Shiko versionin e plot : Mardheniet nxenes/mesues apo student/profesor.
C'mendoni per mardheniet student/profesor apo nje shkalle me poshte nxenes/mesues? Jane gje e lejueshme apo gabim?
scorpiog
14-07-07, 11:16 AM
Admin prap teme e komplikuar dhe qe une mund te flas tere diten per kete gje .une personalisht nuk e di a do te lejoja veten te shkoj deri aty sepse varet nga diferenca e moshes ,nga interesat e njeri tjetrit dhe shume e shume te tjera,dhe per ket gje nuk mund te them se eshte gabim apo ok te jesh ne nje lidhje te tille...:rolleyes:
Eshte e vertete qe ka te beje mosha ne qofte se nxenesi ose studenti jane mbi 18 vjec dhe e bejne ate gje me deshiren e tyre, skam asnje problem. Ndersa per nen 18 vjec per meshkujt se per femrat ka diference - kur kam qene vete 17 vjec edhe kam rene ne dashuri me zyshen e biologjise... do me kishte bere nder te me kishte mesuar pak anatomi ne praktike :P
shkodra_E_bukur
14-07-07, 12:15 PM
un do e mbyllsha me dy fjal kyt tem ne ket mes ketu hyn vetum interesi
scorpiog
14-07-07, 05:31 PM
un do e mbyllsha me dy fjal kyt tem ne ket mes ketu hyn vetum interesi
asnje here nuk dihet dhe kurr mos thuaj kurre....dashuria nga nje here nuk ka kufi mos me keqkupto jo se e kam provuar por jeta e ka provuar kete gje dhe ka ndodhur dhe do te ndodhe.............kiss
shkodra_E_bukur
17-07-07, 10:32 AM
asnje here nuk dihet dhe kurr mos thuaj kurre....dashuria nga nje here nuk ka kufi mos me keqkupto jo se e kam provuar por jeta e ka provuar kete gje dhe ka ndodhur dhe do te ndodhe.............kiss
shum gjera ne kyt rast shkojn si pas interesit dhe ne mardhanje femer mashkull ka patur gjithmon interes ne shum gjera si kshu ka interes ka edhe dashuri spo them po sot si ka ardh koha dhe si jan bo femrat ne shqiperi vallai un them qe ka ma shum interes dashuri te fal vetum femrat qe jetojn jasht shqiperis ne shqiperi ska dashuri ka seks me lek :d
shkodra_E_bukur (http://www.albstation.com/member.php?u=20) pyetja ishte thjesht fare; e drejte apo jo? Ti permbahemi temes, megjithese ke nje fare te drejte per punen e interesit. Perse nuk "bien ne dashuri" me meshkujt te tjere te se njejtes moshe dhe paraqitje keto vajzat, por gjithmone me profesoret. Ne qofte se dikush u thote dicka ne rruge apo kafe menjehere irritohen, edhe fillojne ofendimet, epitetet etj. Ndersa kur vjen puna per profesoret... mund te jene tullace, te shemtuar, 100 vjec, per to jane 'Idhuj'. (po flas per nje pjese te vajzave, shumica nuk ka mardhenie te tilla)
shkodra_E_bukur
17-07-07, 11:03 AM
shkodra_E_bukur (http://www.albstation.com/member.php?u=20) pyetja ishte thjesht fare; e drejte apo jo? Ti permbahemi temes, megjithese ke nje fare te drejte per punen e interesit. Perse nuk "bien ne dashuri" me meshkujt te tjere te se njejtes moshe dhe paraqitje keto vajzat, por gjithmone me profesoret. Ne qofte se dikush u thote dicka ne rruge apo kafe menjehere irritohen, edhe fillojne ofendimet, epitetet etj. Ndersa kur vjen puna per profesoret... mund te jene tullace, te shemtuar, 100 vjec, per to jane 'Idhuj'. (po flas per nje pjese te vajzave, shumica nuk ka mardhenie te tilla)
admin jo pra kunder ksaj isha si ka me qen e drejt
Sikur te isha une profesor e di qe do abuzoja me postin, :p
Bej shaka, por mendoj se eshte komplet e gabuar, mund te kete pesona qe vertet e shfrytezojne pozicionin e tyre per mardhenie me studentet. Per kete arsye duhet te behet e papranueshme nje mardhenie midis profesoreve dhe studenteve. Ne qofte se egziston nje dashuri e tille atehere , te gjejne kohe pasi te kete mbaruar shkollimi. Mardheniet brenda shkolles krijone vleresim te padrejte te studentit dhe padrejtesi ndaj studenteve te tjere. Per mendimin tim mardhenie te tilla duhet te jene ilegale
scorpiog
17-07-07, 11:22 AM
Sikur te isha une profesor e di qe do abuzoja me postin, :p
Bej shaka, por mendoj se eshte komplet e gabuar, mund te kete pesona qe vertet e shfrytezojne pozicionin e tyre per mardhenie me studentet. Per kete arsye duhet te behet e papranueshme nje mardhenie midis profesoreve dhe studenteve. Ne qofte se egziston nje dashuri e tille atehere , te gjejne kohe pasi te kete mbaruar shkollimi. Mardheniet brenda shkolles krijone vleresim te padrejte te studentit dhe padrejtesi ndaj studenteve te tjere. Per mendimin tim mardhenie te tilla duhet te jene ilegale
po jam pak a shume dakort ..........
scorpiog
17-07-07, 11:26 AM
shum gjera ne kyt rast shkojn si pas interesit dhe ne mardhanje femer mashkull ka patur gjithmon interes ne shum gjera si kshu ka interes ka edhe dashuri spo them po sot si ka ardh koha dhe si jan bo femrat ne shqiperi vallai un them qe ka ma shum interes dashuri te fal vetum femrat qe jetojn jasht shqiperis ne shqiperi ska dashuri ka seks me lek :d
`ti Shodra nuk e di se cfare femrash ke takuar por nuk mund te flasesh per te tera femrat dhe nuk e kuptoj habine tende per seks me lek ,sic ka prostituta ne tere boten ashtu dhe ne shqiperi.po te shkosh dhe te jetosh ne Tirane per nje fare kohe do te shikosh qe te njejtat fytyra jane ato qe meren me keto pislliqe.....-merzitur-merzitur-merzitur
shkodra_E_bukur
17-07-07, 11:42 AM
`ti Shodra nuk e di se cfare femrash ke takuar por nuk mund te flasesh per te tera femrat dhe nuk e kuptoj habine tende per seks me lek ,sic ka prostituta ne tere boten ashtu dhe ne shqiperi.po te shkosh dhe te jetosh ne Tirane per nje fare kohe do te shikosh qe te njejtat fytyra jane ato qe meren me keto pislliqe.....-merzitur-merzitur-merzitur
vec braziliane skam taku :p
jo moj jo ca thu ti nuk i fus gjitha nji thes un ne pergjithsi ne trojet shqiptare asht katastrof vec interes sdojn me ja di ca moshe ke ake lek ake bmw x5 aje person qe te ndjek interpoli si zakonisht kengetare shqiptare kyt pun bejn :)
scorpiog
17-07-07, 11:47 AM
vec braziliane skam taku :p
jo moj jo ca thu ti nuk i fus gjitha nji thes un ne pergjithsi ne trojet shqiptare asht katastrof vec interes sdojn me ja di ca moshe ke ake lek ake bmw x5 aje person qe te ndjek interpoli si zakonisht kengetare shqiptare kyt pun bejn :)
tani eshte qe nuk po te kuptoj fare!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:
shkodra_E_bukur
17-07-07, 11:51 AM
tani eshte qe nuk po te kuptoj fare!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:
asht veshtir te me kuptosh mu strategjia ime te con larg si kshu mos dalim nga tema
scorpiog
17-07-07, 11:54 AM
asht veshtir te me kuptosh mu strategjia ime te con larg si kshu mos dalim nga tema
e leme me kaq atehere........:)
Ne te dyja rastet jane jonormale sepse duhet mbajtur gjithmone etika e aq me teper ne nje institucion qe pregatit te ardhmen e vendit.
S'me duket llogjike dhe as e pranueshme,,,eshte nje lidhje ne te cilat do hynin interesa te tjera ne mes,dhe lidhja do me dukej pa kuptim.....<por mund te kete dhe raste qe ka funksionuar dhe ka qene e paster dhe pse 1 ne 1.000.000 duhet te ndodhi>Mua s'me duket e mire ideja e nje lidhjeje te tille dhe pse s'do gjykoja askend.
Driloni
29-02-08, 06:17 PM
Kjo ka qen nje enderr e imja gjat gjth kohes shkollor, e cila asnjeher s'mu realizua. Mesuesen e matematikes e doja shum, prandaj dhe kisha probleme te medha me ekuacione
PaFjalė.com