, 10:28 PM
njeriu prandaj ka tru qe i peshon 1.5 kg dhe organe seksuale qe peshojne shume me pak qe te perdore trurin me shume, apo jo? Nqs je i/e lidhur me dike, stop provokimeve flirtimeve buzeqeshjeve capkene etj. perndryshe mos u anko kur dikush keqkuptohet
jam shume dakort me ty me ate fjaline e fundit qe the:) sepse ka shume meshkuj qe edhe me te dashuren ne krah/ apo jo, fillojne e flirtojne. Ata njerez per mua jane pa moral, i urrej. Por me e bukura eshte kur habiten pse i la i/e dashura, ktej u krruhet vet, eee se shaka bej thone, ose je ne vete ti po un se kam serjozisht, tallem. Kur je me dike, i lidhur, ato flirtimet ndalojne, nqs do te flirtosh, rri single e bej qef sa te dush... Apo jo?
bastards! ( me ka ngel kjo fjala ne goje mo):rocket:
une them lere ate muhabet se mos perfundo me keq
femra ka plot vella mos i krijo vetes probleme
Me me degju mu ik e kap ate kollovarin e asaj futi nja 2 lapra edhe e kupto vet ai ....masanej ik rri te puna asaj per dit e bo si interesant ajo do bohet kurioze pse ti sja var shum,e do vije te foli vet.Nqs je i zoti me e bo per vete pastaj,mire,nqs jo ngelsh pa dashnore gjith jeten :makefun::makefun:
Driloni
29-02-08, 05:52 PM
tek te ka then se edhe ajo ty te simpatizon dhe se te ka shkelur syrin, ajo o s'e do fare at robin tjeter qe paska o qenka lavire e tjerret, i paska ne qejf aventurat!! Nderkaq, s'ka te keqe nga aventurat, mir po beka ajo. :)
PaFjalė.com