Shiko versionin e plot : Cila eshte dhurata ideale per nje vajze?
Mqenese po vije Krishtlindjet ose "krismat" sic i themi ketej nga Amerika, Cila do te ishte dhurata ideale per nje vajze nga nje mashkull?
blingbling
01-12-07, 12:50 AM
:rolllaughing::rolllaughing::rolllaughing: "krismat" hahahahahhahahaha, uh uh, wait.....................hahahahaha:rolllaughing:: biggrin:, epo kjo ishte e forte
Ta them ca dua un? :P
SEND_ME_AN_ANGEL
01-12-07, 02:31 AM
po dhurate per nje mashkull nga nje vajze ska?:chair: une dua nje kafaz te ri per zogjte qe kam ne shpi:D
Dicka e personalizuar,jo keto dhuratat standarte qe jane,varse,veth apo unaza e ku e di une bizhuterira te tilla.....Ndoshta nje ditar te ri me nje dedikim tendin aty....ose nje liber tip te kendshem jo roman i rende :)....Ndoshta nje shall,nje kulete ....gjera te tilla :)
Dredhza
01-12-07, 06:53 PM
Nje pale mbathje sexy:mfr_closed2: 63
loool
se ke keq dredhza nqfse e ka te dashur shkon ajo lol
vallaj un jam robi me i keq per dhurata asnjeher nuk di ca ti blej njerzve... jam ne hall per vete se po vin edhe krishlindjet tani edhe viti rii upupupu le leket iher qe te zhduken nga syt
atehere per krishtelindje po te bej dhurate nje cek 2000$dakort je?
tash se bilet per ne shqipri lol
Lady-of-Kosova
20-02-08, 08:41 AM
Un festat e krishlindjet nuk i festoj por dhurate ideale per njer femer eshte: unaz, qant, voth, ndonje zingjir te fytir , parfim. etj.
Kosovareee.
20-02-08, 08:43 AM
Un festat e krishlindjet nuk i festoj por dhurate ideale per njer femer eshte: unaz, qant, voth, ndonje zingjir te fytir , parfim. etj.
op i pershkrujti lady-of-kosova krejt
Une nuk jam matrealiste per mua dhurate idelae eshte dicka qe simbolizon ndjenjat e tua karshi meje pra nga nje shok dicka e vogel :liber,cd do me kenaqte ndersa nga i dashuri do te me surpriza dicka qe se ke ber asnjer nje shetitje me karroce ne Manhatten :P dicka impresuese :)
Driloni
28-02-08, 05:35 PM
masazh
PaFjalė.com