Shiko versionin e plot : Femra..... Natyrale apo..
blingbling
01-12-07, 12:43 AM
Po e hap kte teme sepse habitem kur shof shume vajza qe bejne tualet te tepruar. Sidomos ato qe kam pare ne keto televizionet shqiptare, dmth vajzat ne shqiperi. Nuk e kuptoj perse duhet te lyhen aq shume. Me pelqen kur nje vajze duket natyrale, me pak tualet, e jo kur duket fallco. Ktu ne USA kam vene re qe femrat jane me natyrale, edhe shqiptaret, megjithese ka plot dhe ktu qe nuk heqin dore nga tualeti i tepert. Une per vete nuk vej dot shume tualet, e kam provuar dhe me duket shume kot, nuk ndjehem rehat me nji kile Makeup ne fytyre.
Nje top modele tha ne nje interviste (sja mbaj mend emrin por ishte nje nga keto te vjetrat, ishte nja 50 vjec e dukej si goce e re)
"Femra kur eshte e re, ska nevoje per tualet, sepse eshte e bukur vete, kurse kur arrin ne moshen tone atehere eshte ndryshe sepse ne duam te dukemi aq te bukura sa vajzat e reja."
Ju cfare mendimesh keni? Vajza, djem? ( gjithashtu kam degjuar se ka shume djem qe e pelqejne nje femer qe te veje shume tualet) eshte e vertete?
Me pak tualet:
http://img440.imageshack.us/img440/7742/angezb5.jpg
Me shume tualet:
http://img227.imageshack.us/img227/5466/nicolelj1.jpg
ke te drejt per gocat ne shqipri qe vejn shum tualet.. kur shkova kte ver kam ngelur me goj hap beshin si konkurs me duket kush te vej me shum tualet.. edhe un bashkohem me mendimin tend qe sa me thjesht dhe pa make up aq me bukur por ne te njejten koh ka edhe njerez qe kan nevoj per tualet apo te mbulonj nji shenj etc.
Femrat qe vejn shum tualet un i shikoj si me low self esteem edhe sikur mundohen te fshehin shum gjera mbas tualetit dhe ne te njeten koh per mua i lejn te tjeret te krijojn nje opinion te keq per ate pa i njoftur mir.
blingbling
01-12-07, 12:55 AM
Yup, dhe une ashtu mendoj, tani ka dhe femra qe duhet te vejne per te mbuluar dicka sic the ti,( ndonje pimple ,qe i urrej! lol) por gjithesesi, mendoj qe sa me natyrale aq me e bukur.
Pastaj ka dhe rendesi SA DI TE BESH tualet, ka plot qe duken si karnavale, dhe ka plot qe edhe me shume pak, qofte dhe vetem pak buzkuq, duken bukur, pak e sakte
SEND_ME_AN_ANGEL
01-12-07, 02:30 AM
dhe une i pelqej gocat me sa me pak tualet :) dmth estetikisht me duken me te bukura ashtu
Vajzat e spetakleve,ato qe punojne me kamerat ne emisione te ndryshme,bejne shume tualet sepse eshte skenike dhe eshte ndoshta e detyrueshme dhe kerkuar qe te bejne nje tualet te tille....Pra edhe per profesion e bejne.
Megjithate tualeti i rende nuk eshte i mire per perdita,per festa pranohet.
SUPER-FIGO
01-12-07, 06:51 AM
DO FOJA TUALITI I TEPERT ESHTE PER ATO VAJZA QE NUK JANE TE BUKURA,
VAJZA ME TE BUKURA JANE ATO NATYRALE QE I FALE ZOTI.
PER ATA VAJZA QE DOJNE TE MAHEN ME MIRE TE MAHEN ME KREMNA TE LEKURES SE SA TUALETI.......
SUPER-FIGO
01-12-07, 06:54 AM
DO THOJA TUALITI I TEPERT ESHTE PER ATO VAJZA QE NUK JANE TE BUKURA,
VAJZA ME TE BUKURA JANE ATO NATYRALE QE I FALE ZOTI.
PER ATA VAJZA QE DOJNE TE MAHEN ME MIRE TE MAHEN ME KREMNA TE LEKURES SE SA TUALETI.......,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
figo kot sa per info ti je ke ai avantari?
Solange
01-12-07, 02:31 PM
Gjithmone eshte me mire te jesh natyrale sidomos ne moshat qe jemi ne.
Ne fakt brunet skane nevoje per shume make up sepse i kan tiparet e theksuara por nganjehere ndonje concealer nuk ben keq. Ndersa bjondet nga ana tjeter kan nevoje per gjera te tilla sepse kan kompleks te shpelar.
Ka pastaj artiste & aktore qe vejn makiazh per skene. Dhe kjo eshte komplet e pranushme.
Gjithesi me kryesorja eshte qe njeriu te jete comfortable nen lekuren e tij/saj.
ja qe ka edhe njerez me make up minimal por qe i vjen bukuria natyrshem :)
http://img69.imageshack.us/img69/4273/eyeskd5.jpg
Dielli_
01-12-07, 06:03 PM
Wooooooooo...kush o kjo nolt se me mahniti me ate shikim...!
Paj ca te them...femna duhet me kon pak natyrale pak me grim per me plotesu boshllekun e bukurise ca jete mangut pa u plotesu. Se me kon pa grim, jon disa vajza qe ta neverisin femnen, e jon disa qe vec zoti din me kriju aso bukurshe. E sa per grim; grimi eshte nje mjet, qe perdoret per t'i fsheh disa te meta ne fytyre te gocave, dheeee...nimon kjo per me i mashtru cunat, hahaha... kshu qe vij ne perfundim se duhet me bo mix,
SEND_ME_AN_ANGEL
01-12-07, 11:34 PM
ajo lart eshte Melody :bleh:
ahahah ahh sendd ti isha afer ksaj kushedi cpordh do kisha :P
SEND_ME_AN_ANGEL
02-12-07, 01:12 AM
welcome melodushe :D po c'e vret mendjen ti, vete fakti qe je shqiptare te ngre 10 shkalle siper saj :)
ORGANZA
02-12-07, 05:43 PM
Bilng-Bling moj goce mos flit kot dhe ti qe nuk u ndjeke mire me makiazh dhe qe nuk te shkon. Sa here qe dilnim prej Sephores dhe buzet dy gisht te lyera me ROUGE DIOR slinte njeri pa kthyer koken kur kalonim :P
Per vete jam per ekstarvagance, lluks dhe provokacion! Edhe gocat ne Shqiperi fene t'ia luajne!
blingbling
02-12-07, 07:08 PM
Bilng-Bling moj goce mos flit kot dhe ti qe nuk u ndjeke mire me makiazh dhe qe nuk te shkon. Sa here qe dilnim prej Sephores dhe buzet dy gisht te lyera me ROUGE DIOR slinte njeri pa kthyer koken kur kalonim :P
Per vete jam per ekstarvagance, lluks dhe provokacion! Edhe gocat ne Shqiperi fene t'ia luajne!
LOL un nuk thash qe nuk me shkon, thash qe sme pelqen te laparosem :P Me ke pare vet se sa lyhem apo jo:shkelsyrin:. Pastaj kur lynim buzet aman vetem buzet lynim, se skishim nevoje me ly gje tjeter, edhe sic e the vet, vetem me nje te lyer buzesh ktheheshin kokat, pale te laparoseshim:yawn431: :D :D :D
blingbling
02-12-07, 07:09 PM
ja qe ka edhe njerez me make up minimal por qe i vjen bukuria natyrshem :)
http://img69.imageshack.us/img69/4273/eyeskd5.jpg
Dhe un kte lloj tualeti bej, nuk lyhem dot me shume se kaq...:set:
yes edhe shiko sa paster dhe simple duket :)
scorpiog
02-12-07, 08:14 PM
aman sa me natyrale aq me mire,e urrej make up te rende,njoh disa goca qe vene masken dhe po ti shohesh pa te te trembin,falenderoj Zotin per qe skam nevoje te ve masken perdite:shkelsyrin:
cme kujtove me ket masken... e di ca urrej un ato goca qe vjen aq shum foundation qe kur shef posht mjekrres kan nji siiii vizzz kshu qe shef ndrryshimin e ngjyres loool
so not hot...
scorpiog
02-12-07, 08:29 PM
cme kujtove me ket masken... e di ca urrej un ato goca qe vjen aq shum foundation qe kur shef posht mjekrres kan nji siiii vizzz kshu qe shef ndrryshimin e ngjyres loool
so not hot...
te ngrihesh afer tyre nga gjumi lal bie ne koma kaq te shpifura jane.........
ahahah i kno shyqyr zoti me ka dhon me shum trru se aq lol ose mami mbase :P
DarkAngel
03-12-07, 09:20 AM
po nuk u ly pak femra nuk behet seksi raste te ralla jane ato kur je vete e bukur nga natyra
Amantia
03-12-07, 10:04 AM
Besoj se shumica e femrave po ti pyesje do te thoshin se pak make up eshte definitive me mire se shume , sot trendi eshte te perdoresh make up dhe te dukesh sa me shume natyrale ( si ajo photo a Jolie ).
Por ka femra qe perdorimi i make up u rrit nivelin e confidences, sa e gabuar eshte ? ndoshta paksa e gabuar por une sdo ti paragjykoja.
Ajo qe me beri pershtypje ket vere kur isha me pushime ne Shqiperi eshte se
..edhe kur ishte temparatura 40 grade dhe cdo gje te shkrinte ne trup gocat s'hiqnin dore nga ngjyerja e perditshme .
Sipas statistikave te kompanive estetike , % me te madhe ne blerjen e ketyre produkteve e mbajne femrat me pak se 20 vjec , pikerisht ne moshen qe lekura eshte aq e fresket dhe nuk ke nevoje per ekstra mbulim.
Por edhe make up eshte si veshja
, varet ku e perdor dhe me cfare permasash .
SEND_ME_AN_ANGEL
03-12-07, 03:21 PM
puna eshte se ne shqiperi gocat jane nga 15 vjece dhe llangosen me make-up duken si 30 :P
Besoj se shumica e femrave po ti pyesje do te thoshin se pak make up eshte definitive me mire se shume , sot trendi eshte te perdoresh make up dhe te dukesh sa me shume natyrale ( si ajo photo a Jolie ).
sa per info kshu ne prgjithsi ajo femna lart qe nxorra un sesht angelina... ne fakt as nuk e di kush esht ajo femer rastesisht ja kam gjet foton
SEND_ME_AN_ANGEL
03-12-07, 07:03 PM
pranoje qe je ti :P leri ato "nuk e njoh e gjeta kshu rastesisht"
ahahaha shife shife fejsbukun iher me ngjan apo ncuq lol :chair:
SEND_ME_AN_ANGEL
04-12-07, 02:46 AM
ncuk ste ngjan, je me e mire :)
ORGANZA
04-12-07, 05:04 PM
LOL un nuk thash qe nuk me shkon, thash qe sme pelqen te laparosem :P Me ke pare vet se sa lyhem apo jo:shkelsyrin:. Pastaj kur lynim buzet aman vetem buzet lynim, se skishim nevoje me ly gje tjeter, edhe sic e the vet, vetem me nje te lyer buzesh ktheheshin kokat, pale te laparoseshim:yawn431: :D :D :D
Jo moj goce vetem ti lyje vetem buzet, une i lyja te gjitha :lol, Eshte e vertet qe nuk ben pothuajse fare makiazh (me krahasim me mua kuptohet :P)
Megjithate perseri nuk kuptoj shumicen qe kritikojne kot. Une bej pjese nga ato femra qe edhe per te hedhur plerat jashte nuk perton te vishet dhe te lyhet, dhe ju siguroj juve natyraleve ketu, qe jam pa komplekse dhe ndjehem shume mire "nen lekuren time"
Solange
22-12-07, 07:38 PM
Na fakt njeri spo te kritikon Organza. Cdo gje behet sipas deshires.
Na behet qefi gjithashtu qe ske komplekse (pavarsisht se kompleksi qe po flisja une eshte ndryshe nga kjo qe thua ti) dhe ndjehesh mire me ate qe je.. per ket e kisha dhe un fjalen por shof qe e paske marr per ters. :)
VajzaVlonjate
26-12-07, 01:18 PM
Une perdore shume pake tualet, ralle here mund te ve nje cike tualet te rende varet se ku vete.
Po ne pergjithsi me pelqejne njerzit qe vene pake tuale.
ORGANZA
26-12-07, 05:19 PM
Na fakt njeri spo te kritikon Organza. Cdo gje behet sipas deshires.
Na behet qefi gjithashtu qe ske komplekse (pavarsisht se kompleksi qe po flisja une eshte ndryshe nga kjo qe thua ti) dhe ndjehesh mire me ate qe je.. per ket e kisha dhe un fjalen por shof qe e paske marr per ters. :)
Nuk e mora per keq Solanzh, dhe biles nuk vizoja fare postimin tend kur u pergjigja..Me vjen thjesht inat qe shpesh here marrin te drejten te gjykojne pa pare veten e tyre neper forume, dhe kjo kryesisht me gocat e shqiperise: jo kepucet me maja, jo barku perjashta jo lyhen shume...
Ndoshta sjam dhe aq materialiste por se mohoj qe bej pjese tek femrat e sofistikuara, dhe kur te kaloj 40-tat sdo kursehem hic fare nga butoxet!
blingbling
26-12-07, 06:30 PM
Nuk e mora per keq Solanzh, dhe biles nuk vizoja fare postimin tend kur u pergjigja..Me vjen thjesht inat qe shpesh here marrin te drejten te gjykojne pa pare veten e tyre neper forume, dhe kjo kryesisht me gocat e shqiperise: jo kepucet me maja, jo barku perjashta jo lyhen shume...
Ndoshta sjam dhe aq materialiste por se mohoj qe bej pjese tek femrat e sofistikuara, dhe kur te kaloj 40-tat sdo kursehem hic fare nga butoxet!
Butoxet thot hahahahaah ti me vdes mua:vibrate::bleh: Did you mean BOTOX?
Dredhza
12-01-08, 03:04 PM
Preferoj tualet te lehte(mjefton te jesh e rregullt)ne perditshmeri....ndersa ne mbremje nje laps pak sa me i theksuar qe ta qarteson shikimin nuk di ishte keq.
kikirik
14-01-08, 11:13 AM
vallaj jan ca zhgarravina qe jo suvatim ti bosh po super suvatim hahah
dhe po prap goca fantoci mbeten :D
Lady-of-Kosova
21-02-08, 05:34 AM
me pelqen femnaa naturale shumm me ,shumm pakk grimm..
une per vete nuk lyhem gati hiq..
King_Arthur
21-02-08, 05:36 AM
si natyrale nuk ka ajo qe eshte e bukur nuk ka nevoje per grim
kjo larte do jete yll fare :D
Kosovareee.
21-02-08, 06:16 AM
huehhehe qe de un lyhna ama rrall veq kur ka naj fest e jo si dodo 1 kill shminka qesin ncncnnc po nese je e keqe lyju sa dush se smunesh mu ba ma e mir
you are very thoughtful.....
MOJ vajza tani ju jepni mendimin se si ju pelqe vetja,....e jo si ju pelqejne femrat tjera...ate na e lini ne meshkujve....(flasim per kushte normale)
une preferoj ato qe kujdesen per veten e tyre dhe ndihen komforte me fytyren e trupin e tyre...si do qe ta kene.....
nuk preferoj ato femra qe bejne make-up e nuk ndihen confident ...ose beje ashtu si ndihesh mire ose lere fare
e njejta gje per minifundin (qe mendoj se eshte shpikja me e goditur)
Vajza ose visheni mini fundin e ecni me confidence....o lereni fare....
semurem kur shoh ...thuajse te gjitha femrat kudo ku kam qene ...te veshura me mini dhe ...nje hap dy...ule me dore te majte...nje hap tjeter dy...ule me te djathte....e majta e djathta......BAHHHHHHHHHH
STOP......cfare do qe te beni.....bejeni ashtu si ndiheni mire
dukeni me seksi te veshura thjesht sesa ekstravagante kur nuk keni idene si te prezantoni veten.......dhe mundoheni te mbuloheni me duar kur uleni...ose duke e ul kur ecni.....Icon18Icon18Icon18
blingbling
30-06-08, 10:51 PM
Vallaj mu me dhemin syt po i lyva shum lol, prandaj tualeti im eshte minimal :D
blingbling
30-06-08, 10:57 PM
Ah se harrova... mu kujtu nje histori... Do shkoja ne nji dasem vitin qe kaloi dhe un u bera gati dhe po prisja grat e tjera... kur me sulen mua duke thene iiiiii po ti sqenke lyer!!( isha lyer por me ngjyra natyrale) Lyhu moj se ska lezet, eshte dasem! Dhashe e mora duke u munduar me ja mbush mendjen qe sme pelqente te lyhesha me shume se ca isha lyer, por nuk funksionoi sme linin rehat.. dhe vajta nderrova vetem ngjyren qe i kisha ly syt, nga kafe e bera ne blu!! lol HE! u thashe u kenaqet tani? Aaa tani po thane te pakten dukesh qe je lyer....
:chair: :chair:
Dhe un kte lloj tualeti bej, nuk lyhem dot me shume se kaq...:set:
hahahha edhe une , mendoj se eshte art mč vete ato qe lyhen shume :D
Ka lezet kur bukuria e femres eshte natyrale.Boja boje ngelet.Lyeju sa te duash,veten genjen se syrit te mashkullit nuk i shpeton dot ajo qe ka nje bukuri false dhe ajo qe e ka nga natyra.Une nuk i kuptoj te pakten ato goca qe natyra u ka fale nje bukuri dhe hijeshi te pelqyeshme dhe lyhen e ngjyhen si dreqi.Aq me teper kur pergatiten per te qendruar neper ambiente te mbyllura dhe kur fytyra u djersitet ,ai tualet qe kane bere i shperfytyron fare dhe duken si ato kllounet e cirkut.
PaFjalė.com